Teşekkür ederim inşallah sağlıkla bitmek nasip olur bu sureci.Çok teşekürler ikisini aynı anda yapınca pek anlamladiramamistim:) yarın sabah kan testinde değerimi görücem hayırlısıylaumarım sizinde sağlıkli ilerler gebeliginiz
Bir de diş çekimi,dolgu vs olacaksa ilk 3 ay ve son 3 yapılamıyor. Aradaki 3-6 aylık dönemde yapılabiliyor.Selamm kızlar sizce diş doktoruna gitmek tehlikeli midir? İnanılmaz diş ağrısı çekiyorum internette sakıncalı değil yazıyor ama emin olamadım tecrübeliler veya bilgililer yazabilir mi
Bugün doktor randevum var ama değer yukselmediyse diye korkuyorum.Kızlar günaydın. Salı günü silik çizgi ile hamile olduğumu ogrenip kan vermiştim 31,07 çıkmıştı. Bu arada 4 saat bişey içmeden yaptığımda o silik çizgi çıkmıştı. Dün yani Perşembe günü yine aynı saatlerde test yapayım dedim ama baya sıvı tüketmistim salı gün ki teste göre daha silik çıktı. Acaba sıvı alımı ile mi alakalidir. Korkuyorum inşallah benimledir ve sagliklidir
Sıvı alımı etkiliyor diye biliyorum ilk idrarla yapın benceBugün doktor randevum var ama değer yukselmediyse diye korkuyorum.
Doktora gidiyorum artık bakalım inşallah sıvı aldığım için çıkmıştırSıvı alımı etkiliyor diye biliyorum ilk idrarla yapın bence
İnşallah her şey yolundadırDoktora gidiyorum artık bakalım inşallah sıvı aldığım için çıkmıştır
Canım testlerinin markalarını söyler misin mesela artimed normal kaset testle yapınca sanki yeni hamileymissin gibi silik çıkıyor.Kızlar günaydın. Salı günü silik çizgi ile hamile olduğumu ogrenip kan vermiştim 31,07 çıkmıştı. Bu arada 4 saat bişey içmeden yaptığımda o silik çizgi çıkmıştı. Dün yani Perşembe günü yine aynı saatlerde test yapayım dedim ama baya sıvı tüketmistim salı gün ki teste göre daha silik çıktı. Acaba sıvı alımı ile mi alakalidir. Korkuyorum inşallah benimledir ve sagliklidir
Hiç endişe etme o testlerin duyarlılığı ile ilgili. Çeşit çeşit testlerle denedim birinde silik çizgi çıkarken diğeri ilk çizgi kadar koyu çıkmıştıDoktora gidiyorum artık bakalım inşallah sıvı aldığım için çıkmıştır
Üzgünüm ki iki sonucumu da miratech erken gebelik testi ile denemiştim. Ama değerim düşük olduğu için sıvı alımı ile alakalıdir inşallah diye düşünüyorum. Sabah kan verdim bakalım çıkar bir iki saateCanım testlerinin markalarını söyler misin mesela artimed normal kaset testle yapınca sanki yeni hamileymissin gibi silik çıkıyor.
Benimde 2 kimyasal var şuan bekliyorum yumurtlamadan sonraki 8.günüm banada dua eder misinizSelam kızlar beni de ekler misiniz sat 3 aralık tahmini doğum 7 Eylül 2 kimyasal gebelikten sonra şükürler olsun Rabbim nasip etti
Tabiki rabbim isteyen herkesin kucağını hayırla sağlıkla doldursun inşallahBenimde 2 kimyasal var şuan bekliyorum yumurtlamadan sonraki 8.günüm banada dua edermianiz