- 19 Temmuz 2023
- 1.539
- 2.313
Ay çok tuhaf bi muhabbet ya bu çocuğu ona buna benzetmek anası babası dışında. geçen görümcem diyo ki kaşları bana benziyorKızlar oğlum ilk doğduğunda babasına çok benziyordu. Şimdi gözleri birebir ben bana da benziyor eşim ve ikimizden parçalar var diyebilirim. Ama gözler direkt ben benim gözlerim yeşil ve iri oglumunda suanda öyleneyseee eşimin ailesi asla ama asla bana benzetmiyor sürekli aynı oğlum aynı şu bu diyip duruyorlar. Ama benim çevrem objektif bir şekilde ikimize de benzetiyor dediğim gibi çok önemli bir konu değil de neden yani ya çocuğumu benim dışında kendi ailelerinden herkese benzetiyorlar hatta gözleri direkt ben olmasına rağmen gidip amcasının gözlerine benzediği iddia ediliyor mesela yani amcaya gidene kadar anası var burada ay sinir oluyorum ya çocuk olunca eş ailesi ile daha da zormuş bunu anladım tahammülüm sıfır
Ay çok tuhaf bi muhabbet ya bu çocuğu ona buna benzetmek anası babası dışında. geçen görümcem diyo ki kaşları bana benziyor
çocuğun kaşlarını bi şeye benzetmek nedir yabi de kuzenim var severim aslında ama çok yersiz konuşabiliyor, çocuk doğduğundan beri en az 3-4 defa ya bu hiç sana benzemiyor demiştir ki gören herkes direkt benim kopyam olduğunu söylüyor. Benzemese bile bir anneye hiç sana benzemiyor demek nasıl bir saçmalıktır ya, sinir oluyorum ben de. Bi kere de gözleri renkli olmayacak galiba demişti, 2 aylık daha benim gözlerim yeşil, öyle bi beklenti var sanırım da daha belli olmaz ki yani nerden anladın renkli olacak mı olmayacak mı insanlar bi tuhaf
Tam olarak aynı şeyi yaşıyorummm bizim taraf direk söylüyor ikinizide de benziyor diye ama onlar aslaa babası da babasıKızlar oğlum ilk doğduğunda babasına çok benziyordu. Şimdi gözleri birebir ben bana da benziyor eşim ve ikimizden parçalar var diyebilirim. Ama gözler direkt ben benim gözlerim yeşil ve iri oglumunda suanda öyleneyseee eşimin ailesi asla ama asla bana benzetmiyor sürekli aynı oğlum aynı şu bu diyip duruyorlar. Ama benim çevrem objektif bir şekilde ikimize de benzetiyor dediğim gibi çok önemli bir konu değil de neden yani ya çocuğumu benim dışında kendi ailelerinden herkese benzetiyorlar hatta gözleri direkt ben olmasına rağmen gidip amcasının gözlerine benzediği iddia ediliyor mesela yani amcaya gidene kadar anası var burada ay sinir oluyorum ya çocuk olunca eş ailesi ile daha da zormuş bunu anladım tahammülüm sıfır
Evet asimetri yok çok şükür. Uykuya dalınca koyuyordum ben de dönemeyince uyanıyordu bağırarak. Küçük ağız bezini sadece kafası için deniyim. Havluyu rulo yaptım. Koyucam arkasına ayrıca aklımda.Canım tortikolis çok bariz belli oluyor çocuğun yüzü yamuk duruyor. Yeni uyuyunca değilde mesela uykuya dalınca kafasını çevirip kafasının arkasına hafifçe sıkıştırıyordum. Yeterli olmaz diyorsan yan yatırıp arkasına rulo şeklinde battaniye de koyabilirsin
Zaten çok kusan bir bebekti benim kızım hem reflü hem idrar yolu enfeksiyonu vardı enfeksiyon için antibiyotik kullanınca kusması baya azalmıştı şimdi tekrar arttığı için korktum antibiyotik işe yaramıyor mu acaba diye sizinki de kustuysa aşının yan etkisidir belki o zamanAa siz deyince hatırladım. Pek kusmazdı, 2 gün çokça 1 kere kustu.
Ben kocamı doğurmuşum gibi benziyor onun bebekliğine. Kv ısrarla kendisine benzetiyor. Onun annesi de banyoyu, loş ışığı sevişini, gazlı oluşunu kendisine benzetiyor. Yenidoğan zaten gazlı, loş ışık seven falan olur. Diyemiyorsun tabiKızlar oğlum ilk doğduğunda babasına çok benziyordu. Şimdi gözleri birebir ben bana da benziyor eşim ve ikimizden parçalar var diyebilirim. Ama gözler direkt ben benim gözlerim yeşil ve iri oglumunda suanda öyleneyseee eşimin ailesi asla ama asla bana benzetmiyor sürekli aynı oğlum aynı şu bu diyip duruyorlar. Ama benim çevrem objektif bir şekilde ikimize de benzetiyor dediğim gibi çok önemli bir konu değil de neden yani ya çocuğumu benim dışında kendi ailelerinden herkese benzetiyorlar hatta gözleri direkt ben olmasına rağmen gidip amcasının gözlerine benzediği iddia ediliyor mesela yani amcaya gidene kadar anası var burada ay sinir oluyorum ya çocuk olunca eş ailesi ile daha da zormuş bunu anladım tahammülüm sıfır
2 günde 1er kere kustu evet. İnşallah ondandır, kısa sürerZaten çok kusan bir bebekti benim kızım hem reflü hem idrar yolu enfeksiyonu vardı enfeksiyon için antibiyotik kullanınca kusması baya azalmıştı şimdi tekrar arttığı için korktum antibiyotik işe yaramıyor mu acaba diye sizinki de kustuysa aşının yan etkisidir belki o zaman
Oğlumun elleri parmaklarının uzunluğu dudakları göz yapısı tamamen bana benziyo ama benim kayınvalide de ben ve ailem dışında herkese benzetti çocuğu elleri aynı dedesi yüzü aynı kendisi burnu aynı babası benim genleri yok saydı tamamen sgshdjKızlar oğlum ilk doğduğunda babasına çok benziyordu. Şimdi gözleri birebir ben bana da benziyor eşim ve ikimizden parçalar var diyebilirim. Ama gözler direkt ben benim gözlerim yeşil ve iri oglumunda suanda öyleneyseee eşimin ailesi asla ama asla bana benzetmiyor sürekli aynı oğlum aynı şu bu diyip duruyorlar. Ama benim çevrem objektif bir şekilde ikimize de benzetiyor dediğim gibi çok önemli bir konu değil de neden yani ya çocuğumu benim dışında kendi ailelerinden herkese benzetiyorlar hatta gözleri direkt ben olmasına rağmen gidip amcasının gözlerine benzediği iddia ediliyor mesela yani amcaya gidene kadar anası var burada ay sinir oluyorum ya çocuk olunca eş ailesi ile daha da zormuş bunu anladım tahammülüm sıfır
aynen içeriğinde ayçiçek ya da zeytinyağı falan oluyor ben de arada bir o niyetle veriyorumBen de onda gördüm yani bi bildiği vardır dedim bıraktım hiçbir değişiklik olmadı kaka yapamadığında vs yağlı diye veriyorum elimdekini bitirmek için
Bizde şöyle birşey var çocuk ne bana benziyor ne eşime kime benziyor bilmiyoruzGerçekten de öyle çok tuhaflaryani zaten çocuk ya annesine ya babasına benzer benzemese de sorun yokta böyle sürekli gündem bu
Diş canım bizde de var asabiyet yapıyorÇocuğum mememi iki eliyle sıkıp meme ucumu ağzıyla çekiştiriyo aynı anda da tepinip hığğğğğ diye sinirli sinirli bağırıyo bu ne kız böyle anlayamadım ben gaz desem değil ağlamıyo
Aaaa deli deli hareketler yapıyoDiş canım bizde de var asabiyet yapıyor
Genelde herkes 2 şişe bitirdikten sonra bırakıyormus. Ben 2.deyim. Sende öyle mi yaptın?Ben bıraktım düzenli gaz damlası kullanmıyoruz çok sancısı vs olduğunu görürsem veriyorum sadece
Başta ise yaramıyor ama düzenli kullanınca faydalı oluyor diye düşünuyordum ben. Ama tabi çocuk kendi gelişip rahatlamışta olabilir.ben de bıraktım. zaten bir işe yaradığını düşünmüyordum. en son yayında osman gönülal da gaz damlalarının bir işe yaradığını gören var mı? deyince hepten ümidi kestim. masaj daha çok işe yarıyor
2. Şişenin yarısı duruyo hala bitmediGenelde herkes 2 şişe bitirdikten sonra bırakıyormus. Ben 2.deyim. Sende öyle mi yaptın?
Bı kere bana da oldu meğer tirnagiyla yüzünü çizmiş ona aglamisYa bebeğim banyodan sonra giydirirken bi anda aşırı ağlamaya başladı katıldı resmen. Zıbının etiketini kesmemişiz çıkarıp kestik hemen de o yüzden bu kadar katılmış olabilir mi ya da neden böyle oldu ya sakinleşmedi resmen kucağımda pilates topunda yorulup uyudu
Değişiyorlar de miBizde şöyle birşey var çocuk ne bana benziyor ne eşime kime benziyor bilmiyoruzherkes aynı şeyi söylüyor doğumhanede görmemiş olsam çocuğu karıştırdılar dicem yani
Siz ne yapıyorsunuz kaka için? Bizim ilk defa kaka sorun oluyor. Bir de gazı çoğaldı mı kaka yapamadıkça?Kaka yapması için ekstra bir şey yaptın mı? Bizimki de 4 gün yapmadı sonra 2 gün üst üste yaptı şimdi yine 3 gündür yapmıyor
Yaa bende acaba makinedemi cekiyo diorum. Ben dikkat etmıyordum çok giydiriyordum ama iyi değil giydirme dediler rahatca gerinmesi lazımmış. Oyuzden tulumlar cok kısa sürüyo giymesiHer hafta çamaşır yıkadığımda hep bazı kıyafetleri olmuyor ve kaldırıyorum çok duygulanıyorum ya sizde öyle oluyor musunuz
bizim de aynı şekildeHer hafta çamaşır yıkadığımda hep bazı kıyafetleri olmuyor ve kaldırıyorum çok duygulanıyorum ya sizde öyle oluyor musunuz