2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    235
Doktor herhangi bir teşhis koydu mu peki reflü falan gibi

Kızlar ben regl oldum ama 3 gündür günde 3,4 Ped (belki daha fazla) doluyor. Yani bu normal mi? Bazı siteler doğumdan sonra çok kanamalı bir regl olabilirsin vs yazmış. Ama ilk reglim böyle olmamıştı. Ve 3 gündür sancı çekiyorum.

Arkadaşlar bugün menenjit aşısı ile rota aşısı yaptıracağız. Yaptıran anneler durum nedir?

Of evet, ben şimdilik gündüzleri yatağına koymaya başladım iki haftadır. En fazla 1 saat uyuyo ama olsun gündüz uykusu sonuçta uzun da olmasın diyorum. Yatağına gündüzleri alıştırmaya başlayacağım sonra geceleri başlarız diyorum ama zor olacak biliyorum

Ben de aynı şekilde, 4-5 aylıktan sonra halen becerememiş olursam mecbur uyku eğitimi alacağız inş çok pahalı değildir

Ben de aynı şekilde, 4-5 aylıktan sonra halen becerememiş olursam mecbur uyku eğitimi alacağız inş çok pahalı değildir
Ben kitap aldım tavsiye ederim bebek bakım sorunlarına mucize çözümler tracy hogg diye bir kadının kitabı bayağı faydalandım şu an uyku eğitimi falan verir gibi denemedim ama öğrendiklerimi az az uygulamaya çalıştım az da olsa bir uyku düzeni oldu

Ben de alayım teşekkür ederim

Benimkide çekiyor mememin ucu olmadığı içij çıkıyor ağzından tekrar zır veriyorum o meme benim bu meme senin zorla emziriyorum

Kızlar lohusa yağı kullanan var mı? Gerçekten ise yarıyor mu acaba ,ona göre alıp kullanmayı düşünüyorum.
Ben kullanıyorum bence yaramıyor, aksine bu ay kilo alımı düştü oğlumun. Tamamen annenin uykusu ve iyi beslenmesi etkiliyor sütü bence. Güzel bir yağ faydalı ancak o kadar bence

Az da olsa desteğinizle uyumuş. Temas yok en azından. Gelişme gelişmedir. Darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…