- 17 Temmuz 2022
- 2.477
- 2.108
- 30
Yok ya sanmıyorum öyle düşündüğünüKimisi karşısındaki bi anne olarak düşünüp cinsellikten soğuyabiliyormuş benim ablamın kocası kaç ay uzak durmuştu ablam hep derdi öcü görmüş gibi davranıyor diye kişiden kişiye göre değişiyor demek ki bu ilk zamanlar
Benim de camasirimda bozuk para kadar islaklik oluyodu, 39. haftada kontrole gittigim gun doktoruma soyledim amnisure testi yapti, meger kesede yirtik olusmus, enfeksiyon riski oldugu icin o gun hemen yatis verdi ve suni sanciyla dogumu baslattik, acilmam olmadigi icin en sonunda sezeryan oldum. Ihmal etmeyin derim.Evet önce nst'ye bağlıyorlar. 50 60 şiddeti civarında sancım çıkıyor. Dün gece başlamış açılmaya dediler. Gün içinde sancım oldu ama öyle düzenli diyeceğim şekilde değildi. Akşam oldukça artıyor sıklığı. Rahmimde böyle değişik batmalar falan oluyor. Umarım açılma böyle oluyordur.
Bir de sürekli idrarım geliyor gibi oluyor. Gidiyorum çok çok az oluyor. Ama lavabodan çıkınca çamaşırım baya ıslanıyor. Günlük ped takıyorum sürekli. Su değildir, su birden dolu dolu gelir dediler. Öyle mi gerçekten?
Rengi nasıl canım açık sarı mı yoksa koyu veya turuncuya dönük müArkadaşlar çok acik bir sorum olacak bebeğin 50 günlük idrarı çok kötü kokuyor aynı olan yada bilgisi olan varmı
Dün test yaptılar negatifti. Bugün gittiğimde tekrar yapmalarını isteyeceğimBenim de camasirimda bozuk para kadar islaklik oluyodu, 39. haftada kontrole gittigim gun doktoruma soyledim amnisure testi yapti, meger kesede yirtik olusmus, enfeksiyon riski oldugu icin o gun hemen yatis verdi ve suni sanciyla dogumu baslattik, acilmam olmadigi icin en sonunda sezeryan oldum. Ihmal etmeyin derim.
Çok dökülüyor benimde anlattığın gibi bebek anneyi tanımaya başlayınca saç dökülüyormus öyle diyorlar bir çözümü var mı bilmiyorum o kadar krem ve şampuana karşı yine aynı bndekızlar saçlarınız ne durumda? benim tutam tutam saçım dökülüyor. tokayı bir çekiyorum resmen bir öbek saçkel kalıcam galiba. ne yapmak lazım acaba bunun için
Nasıl kuzum durumun artış var mı ağrılarındaDün test yaptılar negatifti. Bugün gittiğimde tekrar yapmalarını isteyeceğim
Rengi açık normal renkRengi nasıl canım açık sarı mı yoksa koyu veya turuncuya dönük mü
Turuncu gibi değil yani normal bir idrar rengiRengi nasıl canım açık sarı mı yoksa koyu veya turuncuya dönük mü
Sıklığı düzenli değil ama şiddeti artıyor gibi. Birazdan geçerim hastaneye. Belden değil kasıklarda giriyor ağrı. İnternette gerçek doğum sancısı belden girer diyor. Sizin nasıldı?Nasıl kuzum durumun artış var mı ağrılarında
Dökülüyo ama aşırı değil vitaminlere devam ediyorum diye galibakızlar saçlarınız ne durumda? benim tutam tutam saçım dökülüyor. tokayı bir çekiyorum resmen bir öbek saçkel kalıcam galiba. ne yapmak lazım acaba bunun için
Acayip fena durumda. Geçen ay sormuştum ben de, bişey yazan olmadı. Ben doktoruma sordum, biotin ve çinko kullan dedi. Takviye aldım, içiyorum. Bi de badenaturalin saç dökülmesine karşı bi seti varmış biberiyeli onu aldım. Düzenli kullanımda faydası olacak diye umuyorum ama hala umut yok, evin her yeri benim saçım, duşta desen oluk oluk dökülüyor. Taramaya korkuyorum vallakızlar saçlarınız ne durumda? benim tutam tutam saçım dökülüyor. tokayı bir çekiyorum resmen bir öbek saçkel kalıcam galiba. ne yapmak lazım acaba bunun için
Canım benim düzenli sancı geliyordu 5 dakikada bir, ama kasıklarımda hissediyordum. İlla belden olması gerekmiyor. Suyun gelmediyse evde sancıyı çekmek çok daha güzel. Pilates topun varsa onu kullan, ben bütün sancıları topta karşıladım. Çok daha çekilebilir oluyorSıklığı düzenli değil ama şiddeti artıyor gibi. Birazdan geçerim hastaneye. Belden değil kasıklarda giriyor ağrı. İnternette gerçek doğum sancısı belden girer diyor. Sizin nasıldı?
İşte hastane raporu girmiş de muhasebenin onay vermesi gerekiyor canım. Sen sıkıştır onu mutlaka, eğer geçiştirirse bilgili bir mali müşavirden bilgi alıp nasıl yapacağını anlat bari. Önemli sonuçta ihmale gelmez.Teşekkür ederim kızlar bi sıkıntı olduğunu anlamıştım ilgileneceğim bu konu ile. Sistemde raporlarım bu şekilde gözüküyor aslında anlamadım ben de
evi 3 aydır elleyemiyorum ben çocuk deliksiz en az 2/3 saat yatacak sesten de etklenmeyecek ki iş yapasın öyle bi durumum yok ki gündüz başında bekliyorum, annem eşim arada yapıyolar işte ev hep dağınık maalesefBen baya zorlanıyorum ya bebek bakmakla ilgili hiç sorunum yok ama ev işi beni bitirdi giyinme odası tanınmaz hale gelmiş temizler kirliler ütülenecekler yarısı sepetlerde yarısı yerlerde karnımı zor doyuruyorum
2 haftadır böyle galiba benim de. başta önemsemedim ama sonu gelmiyor bir türlü :/ elimi saçıma attıkça dökülüyor ya korkunç. biotin çinko filan işe yaradı mı peki? ben takviye, vitamin hiçbir şey kullanmıyorum ondan mı böyle oldum acabaAcayip fena durumda. Geçen ay sormuştum ben de, bişey yazan olmadı. Ben doktoruma sordum, biotin ve çinko kullan dedi. Takviye aldım, içiyorum. Bi de badenaturalin saç dökülmesine karşı bi seti varmış biberiyeli onu aldım. Düzenli kullanımda faydası olacak diye umuyorum ama hala umut yok, evin her yeri benim saçım, duşta desen oluk oluk dökülüyor. Taramaya korkuyorum valla
O zaman sorun yoktur benceTuruncu gibi değil yani normal bir idrar rengi
Geçen sene doğum yapan arkadaşım swissoderm şampuan önermişti saçım dökülürse diye, ben de dökülürse deneyeceğimAcayip fena durumda. Geçen ay sormuştum ben de, bişey yazan olmadı. Ben doktoruma sordum, biotin ve çinko kullan dedi. Takviye aldım, içiyorum. Bi de badenaturalin saç dökülmesine karşı bi seti varmış biberiyeli onu aldım. Düzenli kullanımda faydası olacak diye umuyorum ama hala umut yok, evin her yeri benim saçım, duşta desen oluk oluk dökülüyor. Taramaya korkuyorum valla
Evet kaynanam o an söyledi boşluğuma geldi normalde çok dikkat ederimAma yüze yağ sürülmemeli :/ benim dediğim sadece yüze özel krem