Doktor herhangi bir teşhis koydu mu peki reflü falan gibiBizim gümde bir defa fışkıran tarzı tüm beslenmesini kusması oluyor. Diğerlerinde ise her gaz ile kusmaları, beslenmeden çok sonra bile dururken çıkartmaları oluyor. Ben sorgulamayı bıraktım artık her bebek farklı benim bebeğimde çok kusan çok gazlı bir bebek. Kilo almaya devam ediyor. Bu durumda büyümesi ile düzelecek diye bekliyorum. Alerji testi yapıldı normal çıktı.
Düzeldi bizimki pazar gunu seninki nasıl?Ben kanguru da almadım uzun süre kullanmam diye kollarım koptu resmen bırakır bırakmaz çığlık kıyamet
İcim rahat etmediği için vermedimVerilmez. Sakın yapma. Gaz masajı yap ve sıcak tut
Bizimki de dün düzeldi çok şükürDüzeldi bizimki pazar gunu seninki nasıl?
Reflü var dediler. Ancak ileri test istenilmedi.Doktor herhangi bir teşhis koydu mu peki reflü falan gibi
Bence bizde bı terslik varMerhaba. Gece uykusuna ne zaman geçiyor sizin bebeler güzel hanımlar. Bizim en erken 10 10:30. Biz de mi bir terslik var? Daha mı erken yatması lazım.
Bende dün rüyamda hamilelik testi falan gördüm hayır olsun inşallahBen de adet olmadım rüyalarımda kendimi hanile görüyorumlohusalığın peşine oldum dahada olmadım
Of evet, ben şimdilik gündüzleri yatağına koymaya başladım iki haftadır. En fazla 1 saat uyuyo ama olsun gündüz uykusu sonuçta uzun da olmasın diyorum. Yatağına gündüzleri alıştırmaya başlayacağım sonra geceleri başlarız diyorum ama zor olacak biliyorumBenim de öyle canım anne yanı park yatak almıştım ardiye olarak kullanıyoruz shshshbenim yanımda uyuyo memede uykuya dalıyo yatarak emziriyorum. İşin kötü tarafı böyle o kadar güzel uyuyo ki sabaha kadar beşiğe alıştırmaya çalışırken bunu bozcam diye korkuyorum
Ben de aynı şekilde, 4-5 aylıktan sonra halen becerememiş olursam mecbur uyku eğitimi alacağız inş çok pahalı değildirAynen biz de böyleyiz. İnatla gündüz her uykusunda odayı loş hale getirip yatağına koymaya çalışıyorum, en fazla ben tuvalete girip çıkana kadar durup ağlayarak uyanıyor. Teee önceleri konuşmuştuk ya, hayalkırıklığı ağlaması. Niye beni bıraktın gibi ağlıyor, hem kıyamıyorum hem de o kadar çok alıştı ki bütün günü geceyi yapışık geçiriyoruz diye hayıflanıyorum. Düzeleceğimize dair bi umudum yok ama 4.aydan sonra da böyle olursak uyku eğitimi düşünüyorum
Benim oğlumun ateşi çok çıkmadı 37.4 falan oldu en fazla ama gece uykusundan çok uyandı huzursuzlandı 2 gün, dışarıya çıkardık rahatladı bayağı iyi geldiArkadaşlar bugün menenjit aşısı ile rota aşısı yaptıracağız. Yaptıran anneler durum nedir?
Ben kitap aldım tavsiye ederim bebek bakım sorunlarına mucize çözümler tracy hogg diye bir kadının kitabı bayağı faydalandım şu an uyku eğitimi falan verir gibi denemedim ama öğrendiklerimi az az uygulamaya çalıştım az da olsa bir uyku düzeni olduBen de aynı şekilde, 4-5 aylıktan sonra halen becerememiş olursam mecbur uyku eğitimi alacağız inş çok pahalı değildir
Ben de alayım teşekkür ederimBen kitap aldım tavsiye ederim bebek bakım sorunlarına mucize çözümler tracy hogg diye bir kadının kitabı bayağı faydalandım şu an uyku eğitimi falan verir gibi denemedim ama öğrendiklerimi az az uygulamaya çalıştım az da olsa bir uyku düzeni oldu
Ay aman diiymm bebelerimiz çok küçükBende dün rüyamda hamilelik testi falan gördüm hayır olsun inşallah
Benimkide çekiyor mememin ucu olmadığı içij çıkıyor ağzından tekrar zır veriyorum o meme benim bu meme senin zorla emziriyorumcebelleşme sayılır mı bilmiyorum ama benim bebeğim emerken hep başını geriye atıyor. memeden ayrılmıyor ama sanki ayrılmaya çalışır gibi geriye atıyor ve meme ucumu çekiyor dolayısıylaneden bunu yapıyor anlamıyorum belki süt yoğun geliyordur. geçen sağdığımda iki memeden 100 ml civarı geldi. 2 buçuk saatte bir en az 100 ml emiyor sanırım. fazla zorlayınca benimki de çıkarıyor.
Ben kullanıyorum bence yaramıyor, aksine bu ay kilo alımı düştü oğlumun. Tamamen annenin uykusu ve iyi beslenmesi etkiliyor sütü bence. Güzel bir yağ faydalı ancak o kadar benceKızlar lohusa yağı kullanan var mı? Gerçekten ise yarıyor mu acaba ,ona göre alıp kullanmayı düşünüyorum.
Az da olsa desteğinizle uyumuş. Temas yok en azından. Gelişme gelişmedir. Darısı başımaŞimdi mesela göğsümde uyudu. Beşiğe koydum uyanıp ağladı. Ama almadım kucağıma, beşiği sallayıp (araba gibi sallanıyor sağa sola değil de) pışpışladım, iki dk filan ağladı sonra uyudu. Doğru mu yaptım?