2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ay çok tuhaf bi muhabbet ya bu çocuğu ona buna benzetmek anası babası dışında. geçen görümcem diyo ki kaşları bana benziyor
çocuğun kaşlarını bi şeye benzetmek nedir ya bi de kuzenim var severim aslında ama çok yersiz konuşabiliyor, çocuk doğduğundan beri en az 3-4 defa ya bu hiç sana benzemiyor demiştir ki gören herkes direkt benim kopyam olduğunu söylüyor. Benzemese bile bir anneye hiç sana benzemiyor demek nasıl bir saçmalıktır ya, sinir oluyorum ben de. Bi kere de gözleri renkli olmayacak galiba demişti, 2 aylık daha benim gözlerim yeşil, öyle bi beklenti var sanırım da daha belli olmaz ki yani nerden anladın renkli olacak mı olmayacak mı insanlar bi tuhaf

Gerçekten de öyle çok tuhaflar yani zaten çocuk ya annesine ya babasına benzer benzemese de sorun yokta böyle sürekli gündem bu

Tam olarak aynı şeyi yaşıyorummm bizim taraf direk söylüyor ikinizide de benziyor diye ama onlar aslaa babası da babası fotoğraf atıyorum Allah'tan uzaklar

Evet asimetri yok çok şükür. Uykuya dalınca koyuyordum ben de dönemeyince uyanıyordu bağırarak. Küçük ağız bezini sadece kafası için deniyim. Havluyu rulo yaptım. Koyucam arkasına ayrıca aklımda.

Aa siz deyince hatırladım. Pek kusmazdı, 2 gün çokça 1 kere kustu.
Zaten çok kusan bir bebekti benim kızım hem reflü hem idrar yolu enfeksiyonu vardı enfeksiyon için antibiyotik kullanınca kusması baya azalmıştı şimdi tekrar arttığı için korktum antibiyotik işe yaramıyor mu acaba diye sizinki de kustuysa aşının yan etkisidir belki o zaman

Ben kocamı doğurmuşum gibi benziyor onun bebekliğine. Kv ısrarla kendisine benzetiyor. Onun annesi de banyoyu, loş ışığı sevişini, gazlı oluşunu kendisine benzetiyor. Yenidoğan zaten gazlı, loş ışık seven falan olur. Diyemiyorsun tabi
Kv sadece ağzını bana benzetirdi ama asla benzemiyor. Çocuk büyüdükçe babaannesi oldu. En çok da ağzı benziyor kadına
Güzel kadındır sorun etmiyorum ama 2 ay boyunca yediler kafamı benzetmelerle. Ne iğrenç bir tutum. Acı içinde, uykusuz, yorgun, kansız, ruh gibiydim her gün kendilerine benzetiyorlardı. Ah aklıma geldi yine
Çocuğun göbeği düştüğü gün dişi düşmüş kadın onunla bile bağlantı kurmuştu ya

2 günde 1er kere kustu evet. İnşallah ondandır, kısa sürer

Oğlumun elleri parmaklarının uzunluğu dudakları göz yapısı tamamen bana benziyo ama benim kayınvalide de ben ve ailem dışında herkese benzetti çocuğu elleri aynı dedesi yüzü aynı kendisi burnu aynı babası benim genleri yok saydı tamamen sgshdj

Gerçekten de öyle çok tuhaflar yani zaten çocuk ya annesine ya babasına benzer benzemese de sorun yokta böyle sürekli gündem bu
Bizde şöyle birşey var çocuk ne bana benziyor ne eşime kime benziyor bilmiyoruz herkes aynı şeyi söylüyor doğumhanede görmemiş olsam çocuğu karıştırdılar dicem yani

Başta ise yaramıyor ama düzenli kullanınca faydalı oluyor diye düşünuyordum ben. Ama tabi çocuk kendi gelişip rahatlamışta olabilir.

Bı kere bana da oldu meğer tirnagiyla yüzünü çizmiş ona aglamis

Bizde şöyle birşey var çocuk ne bana benziyor ne eşime kime benziyor bilmiyoruz herkes aynı şeyi söylüyor doğumhanede görmemiş olsam çocuğu karıştırdılar dicem yani
Değişiyorlar de mi bakalı kime benzeyecek. Sağlıklı, uzun ömrü olsun
m^
Kaka yapması için ekstra bir şey yaptın mı? Bizimki de 4 gün yapmadı sonra 2 gün üst üste yaptı şimdi yine 3 gündür yapmıyor
Siz ne yapıyorsunuz kaka için? Bizim ilk defa kaka sorun oluyor. Bir de gazı çoğaldı mı kaka yapamadıkça?

Her hafta çamaşır yıkadığımda hep bazı kıyafetleri olmuyor ve kaldırıyorum çok duygulanıyorum ya sizde öyle oluyor musunuz

Her hafta çamaşır yıkadığımda hep bazı kıyafetleri olmuyor ve kaldırıyorum çok duygulanıyorum ya sizde öyle oluyor musunuz
Yaa bende acaba makinedemi cekiyo diorum. Ben dikkat etmıyordum çok giydiriyordum ama iyi değil giydirme dediler rahatca gerinmesi lazımmış. Oyuzden tulumlar cok kısa sürüyo giymesi

bizim de aynı şekilde sen beni iyi anlarsın bizim bebişler normalden de daha küçük olduğu için başta hiç büyümeyecek gibi geliyordu. o yüzden bir iki ay büyüdükçe, kıyafetler küçüldükçe hep mutlu oldum. şimdi hafiften bir hüzün de oluyor. sağlıkla büyüsün güzel yavrularımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…