Sen glutendrn ben de kilo korkumdan yemek isstemıyorumAy daha akşam kızarmış ekmek tereyağı aklimdan geçti. Hadi bunları bı nebze halledebiliyorumda. Bi börektir mantidir lahmacundur bu noktada tam olarak yaşadığım öğrenilmis çaresizlik
Merhaba evet biraz yüksek çıkmış ama endişe etmeyin. Doktorunuzun dediği gibi ilaçlarınızı sabah kahvaltıdan ,45 dk önce için kısa bir süre içinde verdiği doz miktarıyla düşecektir. Ama kesinlikle aksatmayin tabiMerhabalar kızlar tiroitim yüksek çıktı normalde 2.6 olması gerekiyormuş benimki 6.6 cıktı her sabah yemeklerden 1 saat önce ilaç kullanmam gerekiyormuş yoksa zeka gerililiği olurmuş çok korkuyorum ilacın faydası olur mu acaba mutlaka içmelisin dedi 1 gün bile aksatma dedi doktorum
Ayy the cranberries in en sevdiğim şarkısı daha bugün açtım dinledim ergenliğim çocukluğum aklıma geldi ve ağladımMerhaba evet biraz yüksek çıkmış ama endişe etmeyin. Doktorunuzun dediği gibi ilaçlarınızı sabah kahvaltıdan ,45 dk önce için kısa bir süre içinde verdiği doz miktarıyla düşecektir. Ama kesinlikle aksatmayin tabi
Yaaaa benim de en sevdiğim parçasıdır
valla progestan v.s kullanmıyorum ama sarı akıntı bende de oluyor. Gün içinde hep değil ama 4 5 kere oluyor. İdrarimda bakteri görülmüştü bol su iç demişti doktorum. Sanırım bundan kaynaklıHanımlar progestan fitil kullanıp sarı akıntısı olan var mı?
Ben de memnun oldummYaaaa benim de en sevdiğim parçasıdırHer dinlediğimde bı ayri hüzünlendirir Ne iyi ettin yazmakla memnun oldum çok
Selamlar, tiroid için hangi değere bakıyorlar canım?Merhabalar kızlar tiroitim yüksek çıktı normalde 2.6 olması gerekiyormuş benimki 6.6 cıktı her sabah yemeklerden 1 saat önce ilaç kullanmam gerekiyormuş yoksa zeka gerililiği olurmuş çok korkuyorum ilacın faydası olur mu acaba mutlaka içmelisin dedi 1 gün bile aksatma dedi doktorum
Benim de 4.09 çıkmış ama doktorum normal dediMerhabalar kızlar tiroitim yüksek çıktı normalde 2.6 olması gerekiyormuş benimki 6.6 cıktı her sabah yemeklerden 1 saat önce ilaç kullanmam gerekiyormuş yoksa zeka gerililiği olurmuş çok korkuyorum ilacın faydası olur mu acaba mutlaka içmelisin dedi 1 gün bile aksatma dedi doktorum
Kan değerine bakıyorlarSelamlar, tiroid için hangi değere bakıyorlar canım?
Ben anlamadımki herkese başka birşey söylüyorlar insanı da korkutuyorlarBenim de 4.09 çıkmış ama doktorum normal dedi
Evet muhtemelen idrarda bakteriden kaynaklanıyor. En iyisi bol bol su içmekvalla progestan v.s kullanmıyorum ama sarı akıntı bende de oluyor. Gün içinde hep değil ama 4 5 kere oluyor. İdrarimda bakteri görülmüştü bol su iç demişti doktorum. Sanırım bundan kaynaklı
Bende de aynı sorun oldu canım. Ben de ilaç kullanıyorum. Faydası olmasa doktor önermez zatenMerhabalar kızlar tiroitim yüksek çıktı normalde 2.6 olması gerekiyormuş benimki 6.6 cıktı her sabah yemeklerden 1 saat önce ilaç kullanmam gerekiyormuş yoksa zeka gerililiği olurmuş çok korkuyorum ilacın faydası olur mu acaba mutlaka içmelisin dedi 1 gün bile aksatma dedi doktorum
1 hafta kaldı doktor randevuna heyecanlı mısınBende de aynı sorun oldu canım. Ben de ilaç kullanıyorum. Faydası olmasa doktor önermez zatensen gönlünü ferah tut Allah'ın izniyle sapasağlam doğacak bebeklerimiz
Acayip heyecanlıyım1 hafta kaldı doktor randevuna heyecanlı mısınBen çok özledim benimkini daha 17 gün var görmeme
Ben de iyi hissediyorum, bol bol dua ediyorum, konuşuyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinAcayip heyecanlıyımtombik bebeğim ne kadar büyüdü, minnak bebeğim gözükecek mi kalbini duyacak mıyız diye içim içime sığmıyor ama iyi hisler var içimde bebeklerime dair, artık daha az karamsarım