- 24 Ocak 2024
- 91
- 119
Ben de bazen bu duruma içerliyorum. Kimse yanımda olmadı vs diye ama sonra diyorum kimseye güvenerek yapmadık bu çocuğu, takılma kızım oyna devam. Belki de şikayet etmediğimden, hallediyorum gibi gözüktüğümdendir bilmiyorum. Günüm günümü tutmuyor, bir gün full motive bir gün anca temel ihtiyaçları gidermece ama yuvarlanıp gidiyoruz. Bence kadınların çoğu kocadan dahi destek görmediği için kendilerine güvenip öyle yapmalı çocuk. Ve en çok da kendilerine önem vermeliler çünkü başkasından hayır yok.Aynı şeyleri hissediyoruz hamilelikte ve çocuktan sonra bi arkadaşa çok ihtiyaç duydum benim annem de çok sık gelmiyo çok yalnız kaldım. Hastane dışında evden çıktığım çok nadirdir napalım bize de bu kısmetmiş
Ben bide çok aktiftm hiç durmazdm yerimde bekarken şimdi o yüzden de ağır geliyor bizde öyle bi market bi hastane başka yk , hava o kadar güzel ki şuan mesela içim gidiyor koca işte
Yaa aktiflik deyince de biz Yine gelecek bence o günler, yeri gelecek çocukla, yeri gelecek çocuksuz ama aktif günler yine olacak ya ben inanıyorum.
Son düzenleme: