- 10 Mayıs 2019
- 4.060
- 11.101
Bu bilgiyi 5 dk önce d vitamini verdikten sonra öğrenmem peki Normalde sabah veririm bugün unutmuşum yeni verdim bidaha vermeyim o zaman akşam zaten uyumuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi hiç emmiyorsa aç kalacak hali yok canım ver yeterki iyi olsunlar. Hiç emmeyen birsuru bebek var çokta takma kafanaMecburen vermek zorundayım mama vermek zorundayım çünkü
Yok hiç emmiyor değil güzel de emiyor ama 10 kere emziriyorsam neredeyse yarısında ağlıyorTabi hiç emmiyorsa aç kalacak hali yok canım ver yeterki iyi olsunlar. Hiç emmeyen birsuru bebek var çokta takma kafana
Parmaklarını emmesi aç olduğunu göstermez bu arada kesif için de 2. Ay itibariyle el emme başlıyor bak benimki emziği atıp elini emmeye çalışıyor aç dite düşünme canını sıkma bu konudaBöyle düşünüp çok direndim dün yarım saat kadar belki daha fazla uğraştım. Sonra yine parmaklarını emince ve sabrım bitince biberonla mama verdik. Bugün kaşık biberon deneyeceğim umarım olur ya
Ben hamilelik alışkanlıgı sabah veriyordum geneldeBu bilgiyi 5 dk önce d vitamini verdikten sonra öğrenmem peki Normalde sabah veririm bugün unutmuşum yeni verdim bidaha vermeyim o zaman akşam zaten uyumuyor
Biliyorum biliyorum :) tabi iş de yapsalar fena olmaz ama askdkfYa zaten benim derdim gelsinler işimi yapsınlar değil ki. Hamilelikte olsun çocuk doğduktan sonra olsun bi telefon açıp ya nasılsın bi şeyr ihtiyacın var mı desinler isterdim. Ben zaten ihtiyacım yok sağolun dicem sormaları yeterdi. Manevi desteğe çok ihtiyaç duydum annem gelsin sarsın sarmalasın istedim o da senin bana ihtiyacın yok diyip gitti.
Gerçekten iyi ki bu forum varBiliyorum biliyorum :) tabi iş de yapsalar fena olmaz ama askdkf
Mesela bence benim annem bilmiyor tam olarak annelik yapmayı. Doğumdan bi 10 gün sonra evden el etek çekilip çıtırdan bi depresyona sürüklenme eğilimi yaşadığımda haklısın yalnız bırakmamamız lazımdı seni dedi ama ne değişti? Hiçbir şey.
Sürekli travma travma deniyor ya, kim bilir ne travmaları var. Artık biz kendimizi olabildiğince tamir edip kendi çocuklarımıza yaşatmamaya çalışacağız. Belki doğru değil ama olabildiğince beklentisiz olmak hayal kırıklığını önlüyor.
İyi ki bu forum ve sizler varsınız.
Kendi yağımızda kavrulcaz. İyi ki❤Biliyorum biliyorum :) tabi iş de yapsalar fena olmaz ama askdkf
Mesela bence benim annem bilmiyor tam olarak annelik yapmayı. Doğumdan bi 10 gün sonra evden el etek çekilip çıtırdan bi depresyona sürüklenme eğilimi yaşadığımda haklısın yalnız bırakmamamız lazımdı seni dedi ama ne değişti? Hiçbir şey.
Sürekli travma travma deniyor ya, kim bilir ne travmaları var. Artık biz kendimizi olabildiğince tamir edip kendi çocuklarımıza yaşatmamaya çalışacağız. Belki doğru değil ama olabildiğince beklentisiz olmak hayal kırıklığını önlüyor.
İyi ki bu forum ve sizler varsınız.
Maşallah diyelim. Olmaz umarımBazen gazdan oluyor evet ama her zaman gaz olduğunu düşünmüyorum maalesef buraya yazdığımdan beri tekrar olmadı mesela, elimle göğsüme masaj yaparak verdim güzel güzel emdi. Bakim ne zaman tekrar olacak :/ ne zaman olacağı o kadar belli değil ki
Valla ben kendimde içtim madem öyle benimde uykumu açsın dedm uyumuyor bu çocukBen hamilelik alışkanlıgı sabah veriyordum genelde
Hırıltı için buhar vermeyi deneyebilirsiniz. Ses kısıklığı yaşamadık çok şükür.Kızlar oğlumun sesi kısıldı bir anda. Onun dışında hiçbir şeyi yok ağlarken sesi gidiyor sesi aralıklarla zor çıkıyor. Burnunu serum fizyolojik ile temizleyip çektim temiz. Ateşi vs yok. Hırıltılısı var gibi biraz Önemli bir şey yoktur inşallah ya hasta olacak diye korkuyorum yaşayan var mı böyle bir şey
Anladım canım Allah kolaylık versin inşallah emer sorunsuz büyüdükçe.Yok hiç emmiyor değil güzel de emiyor ama 10 kere emziriyorsam neredeyse yarısında ağlıyor
Benim kizimda bugün biraz burnu akıyor öksürüyor arada doktora msj attım serum verin sadexe diyor. Buhar makinasını çalıştırdım serum fizyolojik sıkıp burnunu temizledim bikac kere de. İnşallah ilerlemezKızlar oğlumun sesi kısıldı bir anda. Onun dışında hiçbir şeyi yok ağlarken sesi gidiyor sesi aralıklarla zor çıkıyor. Burnunu serum fizyolojik ile temizleyip çektim temiz. Ateşi vs yok. Hırıltılısı var gibi biraz Önemli bir şey yoktur inşallah ya hasta olacak diye korkuyorum yaşayan var mı böyle bir şey
Bizimde 14 günde 350 gr bana da az geldi. Haftalık en az 200 gr almalilar. Aslında alt sınır.20 günde 450 gr almış benim oğlan az almış gübi geldi bana ya ne diyosunuz? ama başka tartıydı belki o yüzden de olabilir bilmiyorum
Ay ben hiçbir şey anlamadım. İleri tarihli rapor nasıl aldınız? 23 eylülde doğurup eğer çalışır raporu aldıysanız neden erken başlatmışlar onu da anlamadım. Ben 16 eylülde doğum yaptım. 3 Aralıkta ise başlama tarihim. Gidip rapor alacağım 5er gün şeklinde. 40 gün öyle tamamlayacağım. Dönem sonunda da mazeret iznimi kullanacağım. Sanırım ocakta yenileniyormus. Ama sizin sistemi bende anlamadım ekran görüntüsü aldım eşime sorucam. Eşim idareci.Rapor işleri yüzünden çıldırmak üzereyim. Belki bilen biri çıkar buraya yazayım dedim. Kaç gündür çocukla mı ilgileneyim bu saçma işlerle mi şaşırdım. Doğum öncesinde çalışır raporu almıştım, ben öğretmenim yaz tatiline denk gelince bu raporun bir işlevselliği olmuyormuş fakat yine de alın bazı milli eğitimler görmezden geliyor dediler ben de aldım, aldığım rapordan dolayı doğumdan sonra verilen doğum izni belgesinde izin tarihine doğum öncesi 5 hafta da eklenmiş. Doğum 23 Eylülde oldu benim doğum sonrası izin raporuna göre 5 hafta eklendiği için 22 Aralık'ta işe başlıyormuşum gibi görünüyordu. Ama milli eğitimin sisteminde 17 Kasım'da raporum bitti. Ben de 18 inde işe başlamak yerine doktoruma gittim ve 10 günlük bir rapor aldım ama aldığım rapor zaten raporlu göründüğüm için sisteme işleyemedi. Hastane de doğum sonrası raporu silip 10 günlük raporu sisteme koydu çalışır raporunu aldığım doktora sildirmemi doğum sonrası raporunu sonra almamı söyledi. Zor bela doktoru buldum ama doğum gerçekleştiği için çalışır raporu silinmiyormuş. O silinmeden doğum sonrası raporunu da tekrar alamıyorum alırsam yine 22 Aralık tarihli veriyor sistem ama benim şimdi 18 Aralık'ta aldığım 10 günlük rapor iptal oluyor o zaman da 5 gündür işe gitmemiş oluyorum. Ne yapacağımı şaşırdım
Benim kızım da genelde sol elini emiyor, bence herşey yolunda canım Emziği de diliyle ittiriyor, o da sevmiyorKızlar ya benim oğlan 3 gün sonra tam 3 aylık oluyor. 1 haftadır falan elini parmağını emiyor. Tok olsa da aç olsa da. Az önce vitaminini vereyim dedim elini ağzından çıkardım acayip sinirlendi hemen ağlandı falan. Sizde de var mı bu durum ve normal mi? Hep sol elini emiyor bi de
+ Pek emzik emen bir bebek değil. Ne emzik ne biberon, suni olan hiç bir şeyi sevmiyor
Vwlla bu öğlen uyudu biraz daha da gozunu kapamıyor benimki de hala ıgrasıyozValla ben kendimde içtim madem öyle benimde uykumu açsın dedm uyumuyor bu çocuk
Benim kizimda bugün biraz burnu akıyor öksürüyor arada doktora msj attım serum verin sadexe diyor. Buhar makinasını çalıştırdım serum fizyolojik sıkıp burnunu temizledim bikac kere de. İnşallah ilerlemez