Bende 21 şubata kadar dayanamadım cumartesi doktoruma gidicem yine içim rahat etsin. bahsetmişsim bir önceki pencerede de stresli anlar yaşadım bikaç kaza geldi korktum çok diye. Göreyimde rahatlayayım bebişimi. Birde elinizi karnınıza koyup salavat getirin kızlar hem siz rahatlıyorsunuz hemde bebişiniz duyar hissedermiş sizi. Ne kadar dogru bilmiyorum ama lk duymaya başladıgı için hem sevap hem iletişim için ilk metnimiz böyle güzel olsunKızlar ben ayın 24 üne kadar dayanamadım. Gittim ayın 14 üne randevu aldım devletten. Hem bir gidip miniği görürüm hem de şu kan ve idrar tahlillerimi vereyim dedim. Hem de devlette de kaydım durmuş olur.
Biliyorum biliyorum müjdeli haberler alalım bebişlerimiz iyidir inşallahBende 21 şubata kadar dayanamadım cumartesi doktoruma gidicem yine içim rahat etsin. bahsetmişsim bir önceki pencerede de stresli anlar yaşadım bikaç kaza geldi korktum çok diye. Göreyimde rahatlayayım bebişimi. Birde elinizi karnınıza koyup salavat getirin kızlar hem siz rahatlıyorsunuz hemde bebişiniz duyar hissedermiş sizi. Ne kadar dogru bilmiyorum ama lk duymaya başladıgı için hem sevap hem iletişim için ilk metnimiz böyle güzel olsun
Kabızlıktan ya da kullandığın takviyeden olabilir hayatım.merhaba hanımlar günaydın. dün akşam ilk defa yaşadığım bişeyi sormak istiyorum özür dikleyerek büyük tuvaletimi yaptım ve simsiyah olduğunu fark ettim ilk defa başıma geldi normal mi bu sizinde başınıza geldimi. internetten baktım ve pek bişey anlamadım
inşallah onlardandır panik yaptım akşam baya çünküKabızlıktan ya da kullandığın takviyeden olabilir hayatım.
Ağzına sağlık inşallah bebişine de sanada bol bol takvide oluyodur okudugun dualarBiliyorum biliyorum müjdeli haberler alalım bebişlerimiz iyidir inşallahBen bol bol ayetel kürsi, nas, felak okuyorum. Salavatımı da çekeyim doğru diyorsun. Bir de akşamları bir dua rutini oluşturdum bebişkoyla;
Ayetel Kürsi, Nas, Felak, İhlas, Fatiha, Araf Suresi 189. Ayet, Saffet Suresi 100. Ayet, Hicr Suresi 18/86 Ayet, Al-i İmran Suresi 38. Ayet, Furkan Suresi 74. Ayet. Yatmadan akşam bunları okuyorum elimi karnımla okşarken hem rahatlıyorum hem de inşallah yavruma iyi gelmesi niyetiyle mutlu oluyorum. Allah hepimizi ve evlatlarımızı nazardan, kötülüklerden, hastalıklardan korusun. Yavrumuzu, ailelerimizi ve sevdiklerimizle bizi birbirimize bağışlasın.
Yok yok sıkıntı yapma tabii ki devam ederse doktorunu haberdar edersin ancak genelde takviye kullananlarda ve kabızlarda yani biz hamişlerde görülüyormuşinşallah onlardandır panik yaptım akşam baya çünkü
İnşallah canım cümlemizinAğzına sağlık inşallah bebişine de sanada bol bol takvide oluyodur okudugun dualarBende ayetel kürsi nas felak ihlas fil suresi okuyordum yatmadan bu söylediğin duaları da ekleyeyim
Eveet bende oluyor. Fazla ilaç akıyordur diye düşünüyorum benHanımlar progestan fitil kullanıp sarı akıntısı olan var mı?
ben de 6+3 üm canım bir sonraki kontrolün ne zaman. ben cumartesi kalp atışlarını duymaya gideceğim nasipseBen de Eylül annesi olma adayıyım. Bugün 6+3 umarım hepimizin süreci harika geçer.
demir ilacı kullanyorsan veya kullandığın takviyelerin içinde demir varsa ondandır büyük ihitimalle canımmerhaba hanımlar günaydın. dün akşam ilk defa yaşadığım bişeyi sormak istiyorum özür dikleyerek büyük tuvaletimi yaptım ve simsiyah olduğunu fark ettim ilk defa başıma geldi normal mi bu sizinde başınıza geldimi. internetten baktım ve pek bişey anlamadım
Banada doktorum Fetal Dna yaptırın dedi ama çok pahalı. Bende şaşırdım ne yapacağımı.Kızlar bu ikili test olaylarını duydukça yaptırmak istemiyorum ya eşimin iş yerinde bi bayan yaptırmış kesin down sendrom demişler ve bebek gayet sağlıklı doğmuş. Ya öyle birşey derlerse ve ben 6-7 ay bunun stresi ile üzülür ve bebeğime zarar verirsemZaten etrafımda kimsem yok farklı şehirde tek başımayım eşim gündüz hep işte ben evde hep tek gidicek bir kapım bile yok böyle birşey öğrenirsem gerçekten kafayı yiyebilirim
Aşırı mide bulantılı ve kusmalı bir gün
Allah yardımcımız olsun kızlar. Benim de bugün 7+6, pazar günüm felaketti 2 defa sabah akşam kustum korkunç bir gündü. İşte 2-3 gündür maşallah biraz gözlerim açıldı da bir şeyler yiyebildim. Hala tiksindiğim biiiir sürü şey var belki de geri gelecek bulantılarım bilmiyorum ama şimdilik istediklerimi yemeye bakıyorum. Bu arada bu aylarda kilo kaybı vs çok normal. Bebiş daha ziyade depolarımızdan besleniyor takviyelerimizi düzenli kullanmamız yeterliKızlar merhaba 9+4 teyim hala -1 kilodayım mide bulantım büyük oranda durdu ama bazı şeylerden aşırı tiksiniyorum ve kabızlık problemim başladı kilo almıyorum diye bebeğim geri kalır mı diye de endişe yaşıyorum. 24 şubatta randevum var tam 12 haftalık olucam. Ondan sonraki haftada 2 li taramayada giricem heyecan yapıyorum herşeye siz neler yapıyorsunuz
Canım kiloya kafayı takma ben 73.5 ile hamile kaldım şuan 70 kg dayım sağlıklı beslenme ve su tüketimi biraz da ödem atıyoruz aslında ben zaten evlenmeden 63düm 7 ay da bu kilolara gelmiştim şimdi düzene giriyorKızlar merhaba 9+4 teyim hala -1 kilodayım mide bulantım büyük oranda durdu ama bazı şeylerden aşırı tiksiniyorum ve kabızlık problemim başladı kilo almıyorum diye bebeğim geri kalır mı diye de endişe yaşıyorum. 24 şubatta randevum var tam 12 haftalık olucam. Ondan sonraki haftada 2 li taramayada giricem heyecan yapıyorum herşeye siz neler yapıyorsunuz
Bende kusma hiç olmadı hafif bulantı başladığı zaman elma yiyorum aklınızda olsun canım belki sizde de işe yararAşırı mide bulantılı ve kusmalı bir gün
Ben sabah su içmiştim yarım bardak 3 bardak su çıkarttım inanılır gibi değilAllah yardımcımız olsun kızlar. Benim de bugün 7+6, pazar günüm felaketti 2 defa sabah akşam kustum korkunç bir gündü. İşte 2-3 gündür maşallah biraz gözlerim açıldı da bir şeyler yiyebildim. Hala tiksindiğim biiiir sürü şey var belki de geri gelecek bulantılarım bilmiyorum ama şimdilik istediklerimi yemeye bakıyorum. Bu arada bu aylarda kilo kaybı vs çok normal. Bebiş daha ziyade depolarımızdan besleniyor takviyelerimizi düzenli kullanmamız yeterli