2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    235
Kızlar ben şimdi doktordan çıktım 4 ay 7 günlüğüz kucakta oturmaya başlayabilirsiniz ve kanguruya da izin verdi doktorumuz gelişimi güzel dedi gazı da azaldı biraz artık gaz ilaçlarını vermeyelim çok ihtiyaç olursa arada ver dedi ama şöyle Bi sıkıntımız var benim bebe hep sağa çeviriyordu kafasını ve artık kafa yapısı bozulmaya başlamış doktor bu ay herşeyi soldan yapıcaz dedi soldan konuşalım soldan besleyelim oyuncakla soldan oynatalım dedi ama benim bebe ısrarla sağa dönüyor ya nasıl yapıcaz bilmiyorum bir de bu önümüzdeki iki hafta büyüme atak haftası dedi iki hafta uykuları bozulabilir durduk yere ağlayabilir kucağınızdan inmeyebilir hazırlıklı olun dedi ondan sonra artık herşey düzene girecek dedi

Ay iyi bari geçiyorsa canım Bizim de aşılar huzursuzluk değil de uyku yapıyor şükür
Arkadaşlar bugün menenjit aşısı ile rota aşısı yaptıracağız. Yaptıran anneler durum nedir?
Biz rotayı 2.ay aşılarıyla yaptırmıştık çok bir değişiklik olmadı, biraz uyku yaptı hareketleri yavaşladı. Bugün de menenjit olduk, yine uyku var ama ateşi takipteyim.
Ay ne güzel maşallah 1 saat çok iyi bence Ben 10 dk koyamıyorum, nefesi kesilerek ağlıyor
Ben de aynı şekilde, 4-5 aylıktan sonra halen becerememiş olursam mecbur uyku eğitimi alacağız inş çok pahalı değildir
Ya ben parasından çok ağlatma işine takığım, krize sokmadan nasıl yapıcam bilmiyorum
Bence gayet doğru yapmışsın, olması gereken bu zaten. O kadar direniş olacak İnşallah devam eder böyle canım

Aynen katılana kadar ağlatmam ama onun dışında ağlatmaya karar verdim bez değişiminde benimki de ağlıyordu ama aç olduğu için, artık emzirme öncesi değil sonrası değiştiriyorum seninki de öyle olabilir mi? Hiç ağlamıyor artık

Ya hepsi ağlatma taraftarı değil galiba yani onu ben de istemem çocuğa öğrenilmiş çaresizlikle eğitim vermek değil de şefkatle eğitim verenler var sanırım. Zamanı gelince bakıcaz

Bende hergün bu şekilde yaptım ağlaması çok hafif olduğu için almadım mızırdanma gibiydi birkaç kez çok ağladı o zaman da iyice kucağımda pış pışladım bayağı dalıyor gibi olunca yatağına koydum bizimki geceleri hep yatağında uyuyordu zaten ama gündüz uykusu çok çok azdı şimdi emiyor her emmeden 1.5 saat sonra yarım saat uyuyor yarım saat bile bizim için çok iyi bir gelişme

Benim bebiş de en erken 10.30da uyuyor kuzu. Ne yaptıysam erkene çekemedim saldım ben de.

Ben de aynı şekilde, 4-5 aylıktan sonra halen becerememiş olursam mecbur uyku eğitimi alacağız inş çok pahalı değildir
Ben ağlatmadan uyku eğitimi verilebildiğine inanmıyorum o yüzden hiç girmem o işlere. Pedagoglar öğrenilmiş çaresizlik diyorlar uyku eğitimi için.

Kızlar canım çok sıkkın ya . Dün başlayan bir memeyi istememe krizi .. gece uykudan uyanınca emdi hiç sorun yaşamadık sabahta emdi asi ya gittik hem rota hem 2 doz menenjit olduk baya huzursuz eve geldiğimizden beri 3 kere emdi o da zorla kafayı ymek üzereyim neden böyle yapıyor anlamıyorum mama ve biberon vermekten zaten korkuyordum ama çok tedirginim bırakmasından korkuyorum emziği verip çekip meneyi verdim 2 defa öyle aldi çok ağlıyor alana kadar alınca da emiyor

Canım pilates topu varsa onda emzir. Aşıdan dolayı huzursuzdur geçer merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…