2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
Duruyorsa ne güzel benimki onu da sevmedi. Sürekli kucağında gezdir istiyor.. Uyurken de meme ağzımda uyuyum istiyor.
İlk başlarda çok tedirgin duruyordu da sonradan alıştı şükür
Bizim kaka günde 1 olarak gidiyordu. Geçen 4 gün yapmamıştı, dün yaptı baya yüklü bi şekilde Bugün de yapmadı hala
Çok fena hele televizyon görüş açısına girerse kitlenip kalıyo ya da avizelere taktı bakıp gülüyo çok komik
Evet çok saçma şeylere takılıp kalıyo
Hangi anakucağını kullanıyosn canım benimki de artık reflü yatağında sıkılmaya başladı konuşmazsak ilgilenmezsek asla durmuyor ya gezicek ya konuşucaz
Bizde Babybjörn var canım. Ben daha var diye düşünüyodum ama hışırtılı kitaplar, sesli oyuncaklar filan çok ilgisini çekiyor. Bütün gün şarkı söylüyorum ben

Benimde sağ şiş bugün elle sağıyorum 100 ml süt çıktı 1 saat sonra yine aynı olduu
Ben elle sağamıyorum çok sıkılıyorum ya. Şimdi tekrar makinayla açmaya çalışcam aşırı acıyo tıkanan yer yumru olmuş bastırarak mı masaj yapmam lazım yoksa hafif hafif mi? Gözümden yaş geldi bastırınca

Canım yumru olunca makina yetmiyor, mecbur elle de yapman lazım Ben de acıya acıya masaj + bastırıp sağdım, sonra pompayla sağdım üstüne de iki kez emzirince düzeldi. Yumruları gözle görüyordum ben, baya korktum bu sefer ama çok şükür döndüm ucundan.

Benim memem koltuk altına doğru yamuldu küçük yumrulardan değil tenis topu kadar bi şişlik var şimdi sıcak su torbası+masaj yapıyorum elle biraz sağmayı denedim olmadı makinayla da destek veriyorum. Oğlum sağolsun tam acıkmadığu için güçlü çekmiyo uyku aralarında

Yatağa yatırdığım an uyanıyor. Kucakta saatlerce uyur. Bütün gün koltukta yatakta oturup kucağımda uyutuyorum. Bir kızım daha var yedi yaşında onu ihmal ediyorum öğretmeni bile dedi geriledi üzerine düşün biraz diye

Havluyu ütü ile ısıtıp yumru üzerine koyun sonra el ile masaj sonra sağım. Ama en iyi emzirince açılıyor

Havluyu ütü ile ısıtıp yumru üzerine koyun sonra el ile masaj sonra sağım. Ama en iyi emzirince açılıyor
Sabahtan beri aynı memeyi emziriyorum diğerimi sağdım. Sıcak su torbası koydum havlu yerine baya bastıra bastıra masaj yapıp elle ve makinayla sağdım olmadı oğlanın acıkmasını bekliyorum

Kızlar sütüm aşırı tazyikli ve çocukta çok gaz oldu bugün hatta bogluyor gibi oluyor sanırım süt geliyor ağzına çok korktum az önce

Ev ahalisi olarak hasta olduk bebişin genzi akıyor o sebepten öksürüyor eşim yataktan fırlıyor boğulacak diye bişe yok sakin ol diye bi yandan eşimi sakinleştirip bir yandan bebişe bakıp diğer yandan iki çocuğun ateşleri ile cebelleşip diğer yandan kendimde öksürük baş ağrısı burun akıntısı ile baş etmeye çalışıyorum
YORULDUM...

Ayy sen anlatınca bile canım acıdı Geçmiş olsun canım, inşallah açılır

Kesinlikle katılıyorum ilk dogdugunda sanki biri gelip alacak bebegini de ben bi süreliğine nazikçe bakıp ilgilenicem gibi bi his vardı inanamıyodum yavaş yavaş öğrendim anneliği belki içgüdüsel evet annelik vardır ama bunu öğrenerek ortaya çıkardığımızı düşünüyorum hop bebeği kucaga aldık anneliği yalayıp yutmuş olamaz kimse

Bende de böyle oldu. Hatta itiraf etmek gerekirse ilk başta yük olarak görüyordum ve çok pişman hissediyordum. Böyle hissettiğim için vicdan azabıda duydum. (Allahin gücüne gidecek diye de korktum) Aynı zamanda çokta seviyordum. Garip bir duygu. Hatta hala çokta alışmış sayılmam. İnsanlar sevince, uyurken falan çok içim ısınıyor. Ama yorgunken tahammülüm azaldiginda farklı hissediyorum. Babası daha içten seviyor sanki ben daha çok bakim verme işine odaklandım. Bazen odaklanmış şekilde kaslarım çatık altını değiştirirken ya da benzer işler yaparken yüzüme şaşkın şaşkın bakıyor. Üzülüyorsa diye gülümsemeye çalışıyorum. Cok başka bir era şu analık. Psikolojik vaka. Yalnız değilsin :)

Evet anneler gidince daha çok hissediliyor analık bu çok doğru tespit.
Yüzüne bakıp ağlamayi ilk başta bende yaşadım. Çok güzel çok güzel diye diye ağladım. Ama diğer hisleri de yaşadım benimki ortaya karışık olmuş.

Benim oğlum memede de uyumuyo artık eskisi kadar meme istemiyo gibi bi de ya çok üzülüyorum niye böyle oldu
Büyüdüğü için olabilir. Daha kısa süre de emiyordur.
Ben sarılık yüzünden mama, süt sağıp verme derken çocuğun ayarını bozdum. Artık emmiyor

Sakin biberon vermeyin :/

Ben elimde, kucağımda bir sağa bir sola hoplatiyorum. Hareket ettirince gazı olmaz dedi kvalidem. Dediği gibi de olmuştu o zaman oynayıp duruyorlardi çocukla.
Bu tv olayı bizde de var sanki yıllardır tv izliyormuş da alışmış gibi bakıyor sinir oluyorum sıfır ekran da olmuyor maalesef yapabilenlere helal olsun
Arkasını döndür ben öyle yapıyorum. Izletmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…