2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
kızlaaarrr hiç tahmin etmediğim bir şey oldu. bebeğime sütüm yetmiyor galiba 😓 ya ben normalde hiperlaktasyon yaşadığımı filan düşünüyordum ve daralmaya başlamıştım artık sürekli meme doluluğu ve ağrıdan ama sen misin şikayet eden. birdenbire memelerim yumuşacık oldu ama bomboş gibi bir yumuşaklık 😔 6-7 dkda falan hiçbir şey gelmez oluyor sıkınca ve bebek de ağlamaya devam ediyor. bir şekilde avutuyorum ama cidden aç mı kalıyor yoksa zaten gerekenden fazla emmek istediği için mi böyle anlamadım. burada aynı şekilde sütüm gitti diye yazanlar olmuştu. vardır ya emdikçe gelir falan diyordum ama şimdi anladım o çaresizliği. bugün malt içecek, çerez, pekmez ne varsa yedim su içtim bol bol ama hâlâ aynı. günde 6 kez çiş yaptı yani hepsi aşırı dolu değildi bezlerinin ama 3 tanesi baya doluydu. doyduğuna inanmak istiyorum bunlara bakarak ama emin de olamıyorum ya. mama alıp versem mi bu noktada yoksa emzirmeye mi odaklanayım sizce 😓
Canim benim de bi anda akşamları sütüm yetmemeye basladi. Bi sabah bi de gece sağım yaptım. Aksam saatlerinde emzirdikten sonra sagdigim sütü verip uyuttum. İki hafta sonra normale döndü. Şimdi sagdıklarimi buzluga kaldırıyorum.

Canim benim de bi anda akşamları sütüm yetmemeye basladi. Bi sabah bi de gece sağım yaptım. Aksam saatlerinde emzirdikten sonra sagdigim sütü verip uyuttum. İki hafta sonra normale döndü. Şimdi sagdıklarimi buzluga kaldırıyorum.
ben de inşallah geçici bir durumdur diye umuyorum. bu derece hiç yaşamamıştım bu sorunu 🥹 bebişin ikinci emme vaktine kadar ancak azıcık doluyor meme, sağmaya kalmıyor bile. şimdi uyandırıp emzirdim tek meme emdi bıraktı. belki süt kalmıştır diye emdiği memeyi ve diğerini sağdım şimdi ama sağacak süt bile kalmıyor ki. neyi yanlış yaptım acaba? yediğim içtiğim, uyku düzenim hep aynı. annem nazar diyor, biraz fazla sütüm olduğunu birkaç kere söylemiştim, söylememen lazımdı diyor ama olur mu öyle ya 😬 power pumping yöntemi denicem şimdi. inşallah işe yarar. gelmese de sağmam mı gerekiyor? gelmiyor çünkü. şimdi sağdığım memeden 50 ml geldi mesela. 50 de diğerinden gelse bebeğe yetmez ki 100 ml

Siz relactaz kullanmadınız yani? Ben de relactazın kaka yapamama sebebi olduğunu düşünmeye başlamıştım. Burda başka bir konuda yazdılar ishalini de düzelttiğine dair, ben de google ladım öyle yazıyor. Dedim o yüzden mi acaba. Siz kullanmamışsınız bile. Oof of. Relactazdan sonra birkaç gün iyiydi. Karın guruldamaları azaldı, ama tazyikli süt sorunu başladığından beri de gazı çok. Neye yorup, nasıl düzelteceğimi bilemiyorum artık. Doktora söyledim. Çok rahatsız ediyorsa onu, lavman yapalım dedi. Başka yolu yok mu ya
Probiyotik kullandınız mı

X