Lina anlamadım ki birden oldu.Bende kusma hiç olmadı hafif bulantı başladığı zaman elma yiyorum aklınızda olsun canım belki sizde de işe yarar
Kıyamam sana bilmez miyim... Bir rahatlama geliyor insana sonra tekrar böyle böyle kısır döngü. İyi olacağız minnoşlarımız iyi olsun daBen sabah su içmiştim yarım bardak 3 bardak su çıkarttım inanılır gibi değil
Bende 78 le hamile kaldım napıyım amanCanım kiloya kafayı takma ben 73.5 ile hamile kaldım şuan 70 kg dayım sağlıklı beslenme ve su tüketimi biraz da ödem atıyoruz aslında ben zaten evlenmeden 63düm 7 ay da bu kilolara gelmiştim şimdi düzene giriyorama yine alıcam tabiki inşallah yemeğe başlarsam
İnşallah kuşumm. Patrona söylediniz mi çalışanlar napıyorsunuz ?Kıyamam sana bilmez miyim... Bir rahatlama geliyor insana sonra tekrar böyle böyle kısır döngü. İyi olacağız minnoşlarımız iyi olsun da
Ben de aynı kilo üf kendimi hiç sıkamam valla insan organı oluşturuyorum ben dkfjdkfBende 78 le hamile kaldım napıyım aman
Dün söyledim artık ihtiyaç oluyor çünkü çıkıp randevu için yalan söylemek de istemiyorum karnımda bebiş varkenİnşallah kuşumm. Patrona söylediniz mi çalışanlar napıyorsunuz ?
Valla ben vermeye çalıştığım bir dönemdeydim evlendikten sonra ciddi kilo aldım ama veremeden de hamile kaldım bir yandan iyi oldu doğurur sonra komple atarım kilolarıBende 78 le hamile kaldım napıyım aman
Haha tartan kıza diyorum ki 2 kilo eksik söyleeeeBen de aynı kilo üf kendimi hiç sıkamam valla insan organı oluşturuyorum ben dkfjdkf
Sen niye listede yoksun neden kendini ekletmedin çok ayıp ama aaaaHaha tartan kıza diyorum ki 2 kilo eksik söyleeee
Demir hapı alıyorsanız o yaparinşallah onlardandır panik yaptım akşam baya çünkü
Benim işlerim biraz karışık kızlar. Özel klinikte tek asistanım. Doktorumda kaprisli ve panik atak birisi. Ben balayına gittiğimde yerime duran kıxla 1 hafta anlaşamayıp kızı kaçırmıştı. Beni arayıp birini bul napıcam falan dedi. O yüzden doğum sonrası devam etmek istemiyorum. Zor bir iş hayatı benim için. Bunun içinde kaygılanmak istemiyorum bakalım nasıl olucak hayat benim içinDün söyledim artık ihtiyaç oluyor çünkü çıkıp randevu için yalan söylemek de istemiyorum karnımda bebiş varkeniyi karşıladılar ancak tabii ki erken çıkma vs olmaz bende. Rabbim müsade ederse sonuna kadar devam etmek sonra izni bebeğime aktarmak istiyorum
Aaa yazmamışmıyızz. 8 hafta 1 günüm kız hissediyorum 26 yaşındayım İstanbuldayım kalp atılını 7 + 6 da duydum keseyide 5 + 5Sen niye listede yoksun neden kendini ekletmedin çok ayıp ama aaaa
Benim de 6+4 bugün biraz midem bulandı sabah ilk defa6+4 ten selam. Bol bol mide bulantisi
Sat kaç aşkımAaa yazmamışmıyızz. 8 hafta 1 günüm kız hissediyorum 26 yaşındayım İstanbuldayım kalp atılını 7 + 6 da duydum keseyide 5 + 5
Bide insanlar benim bebeğim 7 haftalık ama doktor 8+5 dedi önden gidiyor falan diyor ya aşırı üzüyor bu beni. Dikkat et kendine kuzum bana bulantı zamanları ayran ve limon sıkılmış ılık su çok iyi geliyor dene bir istersenAllah yardımcımız olsun kızlar. Benim de bugün 7+6, pazar günüm felaketti 2 defa sabah akşam kustum korkunç bir gündü. İşte 2-3 gündür maşallah biraz gözlerim açıldı da bir şeyler yiyebildim. Hala tiksindiğim biiiir sürü şey var belki de geri gelecek bulantılarım bilmiyorum ama şimdilik istediklerimi yemeye bakıyorum. Bu arada bu aylarda kilo kaybı vs çok normal. Bebiş daha ziyade depolarımızdan besleniyor takviyelerimizi düzenli kullanmamız yeterli
almıyorum sadece folicus kullanıyorumDemir hapı alıyorsanız o yapar
Bende geçen sana bakmıştım hiç yazmayınca meraklanmıştım soramadım bir türlüAh kızlar kaç haftadır öyle fenalardayim ki tam olarak 4.5 kilo verdim aşırı kusmaktan. Hastanelik,serumluk oldum kaç defa. Diğer çocuklarımda da fazla bulantım olmustu ama böylesi ilk defa başıma geldi. Kusma + şiddetli geçmek bilmeyen baş agrilari. Bakalım ne zaman hayata döneceğim. Bir de bunun arasında annemin geçirdiği kalp krizi çok şükür şu an iyi atlattı. Sanırım yaşadığım fazla stres,endişe hamileligimi bu kadar zor hale getirdi. Hamilelik zaten insana yetiyor bir de üstüne imtihanlar Rabbim kolaylaştırsin cekemeyecegi yükü vermesin kimseye.