2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
Bende aksine Mama vermek istemiyorum ama sütüm yetmiyor sanırım ( zaten artık emmekte istemiyor.) Herkes mama ver diye ısrar ediyor. Artık veriyorum.

Kızlar 2 aylık aşı sonrası bebekte uykusuzluk yaşayan var mı? Sabahtan beri hiç uyumadi Ateş vs olmadı bizde ama uyku sıfır. Yarım saat 20 dk yatıp kalkıyor zorla uyuttuğumda

Bende aksine Mama vermek istemiyorum ama sütüm yetmiyor sanırım ( zaten artık emmekte istemiyor.) Herkes mama ver diye ısrar ediyor. Artık veriyorum.
İlk mama vermem zorunda kalınca ben de istemedim çok kötü hissettim vs ama sonra mantıklı düşünmeye başladım. Annem de bana mama vermiş doymuyordun napim dedi güldük geçtik ilerde kızım da bana gülecek niye mama verdin demeyecek :) öyle öyle psikolojim düzeldi

Benim de bebeğim doğalı ikinci gün olmuşken kayınpederim öpmüş hastanede deli oldum annem görmüş. Bir hafta sonra eşimin babaannesi de elinden öptü kızımın eli hep ağzında çok sinirlendim eşime de dünyayı dar ettim çünkü ben kendi tarafıma aylar önce gerekirse kalp kırarak çok net söyledim asla öpmek yok diye. Daha da kucağa bile vermem allahtan uzak şehirdeyiz

Harbiden ya çok şükür ki farklı şehirdeyiz yoksa hiç çekilmezler.. Benim kayınpeder de fırça gibi bıyıklarıya öptü 2 3 sefer bebeğimi... Sabır diliyorum hepimize

Kızlar 2 aylık aşı sonrası bebekte uykusuzluk yaşayan var mı? Sabahtan beri hiç uyumadi Ateş vs olmadı bizde ama uyku sıfır. Yarım saat 20 dk yatıp kalkıyor zorla uyuttuğumda
Biz yaşadık canım 2 gün asla uyumadı, hep memede kalmak istedi. Ben ağrısı olmasın diye 1 çay kaşığı calpol verdim akşam uyuturken

Canım çok teşekkür ederim yazdıkların için. İnan kendi yakınlarım buradaki hiç kimse kadar destek olmadı bana Dediğin gibi düşünüyorum ben de. Eskiden sadece emzirmek varmış, öyle ya da böyle emziriyorlarmış. Şimdi herşey stres sebebi gerçekten. Ama dediğin gibi üstüne düştükçe olmuyor. İnşallah çoğalır, bakalım akışa bırakmayı denicem
Ben zaten kadının kadına yaptığını başka kimsenin yapamayacağını düşünüyorum. Bazen bile isteye mi yapıyorlar istemsiz mi anlayamıyorum ama ben bu yaşadığımı unutup da kimseye gidip emiyor mu sütün var mı ya da neden mama veriyorsun diyemem. O döngü gerçekten çok yoruyor ve gerek var mı diye düşünüyor insan bi yerden sonra.

Benim de öyle oldu 2 gün uyumadı canım dün biraz dahs iyiydi bugün öğlen yine uyumadı bakalım akşam uyuyacak mı

Biz yaşadık canım 2 gün asla uyumadı, hep memede kalmak istedi. Ben ağrısı olmasın diye 1 çay kaşığı calpol verdim akşam uyuturken

Benim de öyle oldu 2 gün uyumadı canım dün biraz dahs iyiydi bugün öğlen yine uyumadı bakalım akşam uyuyacak mı

Bitik durumdayım ya iki gündür öğlen uyumayınca akşam çok zorluk çıkarıyor benim ki bugün öğlen sıfır uyku diyebilirim arabada uyumayi sever normalde onda bile uyumadı gözlerinden uyku akıyor ama direniyor resmen

Kızlar bebişleriniz gece kaç saat uyuyor? Benim oğluşu 4 saat olunca zorla uyandırıyorum. çok az süt içmek istiyor. Emmiyor ben sağarak veriyorum emse daha sık uyanabilir. Uykusu ağır. Akşam 10dan sabah 10a kadar böyle zar zor ara ara 4-5 saatte uyanıyor ama 60ml anca içiyor. Biberonla besleyen annelet sizde nasıl durumlar? Ben artık uyandırmayım acıkınca kalksın diyorum ama yüreğim el vermiyor ya aç kalırsa diye. Bir de prematüre doğdu ondan çok korkuyorum hep bir stres var beslenme konusunda gündüz iyi içiyor ama gece hiç iştahı yok hep uyumak istiyor.

Ben de kayınvalidemden destek aldım 5 saat uyudum sayesinde yoksa uyuyamazdım vallahi zor ya Bugün akşam uyurlar inşallah şu an üstümde uyuyor

Bezde 3 numaraya geçen var mı? Şimdi kullandığım 2 numara 3-6 kg 3 numarası 4-10 kg bebiş 5 kiloyu geçti. Bez almam lazım 2 mi alsam 3 mü karar veremiyorum

Elimden geldikçe evlerine gitmiyorum kucaklarına vermeye çalışıyorum ama yani iki dakikalığına bile aldığında muhakkak bişey yapıyor. Bende emziricem aç çocuk diyip alıyorum

Benim kız 2 saate bir uyanıp 5-6 dakika emip uyuyor. Gaz falan olursa uyanıyor ama tekrar emmek istemiyor. Doğdu doğalı 3 saat uyuduğu nadir

Elimden geldikçe evlerine gitmiyorum kucaklarına vermeye çalışıyorum ama yani iki dakikalığına bile aldığında muhakkak bişey yapıyor. Bende emziricem aç çocuk diyip alıyorum
İnan ki seni çok iyi anlıyorum. Benim kaynanayla kayınbaba da aynı dediğin gibiler.
Geçen tahminimce muhtemelen eşime şikayet etmiş olmalılar ki önceki günlerde eşimle münakaşa ederken oğlumuzdan için "insanlar kucağına alacak ki sevebilsinler" tarzı bir cümle kurdu ki yeri değildi bunu söylemenin. Sonra hemen konuyu değiştirdi tabiii. Kendi anasına babasına hiç bişey demez ki ikisi de çocuğu öpüp kokladılar. Benim anamla babam bırak öpmeyi çocuğa bişey olacak korkusuna kolay kolay temas bile etmiyorlar. Geçen annemin alerjisi nüksetti ki alerjisi bulaşıcı değil ama yine de çocuğa temas etmiyor yaklaşmıyor sadece uzaktan bakıyor öyle, eşim ona bile laf etti "gülüm annene söyle çocuktan uzak dursun temas etmesin" diye. Ama kendi anası bebeğin içine düşer, ağzının dibine girer bebeğin suratına üfleye üfleye konuşur, gizli gizli öper, ertesi günü EŞŞEK kadar uçuk çıkarır anasına gık etmez, uyarmaz. Gerçi annesi de çakal. Eşim ortada yokken yapıyor bunları. Eşim varken yapmaz sinsi. Ay nabıcaz biz bunlarla bacım valla bilmiyorum, Allah yardımcımız olsun

Ayy bu kaynanalar neden böyle ya biz de erkek annesi olduk asla böyle şeyler yapmıcam ilerde gelinime ya. Benim kaynanayı öyle bi korkuttum ki öpemiyo artık onun yanında çocuğu öpmüyorum bak ben bile öpmüyorum diyebilmek için kucağına veriyorum ilk torunu sevsin tabi ama benimkinin de geri vermeme huyu var. Çocuğum acıkıyo veya uykusu geliyo ağlıyo beni istiyo zorla pışpışlıyo yürümeye başlıyo odalara giriyo seni edepsiz yalandan ağlama bakalım falan diyo benden kaçırıyo çocuğu onu kalp kırmadan çözmeye çalışıyorum ama sanırım bir gün sinirlerime hakim olamıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…