2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
İlk yaptığım testimi atiyorum. 25 Aralık'ta adetime 3 gün vardı.

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-04-13-15-42-099_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2024-01-04-13-15-42-099_com.google.android.apps.photos.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 80
Seans ücreti ne kadar acaba? Ben de kilolu bir dönemimde hamile kaldım da maalesef :KK70:
3 aylık paket 11 bin. Haftalık görüyor. Daha az da alabiliyorsunux ama fiyat yükseliyor. İlk seans 1500 tl. Deneme seansı gibi. Eğer memnun kalırsanız pakete geçerseniz ilk seansın ücretinü düşerek seçtiğiniz Paketin ödemesini yapıyorsunuz

Merhaba guzel anneler. Benim son adet tarihim belli degil ama 23 aralikta korunmadan iliskiye girdik. Pkosum adetlerim cok duzensiz. Bugun Test yapayim dedim kasik agrim var 1 haftadir. Cok silik bir cizgi cikti. Belli belirsiz. Yeni testi ne zaman yapsam emin olabilirim acaba ? Siz en erken ne zaman ogrendiniz acaba ?
En doğrusu kandaki artış. Herkeste tutunma farklı zamanlarda oluyor ona göre çıkan bhcg ve dolayısıyla testte de siliklik miktarı farklı çıkıyor. Bazen çok net çizgi bile çıksa iki gün sonra iki kat artış olmayınca boş gebelik veya kimyasal gebelik vs denilebiliyor.
Ben adetime 5-6 gün kala idrarda silik pozitifle gördüm, kan baktırdım 40 çıktı. Bence kanda baktır 2 gün arayla. Artışı gör daha net olur

En doğrusu kandaki artış. Herkeste tutunma farklı zamanlarda oluyor ona göre çıkan bhcg ve dolayısıyla testte de siliklik miktarı farklı çıkıyor. Bazen çok net çizgi bile çıksa iki gün sonra iki kat artış olmayınca boş gebelik veya kimyasal gebelik vs denilebiliyor.
Ben adetime 5-6 gün kala idrarda silik pozitifle gördüm, kan baktırdım 40 çıktı. Bence kanda baktır 2 gün arayla. Artışı gör daha net olur
Yarın sabahı bekleyebilirseniz daha net çıkar. ☺️
Sagolun hanimlar Ben sabah bir Test daha yapayim olmadi doktorumu arayip giderim kan icin. 🤗

Kızlar bana da bugün doktorum 15 ine randevu verdi ebeyle. Ben yurtdışındayım anladığım kadarıyla burada ilk ebeyle görüşülüyor sonra ebe jinekolog için randevu veriyor. Ebeyle görüşmemde 5+2 olacağım. bana jinekolog için randevu verene kadar 6-7 haftalık olurum herhalde. Keşke erkenden görebilsem 😔

Kızlar bana da bugün doktorum 15 ine randevu verdi ebeyle. Ben yurtdışındayım anladığım kadarıyla burada ilk ebeyle görüşülüyor sonra ebe jinekolog için randevu veriyor. Ebeyle görüşmemde 5+2 olacağım. bana jinekolog için randevu verene kadar 6-7 haftalık olurum herhalde. Keşke erkenden görebilsem 😔
O zaman direkt kalp atışını duyarsın canım 🥰

Herkese merhaba:) bebislerinizi saglikla kucağınıza alın insallah bende dün idrar testiyle gebeligimi öğrenenlerdenim. 1 yıldır bebek istiyorduk ama bı turlu nasip olmamıştı ve ilk kez bu ay soğan kürünü denemiştim birde 1 buçuk aydır impryl takviye edici ilaç kullanıyordum. Hangisi etki etti bilemiyorum ama şükür dün pozitifi gördüm. Henüz kan vermedim farklı markalarla gebelik testi yaptım artı Med ve albi marka ama artı Med daha silikken albi marka o kadar net çıktı fotosunu eklicem sebebini çok anlayamadim 🤔umarım iyidir ve benimledir♥️ isteyen herkesin de bebisleri kucağında olur insallah

Eklentiler

• IMG_20240104_195328.jpg
    IMG_20240104_195328.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 74
Herkese merhaba:) bebislerinizi saglikla kucağınıza alın insallah bende dün idrar testiyle gebeligimi öğrenenlerdenim. 1 yıldır bebek istiyorduk ama bı turlu nasip olmamıştı ve ilk kez bu ay soğan kürünü denemiştim birde 1 buçuk aydır impryl takviye edici ilaç kullanıyordum. Hangisi etki etti bilemiyorum ama şükür dün pozitifi gördüm. Henüz kan vermedim farklı markalarla gebelik testi yaptım artı Med ve albi marka ama artı Med daha silikken albi marka o kadar net çıktı fotosunu eklicem sebebini çok anlayamadim 🤔umarım iyidir ve benimledir♥️ isteyen herkesin de bebisleri kucağında olur insallah
Canım artimed hep silik çıkıyor. O yüzden ona kafayı takma diğer markalar daha koyu çıkıyor.

Çok teşekürler ikisini aynı anda yapınca pek anlamladiramamistim:) yarın sabah kan testinde değerimi görücem hayırlısıyla🤗 umarım sizinde sağlıkli ilerler gebeliginiz♥️

X