2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Kızlar bir hafta önce bebeğimi sünnet ettirdik. Pipisinin uç kısmının yanları beyazlaşmış. Bu durumu yaşayan var mı? Normal mi bu

ayy ne güzel o zaman baya emmeye başlamış maşallah benimki asla bitiremiyor göğsümdeki sütü şu an. inşallah bitirdiği zamanlar gelir

Ben de dısrı çıkarken bunu aldım giydi rıyorum gayet vıcudunu şuan sıcak tutuyor ama soğuk havada ıcın mont aldım ppoları tutumunun üstüne giydiriyorum

Çok teşekkür ederim kızlar. Kalın battaniye şimdilik kurtarıyor ama ilerisi için astronot tulumlardan almakta fayda var gibi gözüküyor.

Çok normal aslında çok yavaş öğrenmiyorlar ama biraz sabırsızız

kızlar saçlarınız ne durumda? benim tutam tutam saçım dökülüyor. tokayı bir çekiyorum resmen bir öbek saç kel kalıcam galiba. ne yapmak lazım acaba bunun için
Kuşum hamileyken kullandığın vitaminlere devam et doktorum bana sütün kalitesi artması için ilaçlar yazdı devam ediyprum ilk 6 ay kullanırsan saçında dökülmez demişti dökülmedide çok şükür

Kızlar emzik konusunda çok kötüyüm ben. Agladım bu gece resmen. Bebeğime toplasan 3 gun icinde 15 dk emzik vermemişimdir ama bebeğim mememe duskundur ve zaten emzikçi bi bebek olacagı hareketlerinden cok belliydi ne zmaan aglasa emzirirdim sabahları beraber uyur emzirirdm bu gece aklına gunduz hic vermedgm halde emzik düştü saatlerce ağladı başta gaz sancısı dye düşündüm . Gece ilerldkçe bi tuhaflık var sanki bir Emzik istiyor dedim cunku ondan once aksam suları uykuya geçerken azar azar vermştm dedm herhalde yine isityor neyse verdim ve verdgm gibi gözler kapandı sallamama bile gerek kalmadan uyudu o kdr tuhaf hssettmki ve o süreçte mememi bile istemedi meger emzik istiyormuş cok üzüldüm buna belki size ck komik gelri cok sacma gelir ama bi tuhaf oldm

Sıklığı düzenli değil ama şiddeti artıyor gibi. Birazdan geçerim hastaneye. Belden değil kasıklarda giriyor ağrı. İnternette gerçek doğum sancısı belden girer diyor. Sizin nasıldı?
Belimden karnıma doğru yayılan bir agriydi benimki hayırlısı bakalım haber ver duruma göre bize

Yani benim en başta çok daha fazla dökülüyordu, bir de uzundu saçım ondan daha korkunçtu da şimdi tabi daha az ama hangisi etkiledi bilmiyorum. Ben demir ve d vitamini kullanmaya da devam ediyorum, süt arttırıcı takviye de kullanıyorum vs. bi sürü şey içiyorum. Bir ay daha kullanıp denicem bakalım
Geçen sene doğum yapan arkadaşım swissoderm şampuan önermişti saçım dökülürse diye, ben de dökülürse deneyeceğim
Aklımda olsun bakayım ona da, teşekkür ederim

Üzülme canım. Tabi en başta anne olarak beni istemeyip emzik için mi ağladı diye üzülüyorsundur anlıyorum, ben de hiç emzik taraftarı değildim ama cidden doktorların da önerebileceğini düşünmemiştim. Daha dün bi doktorun daha videosunu gördüm, o da emzik kullanımının bebeklere güven veren emme refleksiyle kendi kendini sakinleştirmesi açısından sağlıklı olduğunu söylüyordu. Burda mühim olan 2 yaş öncesi bıraktırabilmek. Ben doğumdan bu yana teorikteki doğrulardan bebeğimdeki doğrulara doğru evrildim Yani ona iyi gelen, huzurunu arttıran şeyleri genel anlamda çok sıkıntılı değilse yapıyorum. Emzik de bunlardan biri, bizimki de aslında diliyle itiyor ama uykuya dalarken gerçekten etkili oluyor. Biraz bebişe göre bakıp üzülme sen de

Az once uyandı bebeğim açtı emzik verdim onunde sonunda attı aglamaya devam etti sanırım bu iyi bişey. Doyduktan sonra mememi reddetti ve o zaman da emzik versem direkt uyku aşamasına da geçerdi inanki .. bebeğim tam emzik bebeği ve akıllı bi emzik bebeği ama bi türlü kabul edemedim bu gerçeği

Burda görmüştüm. Bebeği koltuk altınıza alıp emzirirseniz meme değiştirmeden, daha iyi boşalttığı yazıyordu. Öncesimde masaj, sıcak kompres, ılık duş da etkiyi arttırıyor sanırım.
Ben mastit için antibiyotik kullandım gerçi ama öyle emzirmenin faydasını gördüm diye düşinüyorum. Kim yazdı bilmiyorum. Allah razı olsun ondan.

Her gün yeni yeni huylar ediniyoruz benim de kızımla beraber oturup ağlamama çok az kaldı zaten aşırı fazla kusan bir bebek günde 2 kez çamaşır yıkıyorum tüm kıyafetlerine kustuğu için. 2 gündür iyiydi kusması azalmıştı. Bugün geceden beri kaç kez kustu sayamadım. Sol memeyi ısrarla istemiyor resmen kavga ediyor geceden beri kavga ede ede emdiğini de geri kusuyor. Normalde emmesinde sorun yoktu birden edindi bu davranışı ne yapacağımı şaşırdım.

Arkadaşlar merhaba oğlum tam bir aylık günde bi kaç kez mama alıyor haricinde sürekli emiyor bu gün dördüncü gün kakasını yapamiyor sırt göbek masajı yaptım fayda etmedi mamasina azıcık zeytinyağı katsam mi hiç yapan oldu mu

Ben geçenlerde verdim zeytinyağı faydası oldu bir çay kaşığı ama fazla değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…