Canım aynısını biz de yaşadık. Gerçekten çok yorucu ve üzücü bişey. O her ağladığında ben 2 katı ağlıyordum. Ben de hep mantığını kavramaya, sorunu anlamaya çalıştım ama ben stres oldukça o daha da uzaklaştı memeden. Biz EDS ile tekrar memeye döndürebilmiştik. Çok sevinmiştim, hem mamayı da aldığı için aç da kalmamıştı. Sonradan ona da ağladı, kaşık biberonda da çok stres oldu vs. derken biz tekrar biberona döndük ama ben avent kullanıyorum, öncesinde başlığını değiştirip 1+ olanı 3 numarayı almıştım, tekrar 0+ 2 numara olanı takıp verdik. Hala da yavaş akışlı veriyorum. Çok açsa zaten artık büyüdüğü için hızlı çekebiliyor ama değilse en azından yavaş geliyor. Burda biraz sakin kalmak, kendine ve bebeğe güvenmek gerekiyor. Aslında okuduğum kadarıyla meme reddi oranı çok çok düşük. O yüzden hemen reddetti diye üzülüp ağlamadan ısrarla devam et bence. Isrardan kastım ağlatarak değil ama. O an istemiyorsa daha sakin bi anda, karnı tokken mesela ya da pilates topu üzerinde zıplayarak veya ayakta yürüyerek deneyebilirsin. Bir daha meme reddi olmaz diye de bişey yok, şimdi de etrafı izlicem diye zaman zaman az emiyor ya da gazdan yine ağlıyor ama ben daha sakin yaklaşıyorum. O an hemen mama ya da sağdığım sütü verip onu da bi sakinleştiriyoruz. Bizi bizden başka anlayan yok. Benim eşim de artık bi yerden sonra yeter demişti bana, emmeyiversin bu kadar önemli mi mama verelim işte dedi. Ama işte anne olmayanların ya da bizim şuandaki duygu durumumuzu bilmeyenlerin çok anlayabileceği bişey değil. Umarım sizin de sorunsuz ilerler süreç
Ben memeyi isteyeceğine kesinlikle inanıyorum