2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Kendi mi kalkıyor benim bebe yapamıyor daha ya

Kızlar selam,
Bir sorum olacak, bebeğimin beze alerjisi olduğunu nasıl anlarım bu durumu yaşayan var mı? Nokta nokta döküntüleri vardı vajinasında bugün poposuna da yayıldığını gördüm 1 günde oldu resmen. Sleppy kullanıyorduk molfixe geçtik o sırada doktor kontrolümüz vardı kortizonlu bi krem verdi kullandık geçti sonra yine çıktı pişik kremi kullanıyorum hafifletiyor ama bir anda artması canımı çok sıktı şu an. İdrarında koku renk değişimi vs yok.
Acile götüreceğim çok kalabalıkmış çekiniyorum hastalık kapmasından da.

Pişik olmuştur artık ek gıdaya geçtiysen yakabilir idrar ve kakası ve ıslak mendiller de yapıyor ben değiştirmiştim pişik yaptı daha sonra aynı markaya döndüm düzeldi

Pişik olmuştur artık ek gıdaya geçtiysen yakabilir idrar ve kakası ve ıslak mendiller de yapıyor ben değiştirmiştim pişik yaptı daha sonra aynı markaya döndüm düzeldi
Prematüre olduğu için ek gıdaya henüz başlamadık, farklo bir şey de kullanmadım bez ıslak mendil veya krem olarak. Anlam veremedim bir anda olmasına

Bende ramazandan dolayı yapamadım bakalım haftaya yada 2 hafta sonra yapmayı düşünüyorum gün belirlemedim daha kızıma bindallı aldım ama
Nasıl oluyor kiz bu 6 ay kınası yeni duydum ben. Belki sizin yöreye ait biseydir bizim buralarda yok çünkü

Bebişim gece saat başı uyandı sürekli mızırdandı ilk defa böyle oldu. Bebeği uyumayanları çok iyi anladım perişan oldum

Bebişim gece saat başı uyandı sürekli mızırdandı ilk defa böyle oldu. Bebeği uyumayanları çok iyi anladım perişan oldum
çok zor çok ah 3 ay boyu çektik bu durumu tam uykuyu öğrendi bu seferde dişimiz çıktı. Heralde diğeri de çıkıyor yine uyanıyor çünkü

Bence süreciniz harika ilerlemiş canım. Ben şimdi chatgbt desteği alarak üç dört gündür uyuduğu uyandığı saatleri yazıyorum ne şekilde uyuttuğumu yazıyorum. Son günlerde anladığım gece en az üç kez beslenmesi gerekiyo bebeğimin. Ben son zamanlara memede uyytmaya alıştırmıştım çok fazla uyanıyo diye. 20 uyanmanın sadece üçü açlık uyanmasıymış yani. Onun saatleri kafamda netleşti şimdi o saatlerde besliyorum. Diper uyandığında uyku arkadaşına alıştırma yolundayım bir peluşa sarıyorum kolunu emziği ağzına verip pat patlıyorum. Henüz çok yeni bizim. Bizde sallama desteği vardı meme deateği vardı bunlar yüksek yoğunluklu desteklersi en başta bunları kestim. Gece uykusuna memeyle geçerdi dün onu kestim mesela uyudu da. Şimdi zamanla emziği patpatı da azaltmaya çalışıcam. Kaç gündür perişanım ben de ama geceleri böyle uyanık kalmasam diğer türlü zaten uyuyamıyorum bari uyumayı öğreteyim diyorum kendi kendime. Çok zor uykusuzluk. Daha yolumuz var ama üç dört gün içinde bile ilerleme katettiğini görmek iyi geldi en azından.
Ayrılık kaygısı ya da uyku döngüsü kaçıyo demek ki sizde de canım. Ay gerçekten çok zor ya. Keşke bize gelişleri uyku eğitimli olsa
Diş olabilir eğer rutinde bu uyanmalar yoksa. Normalde 20 kez kalkıyosak diş çıkarken 40 kez kalkmıştık her yarım saatte bir.

Nasıl oluyor kiz bu 6 ay kınası yeni duydum ben. Belki sizin yöreye ait biseydir bizim buralarda yok çünkü
Balkan göçmenlerinden geçmiş canım bize de kız bebeği kötülüklerden nazardan korusun diye hanede kız bebeğin olduğunu eşe dosta duyuruyorsun yani ben öyle biliyorum belli başlı bir amacı yok yapmasanda olur işte bebeğe kına yakılıp küçük ikramlıklarla birlikte eş dost akraba birlikte eğleniyorsun

çok zor çok ah 3 ay boyu çektik bu durumu tam uykuyu öğrendi bu seferde dişimiz çıktı. Heralde diğeri de çıkıyor yine uyanıyor çünkü
Uykular yine bozuldu mu ya sonra?
Kuzey Kıbrısta erkek bebekler de kız bebeklere de yapılıyor bu.

Evet dönüyor her bebek bir değil burada kıyaslama yapmak doğru olmaz yani yüz üstü dönüyorsa sırt üstü de dönecektir merak etme
Muhakkak her bebek aynı değil ama bu dönemi bu beceriyi yapması gereken sınır olarak okudum ben. Şimdi biraz huylandım ve de. Ne zamandan beri dönüyo canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…