Ya kızlar bebişler için önereceğiniz 3-6 aylık uyku tulumu varmı ev (23 24 derece)Çocuğum enerji patlaması yaşıyo emip emip tepinerek çığlık atıp aaa oooo bağırıyo nasıl uyuyacak bu bebe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kızlar bebişler için önereceğiniz 3-6 aylık uyku tulumu varmı ev (23 24 derece)Çocuğum enerji patlaması yaşıyo emip emip tepinerek çığlık atıp aaa oooo bağırıyo nasıl uyuyacak bu bebe
Aşağıya yazmışım.Ya kızlar bebişler için önereceğiniz 3-6 aylık uyku tulumu varmı ev (23 24 derece)
Benimki hastaydı aşı olduğunda, bir şey olmadı sadece biraz daha fazla huysuzdu. Doktorumuz sıkıntı olmadığını söylediği için yaptırdım benBugün menenjit ve rota aşılarını ılacaktık ama sabah yavrumun sümükleri vaedı bir iki kere de hapşırdı öksürdü götürmedim aşıya. Sizce ne kadar zaman geçmesi gerekir üstünden tamamen iyileştiğini nasıl anlıcam
Doktor ateş olmadığı sürece yapılır dedi bizeBugün menenjit ve rota aşılarını ılacaktık ama sabah yavrumun sümükleri vaedı bir iki kere de hapşırdı öksürdü götürmedim aşıya. Sizce ne kadar zaman geçmesi gerekir üstünden tamamen iyileştiğini nasıl anlıcam
Hafif ateşi çıktı bizimkinin 37.9 olunca akşam yarım ölçek calpol verdik bir de üzerini çıkardım beklettim düzeldi. Sadece birkaç gün biraz huysuzdu bir de ilişkisi var mı bilmiyorum çünkü zaten kusuyor kızım ama aşıdan sonraki gün biraz daha fazla kustuBugün 2. Ay aşıları olacak 3 taneymiş çok zor geçiyor mu kızlar ateş falan çok yaptı mı sizde ?
Sana demiştim terbiyeli meme iyidir sen sağsan gelmez bebek cuk cuk emer ama şuan bebek damaklarıyla eziyor meme uçlarını o yüzden acıyorlar çeneleri güçlendi emmeyi profesyonel hale getirdiler bu zamana kadar alışık olmayan memiktolar bu şiddete maruz kalınca dolayısı ile sızlama ya başlıyor ama zamanla memikto uçları o şiddete de alışıyor korkma ya bi de bişey diycem sizin bebişlerde emerken gülmeye başladı mı meme ucu ağzında gülüyor deliriyorum o güzelliğe yaniya benim gerçekten memeler terbiye olmuş çok şükür yumuşacık olsa bile süt geliyor ve bebiş doyuyor ama diş midir nedir bilmiyorum bir haftadır meme uçlarım feryat ediyor artık. çok sert emiyor nerdeyse koparacak gibi ellerini de o hırsla emiyor dediğin gibi ama meme uçlarım çok fena yani. yara yok çok şükür ama aşırı hassasiyet var. her emzirme öncesi stres oluyorum acı çekicem diye. dişi var da ısırıyor sanki öyle bi acı. neden bu acaba ya? bekliyorum dönemliktir, geçecek diye...
Ben Owli uyku gurusu aldım 0.5 tog aldım içine giydirdiğimi değiştirir baharda da kullanırım dedim 0-36 ay kullanımı da kollarını çıkardım ilerleyen zamanlarda ayakları da çıkabiliyorYa kızlar bebişler için önereceğiniz 3-6 aylık uyku tulumu varmı ev (23 24 derece)
İki canlı aşı aynı anda olmalı dedi doktor. Rota için çok az vaktimiz kaldığından veremi de olması gerekip olmadığı geç kaldığı için yaptıracağız. Yaptırmak zorundayız yani yapacak hiç bir şey yok.Al benden de o kadar fenalardayiz dünden beri bugün ateşimiz çıktı bide
canım benimde ilk olduğumda 40 gün falandı hafif lekelenme gibi ama şuan 5. Günüm ilk 3 gun feci kanamam oldu normalmiş korkma
canım anda yaptırma araya zaman koy bir hafta kadar . Biz veremi güzel atlattık ben diğer aşılardan bir hafta sonra yaptırdım onu . Menenjit ve rota birlikte inanılmaz ağır geliyor biz mahvolduk dünden beri ..
ikisini de olduk biz
Klipsli ile ilgili iyi tecrübeler duymadım bizim geleneksel yöntemle lokal anestezi ve dikişli oldu. İl çişi çok ağrılıydı sünnetten sonraki ama sonra bir sorun yaşamadık.Kızlar oğlunu sünnet ettirenlere sorum:
Anestezili anestezi siz, klipsli, dikişli vs gibi durumlar varmis. Nedir bunlar neyi tercih etmeliyim?
Evet yahu biz erkek anaları yerini sıcak tutuyorİki canlı aşı aynı anda olmalı dedi doktor. Rota için çok az vaktimiz kaldığından veremi de olması gerekip olmadığı geç kaldığı için yaptıracağız. Yaptırmak zorundayız yani yapacak hiç bir şey yok.
Klipsli ile ilgili iyi tecrübeler duymadım bizim geleneksel yöntemle lokal anestezi ve dikişli oldu. İl çişi çok ağrılıydı sünnetten sonraki ama sonra bir sorun yaşamadık.
Yalnız farkında mısınız burada hep oğlan anaları kaldı çoğunlukla. Kız anaları mutlu ve bahtiyar sanırım.
Aşkolsun ben varım yaİki canlı aşı aynı anda olmalı dedi doktor. Rota için çok az vaktimiz kaldığından veremi de olması gerekip olmadığı geç kaldığı için yaptıracağız. Yaptırmak zorundayız yani yapacak hiç bir şey yok.
Klipsli ile ilgili iyi tecrübeler duymadım bizim geleneksel yöntemle lokal anestezi ve dikişli oldu. İl çişi çok ağrılıydı sünnetten sonraki ama sonra bir sorun yaşamadık.
Yalnız farkında mısınız burada hep oğlan anaları kaldı çoğunlukla. Kız anaları mutlu ve bahtiyar sanırım.
Ya kızlar bebişler için önereceğiniz 3-6 aylık uyku tulumu varmı ev (23 24 derece)
Ben de Owli aldım canım, uzun süre kullanımı olması güzel. Ama ben 0.3 tog aldım, sıcak çünkü evlerimiz.Ben Owli uyku gurusu aldım 0.5 tog aldım içine giydirdiğimi değiştirir baharda da kullanırım dedim 0-36 ay kullanımı da kollarını çıkardım ilerleyen zamanlarda ayakları da çıkabiliyor
Yok valla ben de buradayım kız anası olarak Kızımın bir prenses olacağını sanmıştım ama anamızı ağlattı maalesef Şimdiden ikinci çocuğu kesinlikle yapmayacağımız netleştiYalnız farkında mısınız burada hep oğlan anaları kaldı çoğunlukla. Kız anaları mutlu ve bahtiyar sanırım.
Ya evet ağzında meme varken gülüyor çok komik oluyor ağzını burnunu yiyesim geliyorSana demiştim terbiyeli meme iyidir sen sağsan gelmez bebek cuk cuk emer ama şuan bebek damaklarıyla eziyor meme uçlarını o yüzden acıyorlar çeneleri güçlendi emmeyi profesyonel hale getirdiler bu zamana kadar alışık olmayan memiktolar bu şiddete maruz kalınca dolayısı ile sızlama ya başlıyor ama zamanla memikto uçları o şiddete de alışıyor korkma ya bi de bişey diycem sizin bebişlerde emerken gülmeye başladı mı meme ucu ağzında gülüyor deliriyorum o güzelliğe yani
Sakinken yatırıyorum, sonra ağlamaya başlıyor Böyle güzel düzen tutturduk bence ya üç dört gündür, en fazla 1-2 dk ağlıyor sonra uyuyorBu durum sanırım güvenli bağlanmayı olumsuz etkiliyor. Bebek artık sizin onu kucağınıza almayacağını kabullenerek susuyor. Derdini ağlayarak anlatmak istemiyor. Dün Aptamil uygulamasında uyku eğitimi ve güvenli bağlanma eğitimi vardı, uzman bu şekilde söylemişti. Hatta stres hormonunu ölçmüşler, bebek ağlamadığı halde yüksekmiş. Bebek sakinleşsin o şekilde yatırın diyordu.
Yoo benimki de kız ama genel olarak iyiyiz ya o kadar tasa elbet olacak bebek bunlar. Biz de cuma günü verem ve rotayı beraber olacağız bakalımİki canlı aşı aynı anda olmalı dedi doktor. Rota için çok az vaktimiz kaldığından veremi de olması gerekip olmadığı geç kaldığı için yaptıracağız. Yaptırmak zorundayız yani yapacak hiç bir şey yok.