2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    235
Evet bebek doyacak benim memeler kulak memesi kıvamında ama bebek emerken ilk 5 dk da çıkarıp sıkıyorum 3 4 yerden fışkırıyor bebek emmeden sikarsam yine gelmiyor mesela bebeğe uyarlı oldu memiktolar artık

Yaa terbiye olur mu bizimki de? İnşallah
Al memelerini karşına konuş bu kadar terbiyesizlik fazla artık de usandım sizden terbiyenizi takının yoksa sütten keserim bebemi mastit olursunuz de şaka bir yana terbiyesiz meme gerçekten çok zor bir an önce düzelmeleri umudu ile

Diş değil canım bence çünkü benim bebe de öyle elleri sürekli ağzında şap şup hırslı hırslı emiyor gören bu çocuk aç diyor halbuki daha yeni yedi bunu biraz araştırmış hatta instagram da da önüme çıkmıştı oral dönemde oluyormuş bu bebeler sinirlenince gazı olunca acıkınca kucak isteyince vs vs vs kiste uzar gider hırsını almak için ellerini emiyorlarmış ee benimki aynı zamanda salyasını da köpük köpük yapıp atıyor ağzından sürekli salya siliyoruz o da elini emmektenmiş

Erkek bebik mo? Erkek bebiklerin kafaları genelde çok terler iki erkek anası olarak bildiiriyorum

Aynen biz de böyleyiz. İnatla gündüz her uykusunda odayı loş hale getirip yatağına koymaya çalışıyorum, en fazla ben tuvalete girip çıkana kadar durup ağlayarak uyanıyor. Teee önceleri konuşmuştuk ya, hayalkırıklığı ağlaması. Niye beni bıraktın gibi ağlıyor, hem kıyamıyorum hem de o kadar çok alıştı ki bütün günü geceyi yapışık geçiriyoruz diye hayıflanıyorum. Düzeleceğimize dair bi umudum yok ama 4.aydan sonra da böyle olursak uyku eğitimi düşünüyorum

ya benim gerçekten memeler terbiye olmuş çok şükür yumuşacık olsa bile süt geliyor ve bebiş doyuyor ama diş midir nedir bilmiyorum bir haftadır meme uçlarım feryat ediyor artık. çok sert emiyor nerdeyse koparacak gibi ellerini de o hırsla emiyor dediğin gibi ama meme uçlarım çok fena yani. yara yok çok şükür ama aşırı hassasiyet var. her emzirme öncesi stres oluyorum acı çekicem diye. dişi var da ısırıyor sanki öyle bi acı. neden bu acaba ya? bekliyorum dönemliktir, geçecek diye...

Canım tecrübem yok ama bu kadar sıkıyorsa damağıyla, diş bence. Muhtemelen onun huzursuzluğunu yaşadınız uykuda da

Damağını kaşıdın mı kaşıyıcıyla ne tepki veriyor kuzum? Ben denedim inanılmaz rahatladı oradan anladım diş olduğunu. Ayrıca erken değil bence 14 ağustos doğumlu arkadaşımın oğlu diş çıkardı 2 gün önce. Her bebek farklı işte

Fena değil ya. Sanki işe yaradı biraz.

Canım D vitamini eksikliği olabilir bu. Sadece kafa terler vücut az nemli ben yaşadım iyi bir d vitamini verdi doktor geçti

Kızlar benim kız 5 kere gündüz uykusu yapıyor.
Kalkış 9.30
11 de ilk uyku 14 ikinci
17.30 üçüncü uyku
19.00 da ufak kestiriyor soru şu 22 de gece uykusuna artık geçmesi lazım ya onu da kısa tutup kalkıp gece 2de uzun uykusuna geçiyor 7 saat uyanmadan uyuyor.
Nasıl öne çekerim acaba bunu gece canım çıkıyor

Ya neredeyse hergün saat 4-5 lere kadar uyutamadığım bebeğim bugün erken uyudu. Bu sefer de ben uyuyamıyorum. Dalamadım bi türlü uykuya

Gündüz uykularını kısaltarak sanırım.

Benimki tazyiği kesmek için çiğniyor ucunu. Biberon emen çocuklar yaparmış bazen onu. Bir de diş tabi. Kaşınıyordur oralar hep

Canım tecrübem yok ama bu kadar sıkıyorsa damağıyla, diş bence. Muhtemelen onun huzursuzluğunu yaşadınız uykuda da
uykusu yine saçma sapan. kimi bebek sıkıntısı olduğunda uyuyamaz ya benim bebeğim tam tersi rahatsız olduğunda, aşı döneminde falan mesela normalden daha çok uyuyor. şu an da öyle gündüz sürekli uyumak istiyor, gece de yine uyuyor ama bölük pörçük, normal gece uykusu gibi değil. merhem sürdüm de meme uçlarım sakinleşti biraz

aaa ne kadar erken çıkarmış maşallah. benim bebe 29 temmuz doğumlu ama prematüre ya, nasıl bi gelişimi olur bilmiyorum. o diş kaşıyıcıyı henüz almadım hep daha vakit var alırım diyorum ama sen deyince fark ettim gelmiş vakit çok mantıklı ben de kaşıyım bakalım nasıl tepki verecek. emziği de mesela ağzına sokup çıkarıyor sanki onunla da kaşıyor damağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…