2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
Sen yine güzel beslen bol sıvı tüket sürekli emzir arada mama takviyesi de yap için rahat etsin ben de ilk ay mama takviyesi yaptım kilo almıyo diye. Ne zaman kafam rahatladı o zaman her şey yoluna girdi
Evet kafamı rahatlatana kadar böyle devam edeyim bakalım, bi yerde düzene girecek inşallah. Çok teşekkür ederim canım

Ay maşallah ne güzel ilerlemiş süreç, düzene girmiş Ben de sarılığı atlattıktan sonra bırakmak istemiştim ama olmadı henüz. Bi süre daha böyle gitsin, düzgün kilo alınca umarım ben de böyle bırakabilirim. Çok istiyorum 2 yaşına kadar emzirebilmeyi Lohusa yağını nereden aldın, nasıl kullanılıyor?

Trendyoldan aldım. 685 tl olan. 150 tl indirim yaptılar dün bi tane daha aldım. Sabahları 1 kaşık içiyorum ben

Evet üstüne basa basa çıkan süte bakma dediler

O zaman da mama da ver canım hem emzir hem mama ver. Hiç anne sütü almadan büyüyen birsuru bebek var öyle düşün bu dünyada tek mama veren ben değilim de kendi kendine. Olduğu kadar emzir inşallah meme reddi olmaz önce emzir sonra mama ver öyle yapınca meme reddi pek olmuyormuş. Sağlıkli olsunlar da gerisi önemli değil. Kuzenim kızını hiç emzirmedi hemde keyfii gibi birşey yani gayette sağlıklı bı kızı var şimdi 6 yaşında öyle kolay kolay hasta falan da olmaz. Yani mama vermemek için çokta kendini üzme olduğu kadar artık kilo almıyorsa günde 3 4 kere ver mama bence yine de sen bilirsin canım. Allah yardımcın olsun..

Rezene bende hergun içiyorum da ne zarari varmış ki hiç duymamistim

Aynen öyle canım, sağlıklı olsunlar da gerisi önemsiz gerçekten. İnşallah sıkıntı olmaz bakalım şimdilik meme+mama yapıyoruz. Evet annem de böyle diyor, hiç anne sütsüz büyüyenler var diye. Yani inşallah hep emzirebilirim de hayırlısı olsun inşallah

Bi duşa gircem çocuğu doyurdum uyku kıvamına getirdim eşime verdim uyut diye karanlık odaya gönderdim gitmiş salonda maç özeti izliyo neymiş çocuk uyumamış ağlıyo bana habire çabuk çabuk diyo. Cinnet geldi ağzıma geleni söyledim bi çocuğu eyleyemiyosun dedim diye eyleyecek adam bulursun diyip çekti gitti kafayı yicem ben galiba.

Malesef öyle bugün sünnet mevlidini verdik çocuk orda on kere ağladı resmen. Gelen giden şok oldu herkes bişy olmuş sandı. Hiçkimsw susturamadı çok kötüydü

Benimkini anlattın şu an

bu kocalar neden böyle hassas oldu biz değil de onlar doğurdu sanki he. bütüüün gün çocukla ilgileniyoruz gıkımız çıkmıyor, 2 dk bırakınca dayanamıyorlar ya. ben de tuvalete giriyorum bebişi babasına bırakıp. hemen çabuuk çabuk çık diyor. stresten tuvaletimi de yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…