2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Merhabalar kızlar tiroitim yüksek çıktı normalde 2.6 olması gerekiyormuş benimki 6.6 cıktı her sabah yemeklerden 1 saat önce ilaç kullanmam gerekiyormuş yoksa zeka gerililiği olurmuş çok korkuyorum ilacın faydası olur mu acaba mutlaka içmelisin dedi 1 gün bile aksatma dedi doktorum

Merhabalar kızlar tiroitim yüksek çıktı normalde 2.6 olması gerekiyormuş benimki 6.6 cıktı her sabah yemeklerden 1 saat önce ilaç kullanmam gerekiyormuş yoksa zeka gerililiği olurmuş çok korkuyorum ilacın faydası olur mu acaba mutlaka içmelisin dedi 1 gün bile aksatma dedi doktorum
Merhaba evet biraz yüksek çıkmış ama endişe etmeyin. Doktorunuzun dediği gibi ilaçlarınızı sabah kahvaltıdan ,45 dk önce için kısa bir süre içinde verdiği doz miktarıyla düşecektir. Ama kesinlikle aksatmayin tabi 🤗

Merhaba evet biraz yüksek çıkmış ama endişe etmeyin. Doktorunuzun dediği gibi ilaçlarınızı sabah kahvaltıdan ,45 dk önce için kısa bir süre içinde verdiği doz miktarıyla düşecektir. Ama kesinlikle aksatmayin tabi 🤗
Ayy the cranberries in en sevdiğim şarkısı daha bugün açtım dinledim ergenliğim çocukluğum aklıma geldi ve ağladım 🥲 ismini görünce yazayım dedim ❤️ bu arada benim de hipotiroidim var 50 mcglik ilaç kullanıyorum her ay bakılacak sen de aksatmadan iç içini ferah tut canım A AselAda

Kızlar ben bugün 9+4 um ve birkaç gündür aşırı sulu akıntım oluyor. Progestan fitil kullanıyorum ondan mıdır? Yada bu akıntı normal mi yaşayan var mı?

Ayy the cranberries in en sevdiğim şarkısı daha bugün açtım dinledim ergenliğim çocukluğum aklıma geldi ve ağladım 🥲 ismini görünce yazayım dedim ❤️ bu arada benim de hipotiroidim var 50 mcglik ilaç kullanıyorum her ay bakılacak sen de aksatmadan iç içini ferah tut canım A AselAda
Yaaaa benim de en sevdiğim parçasıdır☺️☺️ Her dinlediğimde bı ayri hüzünlendirir😘 Ne iyi ettin yazmakla memnun oldum çok 💐

Hanımlar progestan fitil kullanıp sarı akıntısı olan var mı?
valla progestan v.s kullanmıyorum ama sarı akıntı bende de oluyor. Gün içinde hep değil ama 4 5 kere oluyor. İdrarimda bakteri görülmüştü bol su iç demişti doktorum. Sanırım bundan kaynaklı

Selamlar, tiroid için hangi değere bakıyorlar canım?

Benim de 4.09 çıkmış ama doktorum normal dedi 🙄

Bende de aynı sorun oldu canım. Ben de ilaç kullanıyorum. Faydası olmasa doktor önermez zaten 🤗 sen gönlünü ferah tut ☺️ Allah'ın izniyle sapasağlam doğacak bebeklerimiz

Bende de aynı sorun oldu canım. Ben de ilaç kullanıyorum. Faydası olmasa doktor önermez zaten 🤗 sen gönlünü ferah tut Allah'ın izniyle sapasağlam doğacak bebeklerimiz
1 hafta kaldı doktor randevuna heyecanlı mısın ☺️ Ben çok özledim benimkini daha 17 gün var görmeme :anne:

1 hafta kaldı doktor randevuna heyecanlı mısın ☺️ Ben çok özledim benimkini daha 17 gün var görmeme :anne:
Acayip heyecanlıyım 🤭 tombik bebeğim ne kadar büyüdü, minnak bebeğim gözükecek mi kalbini duyacak mıyız diye içim içime sığmıyor 🥹 ama iyi hisler var içimde bebeklerime dair, artık daha az karamsarım ☺️🥳

Acayip heyecanlıyım 🤭 tombik bebeğim ne kadar büyüdü, minnak bebeğim gözükecek mi kalbini duyacak mıyız diye içim içime sığmıyor ama iyi hisler var içimde bebeklerime dair, artık daha az karamsarım ☺️🥳
Ben de iyi hissediyorum, bol bol dua ediyorum, konuşuyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥹 Ay bi de minnağın depar atmış ve kardeşine yetişmiş olsun allaaaah :KK19:

X