İşte ne bileyim herkes ben 2. 5 aylıkken karnım bu kadardı vs diyor insanda büyümüyormu benimki diye düşünüyorCanım kiloya kafayı takma ben 73.5 ile hamile kaldım şuan 70 kg dayım sağlıklı beslenme ve su tüketimi biraz da ödem atıyoruz aslında ben zaten evlenmeden 63düm 7 ay da bu kilolara gelmiştim şimdi düzene giriyorama yine alıcam tabiki inşallah yemeğe başlarsam
Hayır bebeğim 3 ayı tamamlayıp öyle söyleyeceğim özel sektörde çalışıyorum arkadaşım hamile kalınca direk söylemiş şirket küçülmeye gidiyoruz bahanesiyle ilk onu gözden çıkarıp işten çıkardılar dolayısıyla doğum parası vs alamayacakİnşallah kuşumm. Patrona söylediniz mi çalışanlar napıyorsunuz ?
Çıkartamazki hukuki olarak yasak kuzumHayır bebeğim 3 ayı tamamlayıp öyle söyleyeceğim özel sektörde çalışıyorum arkadaşım hamile kalınca direk söylemiş şirket küçülmeye gidiyoruz bahanesiyle ilk onu gözden çıkarıp işten çıkardılar dolayısıyla doğum parası vs alamayacak
12 aralıkSat kaç aşkım
Ay bakma onlara herkes konuşuyor ancaİşte ne bileyim herkes ben 2. 5 aylıkken karnım bu kadardı vs diyor insanda büyümüyormu benimki diye düşünüyorrüyamda falan doktora gidiyorum sürekli bebeğim büyüdü mü diye
Ayyyyy maşallah sana ve bebişine hoşgeldin aramıza tekrar kuşum merak ediyorum valla seniKızlar slm hepinize nasılsınız ? Çok özledim sizlerle sohbet etmeyi biraz uzak kaldım ama artık sahalara dönüyorumkendimi iyi hissediyorum çok şükür bugün kontrolüm vardı ilk defa bebeğimi gördüm çok mutluyum kalp atışınıda duydum şükürler olsun gümbür gümbür atıyor sadece son adet tarihime göre 9 haftalık görünüyor ama ultrasonda 7+5 dedi doktor olsun belki geç döllenmedir diyorum sağlıklı ya şuan gerisi önemli değil
Sizler nasılsınız kızlar bebişler nasıl sizleride merak ettim..
Ben 6+3 üm bir hafta önce hafif pembe bir akıntım oldu progestan verdi ama ağızdan 2 tane aldım ben 100 mg o akıntıdan sonra tekrar etmedi ara ara sarı akıntı oldu bugün de kahverengi akıntım oldu iki defa sarı akıntıdan şüphelenmişken tekrarlaması beni biraz ürküttüHanımlar progestan fitil kullanıp sarı akıntısı olan var mı?
Bende 20 sinde gidicem hemde kan sonuclarimi ogrenicemKızlar ben ayın 24 üne kadar dayanamadım. Gittim ayın 14 üne randevu aldım devletten. Hem bir gidip miniği görürüm hem de şu kan ve idrar tahlillerimi vereyim dedim. Hem de devlette de kaydım durmuş olur.
Demir ilacı kullanıyor musun canımmerhaba hanımlar günaydın. dün akşam ilk defa yaşadığım bişeyi sormak istiyorum özür dikleyerek büyük tuvaletimi yaptım ve simsiyah olduğunu fark ettim ilk defa başıma geldi normal mi bu sizinde başınıza geldimi. internetten baktım ve pek bişey anlamadım
Hoşgeldin cnm çok şükür iyiyiz sen nasılsınKızlar slm hepinize nasılsınız ? Çok özledim sizlerle sohbet etmeyi biraz uzak kaldım ama artık sahalara dönüyorumkendimi iyi hissediyorum çok şükür bugün kontrolüm vardı ilk defa bebeğimi gördüm çok mutluyum kalp atışınıda duydum şükürler olsun gümbür gümbür atıyor sadece son adet tarihime göre 9 haftalık görünüyor ama ultrasonda 7+5 dedi doktor olsun belki geç döllenmedir diyorum sağlıklı ya şuan gerisi önemli değil
Sizler nasılsınız kızlar bebişler nasıl sizleride merak ettim..
Çok sağol bebeğim ya ayy ne stresli günler geçirdim bi bilsen ev işi dahi yapmam yasaktı yürümek falan herşey yasaktı ve ufakta oğlum var biliyosun çok zorlandım ama büyük kızım ve eşim çok yardımcı oldular hiç kalkmadım hep yattım çok şükür şuan iyiyim sadece mide bulantısı beni çok zorluyor mutfağa girmek istemiyorum herşey kokuyor sankiAyyyyy maşallah sana ve bebişine hoşgeldin aramıza tekrar kuşum merak ediyorum valla seniben de 7+6 yım o zaman birlikte ilerliyoruz süper, nasılsın keyfin iyi mi?
Sağol canım ayyy inşallah şu mide bulantısı çok kötü ya dayanamıyorum resmenSlm hamisler nasılsınız bakalım nasıl gidiyor herkese ben gibi mide bulantisiz gunlar diliyorum
2-3 gündür toparladım mideyi şükür bir ara günde 2 kere çıkarıyordumÇok sağol bebeğim ya ayy ne stresli günler geçirdim bi bilsen ev işi dahi yapmam yasaktı yürümek falan herşey yasaktı ve ufakta oğlum var biliyosun çok zorlandım ama büyük kızım ve eşim çok yardımcı oldular hiç kalkmadım hep yattım çok şükür şuan iyiyim sadece mide bulantısı beni çok zorluyor mutfağa girmek istemiyorum herşey kokuyor sanki bebişi kız hissediyorum kısımdaki belirtileri yaşıyorum çünkü inşallah sağlıklı olurda gerisi önemli değil tabi sen nasılsın ilaç kullanmaya devammı miden ne durumda
merhaba bende çalışıyorum ve patronum da beni çıkartmak istemiyor hatta bügün konusu açıldı doğum izinlerini kullanır gelirsin diyo bende bu doğum parası nasıl alınıyor tam olarak onu öğrenebilir miyim şartları neHayır bebeğim 3 ayı tamamlayıp öyle söyleyeceğim özel sektörde çalışıyorum arkadaşım hamile kalınca direk söylemiş şirket küçülmeye gidiyoruz bahanesiyle ilk onu gözden çıkarıp işten çıkardılar dolayısıyla doğum parası vs alamayacak
hayır kullanmıyorumDemir ilacı kullanıyor musun canım
ay bendede yok çok şükür mide bulantısı ama sağolsun kv dur dur sen daha başlıcak onlar diyo anneminde hiç olmamış bendede olmaz inşallah diyorum benimde başta yoktu 1 aya başlar diyoSlm hamisler nasılsınız bakalım nasıl gidiyor herkese ben gibi mide bulantisiz gunlar diliyorum
Benim annemin de olmamış ablalarımın da olmadi bende de yok mide.bulantisi. bence baslamaz artıkay bendede yok çok şükür mide bulantısı ama sağolsun kv dur dur sen daha başlıcak onlar diyo anneminde hiç olmamış bendede olmaz inşallah diyorum benimde başta yoktu 1 aya başlar diyo
Benimkide devam et diyecek ama ben istemiyorum. Zaten sizi çıkartamaz doğum iznin bitince paranı alınca gidip istifanı verirsn.merhaba bende çalışıyorum ve patronum da beni çıkartmak istemiyor hatta bügün konusu açıldı doğum izinlerini kullanır gelirsin diyo bende bu doğum parası nasıl alınıyor tam olarak onu öğrenebilir miyim şartları ne