- 19 Temmuz 2023
- 1.628
- 2.394
Mecbur biraz ağlayacak gibiAz da olsa desteğinizle uyumuş. Temas yok en azından. Gelişme gelişmedir. Darısı başıma
Alışkın olduğu bir düzeni bırakıyor bence de illaki ağlayacak ama önemli olan katılacak düzeye gelmemesi. Yoksa benim oğlum bez değişiminde de çığlık çığlığa ağlıyor napalım kirli bezle mi dursunMecbur biraz ağlayacak gibi
Ay iyi bari geçiyorsa canımuykusu yine saçma sapan. kimi bebek sıkıntısı olduğunda uyuyamaz ya benim bebeğim tam tersi rahatsız olduğunda, aşı döneminde falan mesela normalden daha çok uyuyor. şu an da öyle gündüz sürekli uyumak istiyor, gece de yine uyuyor ama bölük pörçük, normal gece uykusu gibi değil. merhem sürdüm de meme uçlarım sakinleşti biraz
Biz rotayı 2.ay aşılarıyla yaptırmıştık çok bir değişiklik olmadı, biraz uyku yaptı hareketleri yavaşladı. Bugün de menenjit olduk, yine uyku var ama ateşi takipteyim.Arkadaşlar bugün menenjit aşısı ile rota aşısı yaptıracağız. Yaptıran anneler durum nedir?
Ay ne güzel maşallahOf evet, ben şimdilik gündüzleri yatağına koymaya başladım iki haftadır. En fazla 1 saat uyuyo ama olsun gündüz uykusu sonuçta uzun da olmasın diyorum. Yatağına gündüzleri alıştırmaya başlayacağım sonra geceleri başlarız diyorum ama zor olacak biliyorum
Ya ben parasından çok ağlatma işine takığım, krize sokmadan nasıl yapıcam bilmiyorumBen de aynı şekilde, 4-5 aylıktan sonra halen becerememiş olursam mecbur uyku eğitimi alacağız inş çok pahalı değildir
Bence gayet doğru yapmışsın, olması gereken bu zaten. O kadar direniş olacakŞimdi mesela göğsümde uyudu. Beşiğe koydum uyanıp ağladı. Ama almadım kucağıma, beşiği sallayıp (araba gibi sallanıyor sağa sola değil de) pışpışladım, iki dk filan ağladı sonra uyudu. Doğru mu yaptım?
Aynen katılana kadar ağlatmam ama onun dışında ağlatmaya karar verdimAlışkın olduğu bir düzeni bırakıyor bence de illaki ağlayacak ama önemli olan katılacak düzeye gelmemesi. Yoksa benim oğlum bez değişiminde de çığlık çığlığa ağlıyor napalım kirli bezle mi dursun
Ya hepsi ağlatma taraftarı değil galiba yani onu ben de istemem çocuğa öğrenilmiş çaresizlikle eğitim vermek değil de şefkatle eğitim verenler var sanırım. Zamanı gelince bakıcazAy iyi bari geçiyorsa canımBizim de aşılar huzursuzluk değil de uyku yapıyor şükür
Biz rotayı 2.ay aşılarıyla yaptırmıştık çok bir değişiklik olmadı, biraz uyku yaptı hareketleri yavaşladı. Bugün de menenjit olduk, yine uyku var ama ateşi takipteyim.
Ay ne güzel maşallah1 saat çok iyi bence Ben 10 dk koyamıyorum, nefesi kesilerek ağlıyor
Ya ben parasından çok ağlatma işine takığım, krize sokmadan nasıl yapıcam bilmiyorum
Bence gayet doğru yapmışsın, olması gereken bu zaten. O kadar direniş olacakİnşallah devam eder böyle canım
Bende hergün bu şekilde yaptım ağlaması çok hafif olduğu için almadım mızırdanma gibiydi birkaç kez çok ağladı o zaman da iyice kucağımda pış pışladım bayağı dalıyor gibi olunca yatağına koydum bizimki geceleri hep yatağında uyuyordu zaten ama gündüz uykusu çok çok azdı şimdi emiyor her emmeden 1.5 saat sonra yarım saat uyuyor yarım saat bile bizim için çok iyi bir gelişmeŞimdi mesela göğsümde uyudu. Beşiğe koydum uyanıp ağladı. Ama almadım kucağıma, beşiği sallayıp (araba gibi sallanıyor sağa sola değil de) pışpışladım, iki dk filan ağladı sonra uyudu. Doğru mu yaptım?
Evet ağlamadan olmicak sanırım. Zaten alıştırırken de aşama aşama dio. Hem yatak hem destek aynı anda değiştirmeyin diyr. İyi yapıyorsunuzMecbur biraz ağlayacak gibi
Benim bebiş de en erken 10.30da uyuyor kuzu. Ne yaptıysam erkene çekemedim saldım ben de.Çevremdeki insanlara soruyorum hepsi 8 de 9 da uyuyuyormuş gece uykusuna. Bizde mi bir şeyler ters diyorum ya. Bi düzeni olmadığı için rutin işine hiç girmedim ben şimdiye kadar ama bundan sonra uğraşmam lazım. Ama cidden diğer arkadaşlar da cevap verirse sevinirim ne zaman uyuyor bebişler?
Ben ağlatmadan uyku eğitimi verilebildiğine inanmıyorum o yüzden hiç girmem o işlere. Pedagoglar öğrenilmiş çaresizlik diyorlar uyku eğitimi için.Ben de aynı şekilde, 4-5 aylıktan sonra halen becerememiş olursam mecbur uyku eğitimi alacağız inş çok pahalı değildir
Benim sütümün kalitesini değil de süt miktarımı arttırdı sanki onu kullanmaya başladığımdan beri tazyik artı ve daha kısa emiyor emmek istemiyor her gün içmiyorum artıkKızlar lohusa yağı kullanan var mı? Gerçekten ise yarıyor mu acaba ,ona göre alıp kullanmayı düşünüyorum.
Biz onu mu yaşıyoruz acaba cunku mahvoldum 2 gün dur 12 haftalık olduk agliyorum çaresiz hissediyorum çok12. hafta varmış ama bir hafta önce sonra olabilirmiş
Ne sevimsiz bi yorum nasıl istersen seversin ne demekmiş o yaEşiöin ailesipoposuna pat pat yapmıcakmışım aşkım demicekmişim içimden çıkardığım çocuğu istediğim gibi seveyim bi zahmet ya
Ya benim istediğim sallamadan ve meme dışında yatağında kendi kendine uyumasıBen ağlatmadan uyku eğitimi verilebildiğine inanmıyorum o yüzden hiç girmem o işlere. Pedagoglar öğrenilmiş çaresizlik diyorlar uyku eğitimi için.
Olabilir, dün ve önceki gece bizim için de zordu 11 bitti 12’ye girmiştik. Şimdi normale döndü bebişim ama belli olmaz tekrar edebilirBiz onu mu yaşıyoruz acaba cunku mahvoldum 2 gün dur 12 haftalık olduk agliyorum çaresiz hissediyorum çok
Canım pilates topu varsa onda emzir. Aşıdan dolayı huzursuzdur geçer merak etmeKızlar canım çok sıkkın ya . Dün başlayan bir memeyi istememe krizi .. gece uykudan uyanınca emdi hiç sorun yaşamadık sabahta emdi asi ya gittik hem rota hem 2 doz menenjit olduk baya huzursuz eve geldiğimizden beri 3 kere emdi o da zorla kafayı ymek üzereyim neden böyle yapıyor anlamıyorum mama ve biberon vermekten zaten korkuyordum ama çok tedirginim bırakmasından korkuyorum emziği verip çekip meneyi verdim 2 defa öyle aldi çok ağlıyor alana kadar alınca da emiyor
Evde yok yarin eve alıcam bi tane mecbur boyle gecmicek çünküCanım pilates topu varsa onda emzir. Aşıdan dolayı huzursuzdur geçer merak etme
İşte o noktaya ağlamadan gelmesi mümkün mü sence:)Ya benim istediğim sallamadan ve meme dışında yatağında kendi kendine uyumasıbunu araştıracağım zamanı gelince
E mecbur biraz ağlayacak ya bugün de 2 dk ağladı sonra uyuduİşte o noktaya ağlamadan gelmesi mümkün mü sence:)