2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Yok ya sanmıyorum öyle düşündüğünü

Benim de camasirimda bozuk para kadar islaklik oluyodu, 39. haftada kontrole gittigim gun doktoruma soyledim amnisure testi yapti, meger kesede yirtik olusmus, enfeksiyon riski oldugu icin o gun hemen yatis verdi ve suni sanciyla dogumu baslattik, acilmam olmadigi icin en sonunda sezeryan oldum. Ihmal etmeyin derim.

Arkadaşlar çok acik bir sorum olacak bebeğin 50 günlük idrarı çok kötü kokuyor aynı olan yada bilgisi olan varmı

kızlar saçlarınız ne durumda? benim tutam tutam saçım dökülüyor. tokayı bir çekiyorum resmen bir öbek saç kel kalıcam galiba. ne yapmak lazım acaba bunun için

Dün test yaptılar negatifti. Bugün gittiğimde tekrar yapmalarını isteyeceğim

kızlar saçlarınız ne durumda? benim tutam tutam saçım dökülüyor. tokayı bir çekiyorum resmen bir öbek saç kel kalıcam galiba. ne yapmak lazım acaba bunun için
Çok dökülüyor benimde anlattığın gibi bebek anneyi tanımaya başlayınca saç dökülüyormus öyle diyorlar bir çözümü var mı bilmiyorum o kadar krem ve şampuana karşı yine aynı bnde

Nasıl kuzum durumun artış var mı ağrılarında
Sıklığı düzenli değil ama şiddeti artıyor gibi. Birazdan geçerim hastaneye. Belden değil kasıklarda giriyor ağrı. İnternette gerçek doğum sancısı belden girer diyor. Sizin nasıldı?

Acayip fena durumda. Geçen ay sormuştum ben de, bişey yazan olmadı. Ben doktoruma sordum, biotin ve çinko kullan dedi. Takviye aldım, içiyorum. Bi de badenaturalin saç dökülmesine karşı bi seti varmış biberiyeli onu aldım. Düzenli kullanımda faydası olacak diye umuyorum ama hala umut yok, evin her yeri benim saçım, duşta desen oluk oluk dökülüyor. Taramaya korkuyorum valla

Sıklığı düzenli değil ama şiddeti artıyor gibi. Birazdan geçerim hastaneye. Belden değil kasıklarda giriyor ağrı. İnternette gerçek doğum sancısı belden girer diyor. Sizin nasıldı?
Canım benim düzenli sancı geliyordu 5 dakikada bir, ama kasıklarımda hissediyordum. İlla belden olması gerekmiyor. Suyun gelmediyse evde sancıyı çekmek çok daha güzel. Pilates topun varsa onu kullan, ben bütün sancıları topta karşıladım. Çok daha çekilebilir oluyor

Teşekkür ederim kızlar bi sıkıntı olduğunu anlamıştım ilgileneceğim bu konu ile. Sistemde raporlarım bu şekilde gözüküyor aslında anlamadım ben de
İşte hastane raporu girmiş de muhasebenin onay vermesi gerekiyor canım. Sen sıkıştır onu mutlaka, eğer geçiştirirse bilgili bir mali müşavirden bilgi alıp nasıl yapacağını anlat bari. Önemli sonuçta ihmale gelmez.

evi 3 aydır elleyemiyorum ben çocuk deliksiz en az 2/3 saat yatacak sesten de etklenmeyecek ki iş yapasın öyle bi durumum yok ki gündüz başında bekliyorum, annem eşim arada yapıyolar işte ev hep dağınık maalesef

2 haftadır böyle galiba benim de. başta önemsemedim ama sonu gelmiyor bir türlü :/ elimi saçıma attıkça dökülüyor ya korkunç. biotin çinko filan işe yaradı mı peki? ben takviye, vitamin hiçbir şey kullanmıyorum ondan mı böyle oldum acaba aynen evin her tarafında saçım var. sabah bi kalkıyorum yatak saç dolu

Geçen sene doğum yapan arkadaşım swissoderm şampuan önermişti saçım dökülürse diye, ben de dökülürse deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…