2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Canim benim de bi anda akşamları sütüm yetmemeye basladi. Bi sabah bi de gece sağım yaptım. Aksam saatlerinde emzirdikten sonra sagdigim sütü verip uyuttum. İki hafta sonra normale döndü. Şimdi sagdıklarimi buzluga kaldırıyorum.

ben de inşallah geçici bir durumdur diye umuyorum. bu derece hiç yaşamamıştım bu sorunu bebişin ikinci emme vaktine kadar ancak azıcık doluyor meme, sağmaya kalmıyor bile. şimdi uyandırıp emzirdim tek meme emdi bıraktı. belki süt kalmıştır diye emdiği memeyi ve diğerini sağdım şimdi ama sağacak süt bile kalmıyor ki. neyi yanlış yaptım acaba? yediğim içtiğim, uyku düzenim hep aynı. annem nazar diyor, biraz fazla sütüm olduğunu birkaç kere söylemiştim, söylememen lazımdı diyor ama olur mu öyle ya power pumping yöntemi denicem şimdi. inşallah işe yarar. gelmese de sağmam mı gerekiyor? gelmiyor çünkü. şimdi sağdığım memeden 50 ml geldi mesela. 50 de diğerinden gelse bebeğe yetmez ki 100 ml

Probiyotik kullandınız mı

Akşamları emzirdikten sonra takviye olarak en fazla 40 ml süt icebildi. Bence yeterince sütün var. Stres yaparsan daha da azalır. Power pumpingden sonra kanallar daha da çok aciliyor. Dikkatli yapmak lazım

Akşamları emzirdikten sonra takviye olarak en fazla 40 ml süt icebildi. Bence yeterince sütün var. Stres yaparsan daha da azalır. Power pumpingden sonra kanallar daha da çok aciliyor. Dikkatli yapmak lazım
ya resmen üzüntüden uyuyamadım bu gece. 2 buçukta bir emzirdim. sonra power pump yaptım. uyuyup 5te bir daha emzirdim, iki memeyi de emdi kendi bırakıp uyudu. ağlamadan uyuduğunu görünce içim rahat etti, yetti diye düşündüm. bu düşüncemi korumam lazım sanırım haklısın aslında dediğin gibi ben habire mastit sorunu yaşayan bir insanım, böyle bir anda yüklenip sonra daha beter pişman olmaktan da korkuyorum. şu an sağıp sağıp döktüğüm sütler için pişmanım buzlukta taş çatlasın 200 ml süt vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…