2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kizlar bana kizmayin Ben bir Test daha yaptim. 😂 kiz bi bakin hele kimyasal olabilir mi ya ? Reglime 2 gun var galiba
Canım kimyasal olup olmadigini hiçbirimiz bilemeyiz su an.Bende 6.haftadayim ama benim bile halen kimyasal olabilir mi riskim var. Betahcg ne durumda bilmiyorum Allah bilir.

@Laleeeem @labaysegul Fatmaben Fatmaben Hanımlarrr ne zaman kese görmeye gidiyorsunuz sizlerde 5. Haftadasınız yokmu yeni güzel haberler 💕🤲🏻
Kuzum ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim o yüzden geç döllenme oldu sanırım hesabıma göre bugün 4+5im haftaya cumartesi gel dedi doktorum keseyi görmek için ama kalp atışında duyarsam çok sevinirim 💞

Merhabalar 2024'ün Güzel Eylül anneleri :KK200:
9 Aylık serüvenimizde birbirimize destek olmak, bildiklerimizi paylaşmak ve bu mutlu yolculukta hep beraber ilerlemek için toplanalımm :anne:

Tabloya isim yazdırmak isteyenler beni etiketleyerek sırasıyla bilgilerini paylaşabilir.

Anne AdıYaşSatKeseKalp Atışı 💕Cinsiyet 👩‍❤️‍👨Bebek İsmi 👶Tahmini Doğum tarihi
LinaKız2727.11.2023 03.09.2024
Valeria82828.11.202303.09.2024
NewHopes3802.12.202305.09.2024
bluedarkk2126.11.20234+401.09.2024

Tekrardan merhaba herkese 2 ocakta regl olmam gerekiyordu olmadım ve kaset testte pozitifi görmüştüm. Bugün kan verdim değerim 2165 çıkmış sanki biraz yüksek degilmi gecikmemin 3. Günü🤔 ikiz gebelik olma ihtimali filan olurmu 😔

Tekrardan merhaba herkese 2 ocakta regl olmam gerekiyordu olmadım ve kaset testte pozitifi görmüştüm. Bugün kan verdim değerim 2165 çıkmış sanki biraz yüksek degilmi gecikmemin 3. Günü🤔 ikiz gebelik olma ihtimali filan olurmu 😔
En son gecikmenin 1. Günü 498di 🤗 Biraz yüksek canım ikiz de olabilir erken döllenmiş de olabilir keseyi görmeye gitsen bu değerle görürsün gibi o zaman anlaşılır 🙏🏻

Yumurtlamam genelde erken oluyodu onu biliyorum ama bu kadar yuksek olduğunu hiç tahmin etmedim. En iyisi doktora gitmek evet 🐥 çok teşekkürler 😘

Ben de yarın gideceğim keseyi görmeye. Kan tahlillerim iyiydi hep ama içimde hep bi panik ya göremezsek, ya bi sıkıntı varsa diye. Bu sabah mide bulantım başladı. Dün aslında kokuya karşı bi mide bulantım olmuştu ama bu sabah direk mide bulantısına uyandım. 5+0 bugün. Sizde semptomlar var mı hiç kızlar? Benim şuan en yoğun olan yorgunluk, kramplar

Merhabaaa benimde 2 ocak bat olmalıydı bende 2 ocakta 2. Kan tahlilimi verdim 980 çıktı adet gününde şuan tahminlere göre benimde değerlerim o civardadir 2 gunde 2 kat artıyor 3. Gün bugün bakalım ikiz olacağını sanmıyorum ilk çocuğumda da böyle çok yüksekti beta son adet tarihiniz nedir ?

Merhaba umarım sağlıkla kavuşursunuz bebişinize :) Bu benim ilk gebeligim olacak hayirliysa ve sağlıklıysa♥️ sat 5 Aralık'ti. 28 günde bir olurum ama yumurtlama günüm hep erken olur onu biliyorum belki ondan kaynaklıdır:) genelde ikiz değilse de erkek bebekte betahcg nin yüksek seyrettiğini okumustum. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi 🤗

Günaydın kızlar beni pek uyku tutmuyor bu aralar ya sabah erkenden uyanıyorum gece de yarım yamalak uyuyorum 🥲 hamilelikle alakası var mı acaba 🥹
Bir de inanılmaz şişim ödem tuttum resmen bacaklarım dokununca ağrıyor 🥴 aynı durumda olan var mı?
Ben de aynı durumdayım. Normalde hem öğle uykusu yapıp hem de akşam erken yatabilirim o derece uykuya düşkünümama hamile kaldığımdan beri yok gözüme uyku girmiyor. Hamileler hep uyur diyorlardı 😂

Odem icin daha erken ama uyku problemi bence direkt olarak hamilelikle alakali. Ilk hamileligimde bende oyleydim. Peki kasik agrilariniz oluyor mu acaba kizlar?? Bende cok var bel ve kasik agrisi.
Benim geçen hafta adet olacakmışım gibi kasık ağrım oldu 2-3 gün. Sürekli de değildi bir gelip bir geçiyordu. Ağrısı belime ve bacaklarıma vuruyordu. Sonra tamamen kesildi. Herhalde yerleşmeye çalışıyordu 🥲

Merhaba umarım sağlıkla kavuşursunuz bebişinize :) Bu benim ilk gebeligim olacak hayirliysa ve sağlıklıysa♥️ sat 5 Aralık'ti. 28 günde bir olurum ama yumurtlama günüm hep erken olur onu biliyorum belki ondan kaynaklıdır:) genelde ikiz değilse de erkek bebekte betahcg nin yüksek seyrettiğini okumustum. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi 🤗
Benimde 6 Aralık sat bende 26 27 günde bir olurum benim 2 tane oğlum var 😁🤦 bhcg hep yüksek çıkardı acaba ondan mı gerçekten 😁

Ay maşallah Allah bağışlasın 🤗 yani 3. Gebeliğiniz bu öylemi. 👯‍♂️ Bende 1 yıldır düzenli deniyodum ama olmamıştı nasip ama şuan olunca sevinmekten çok korkularım kaygılarım daha ağır basıyor sanki😔 Hormonların etkisi diyelim. Sanirim karışik ruh hali icersindeyim. Kıziyorumda kendime ama engelleyemiyorum 😔

Ay maşallah Allah bağışlasın 🤗 yani 3. Gebeliğiniz bu öylemi. 👯‍♂️ Bende 1 yıldır düzenli deniyodum ama olmamıştı nasip ama şuan olunca sevinmekten çok korkularım kaygılarım daha ağır basıyor sanki😔 Hormonların etkisi diyelim. Sanirim karışik ruh hali icersindeyim. Kıziyorumda kendime ama engelleyemiyorum 😔
8. Gebeliğim yaşayan 2 yavruşum var . O korkuları kaygıları ben değer katlandıkça geçecek sandım aksine gebelik kesinleşince daha beter oldum ya yine diğerleri gibi olursa diye sürekli bir ağlamaklı hâl içerisindeyim bu sefer de diyorum ki kese kalp atışı duyunca geçer korkular endişeler ama muhtemelen doğuma kadar sürer Eylül anneleri topiğindeyiz ama ben çok yüksek ihtimal Ağustos annesi olacağım diğer 2 çocuğum erken doğdular anneliğin diğer adı korku endişe kaygı olmalıymış bunu başkalarından da duymuştum Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Tecrübeli olduğunuz için ne kadar güzel özetlemişsiniz😃 amin aminn hayirliysa sağlıklıysa ne zaman gelmek isterlerse ozaman gelsinler🥳🥳

X