2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Bende 78 le hamile kaldım napıyım aman

İnşallah kuşumm. Patrona söylediniz mi çalışanlar napıyorsunuz ?
Dün söyledim artık ihtiyaç oluyor çünkü çıkıp randevu için yalan söylemek de istemiyorum karnımda bebiş varken iyi karşıladılar ancak tabii ki erken çıkma vs olmaz bende. Rabbim müsade ederse sonuna kadar devam etmek sonra izni bebeğime aktarmak istiyorum

Benim işlerim biraz karışık kızlar. Özel klinikte tek asistanım. Doktorumda kaprisli ve panik atak birisi. Ben balayına gittiğimde yerime duran kıxla 1 hafta anlaşamayıp kızı kaçırmıştı. Beni arayıp birini bul napıcam falan dedi. O yüzden doğum sonrası devam etmek istemiyorum. Zor bir iş hayatı benim için. Bunun içinde kaygılanmak istemiyorum bakalım nasıl olucak hayat benim için

KIZLAR BUGUN SAGLIK OCAGI DOKTORU YANAKLARIN DOLGUNLAŞMIŞ DEDİ . aslında kilom aynı . bide çillerim oldu sanki. patates pirinç yeme pek dedi sporu bırakmanın eksileri mi bunlar acabaa

Ah kızlar kaç haftadır öyle fenalardayim ki tam olarak 4.5 kilo verdim aşırı kusmaktan. Hastanelik,serumluk oldum kaç defa. Diğer çocuklarımda da fazla bulantım olmustu ama böylesi ilk defa başıma geldi. Kusma + şiddetli geçmek bilmeyen baş agrilari. Bakalım ne zaman hayata döneceğim. Bir de bunun arasında annemin geçirdiği kalp krizi çok şükür şu an iyi atlattı. Sanırım yaşadığım fazla stres,endişe hamileligimi bu kadar zor hale getirdi. Hamilelik zaten insana yetiyor bir de üstüne imtihanlar Rabbim kolaylaştırsin cekemeyecegi yükü vermesin kimseye.

Bide insanlar benim bebeğim 7 haftalık ama doktor 8+5 dedi önden gidiyor falan diyor ya aşırı üzüyor bu beni. Dikkat et kendine kuzum bana bulantı zamanları ayran ve limon sıkılmış ılık su çok iyi geliyor dene bir istersen

Bende geçen sana bakmıştım hiç yazmayınca meraklanmıştım soramadım bir türlü Annen için çok geçmiş olsun, sende biraz kendini toparlamaya çalış bak herşey yolunda stres yapma Az kaldı geçicek biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…