Benimde öyle bazen 4 te veriyorum. Kaç ml yapıyorsun. Ben 60 ama çok ağlıyor bazen istiyor 90 da yapıyorm fazlasını kusuyorSürekli vermiyorum günde 2 bazen 3 kere en fazla
İlk dogumda hergün giydim. Göbek falan kalmadı. Sonradan spor düzenli beslenme falanda yaparsan dümdüz olur göbeğinKorseyi nasıl giydin.? Ne sıklıkla
Ben 30 veriyorum iki memeyi emdikten sonra zaten kusuyo geneldeBenimde öyle bazen 4 te veriyorum. Kaç ml yapıyorsun. Ben 60 ama çok ağlıyor bazen istiyor 90 da yapıyorm fazlasını kusuyor
YEşil akıntı enfeksiyon diye biliyorum benKızlar doğum yapalı 27 gün oldu. İki gündür yeşil renkte akıntı görüyorum. Normal mi? Yaşayan var mı aynı durumu
Biz de metsil kullanıyoruz 1 haftadır. Bi ara biz de 2 gün falan doğru düzgün kakalı bez alamadık. Günde 1 kere falan yapıyordu. Sonra ishale döndü daha yeni düzeldi kaka yapma sıklığı ve kaka kıvamı. Ancak 3-4 gündür özellikle kaka yapmak için çok şiddetli ıkınıyor. Fillerin hortumuyla çıkardığı ses var ya aynı o ses gibi sesler çıkarıyor ıkınırken, çocuğu öyle gördükçe benim boğazım tahriş oluyor adeta. Ama kabız değil mesela o ıkınmalara rağmen. Damla sayesinde gazını çıkarabiliyor o yüzden damlayı da bırakamıyoruz. Napıcam bilmiyorum. İnternetten nurse harveys in gaz damlasını ve colex diye bi şurubunu aldım, duruma göre doktorumuza sorup onu kullanacağım. Kullanan varsa tecrübelerini paylaşsın lütfengaz konusunda iyi. bebek pırt pırt sürekli gaz çıkardı hem alttan hem üstten ama işte kabızlık yaptı gibi ya. çocuk gazını çıkarmak için değil de kakasını yapmak için ıkınmaya başladı ki o daha kötü diye düşündüm :/ bakalım bi de damlasız denicem
korkmaya başladımYEşil akıntı enfeksiyon diye biliyorum ben
Sezeryan mj oldu en yüksek senin heraldeBenim 45 i bulmuştur
bebek hemşiresi gaz damlalarını sürekli kullanmayın bir yerden sonra etkisi azalıyor. bir süre kullanıp ara verin, sonra yine kullanın dedi. bilmiyorum ne kadar doğru. bizde gaz tek başına bi sıkıntı yapmıyor ama sanırım iyi çıkmadığı için kusma oluyor. metsil kullanınca kusma duruyor ama kakasını yapamıyor. metsili bıraktık, kaka yapıyor ama kusmaya da yeniden başladıBiz de metsil kullanıyoruz 1 haftadır. Bi ara biz de 2 gün falan doğru düzgün kakalı bez alamadık. Günde 1 kere falan yapıyordu. Sonra ishale döndü daha yeni düzeldi kaka yapma sıklığı ve kaka kıvamı. Ancak 3-4 gündür özellikle kaka yapmak için çok şiddetli ıkınıyor. Fillerin hortumuyla çıkardığı ses var ya aynı o ses gibi sesler çıkarıyor ıkınırken, çocuğu öyle gördükçe benim boğazım tahriş oluyor adeta. Ama kabız değil mesela o ıkınmalara rağmen. Damla sayesinde gazını çıkarabiliyor o yüzden damlayı da bırakamıyoruz. Napıcam bilmiyorum. İnternetten nurse harveys in gaz damlasını ve colex diye bi şurubunu aldım, duruma göre doktorumuza sorup onu kullanacağım. Kullanan varsa tecrübelerini paylaşsın lütfen
Ben 40. Günümde adet oldum belim ağrıdı kan renginde geldi öyle anladım. Öncesinde akıntı şeklinde koyu renk geliyordu günlük ped ile idare ediyordumCanlarim bugün 41. Günüm kanama devam ediyor. Aslinda birkac gün öncesine kadar sari akınti ile gidiyorduk tam bitiyo heralde derken bugün kahverengi pıhtılı birseye döndü. Adet mi oldum 41. Gün ne oluyo sizde durum nasil?? Adet olsam once herzamanki gibi agrili olmaz miydi ne bu simdi
Canlarim bugün 41. Günüm kanama devam ediyor. Aslinda birkac gün öncesine kadar sari akınti ile gidiyorduk tam bitiyo heralde derken bugün kahverengi pıhtılı birseye döndü. Adet mi oldum 41. Gün ne oluyo sizde durum nasil?? Adet olsam once herzamanki gibi agrili olmaz miydi ne bu simdi
40 muayenesine gittiniz mi kızlar?benim doktor 40 ın çıkınca gel dediBen 40. Günümde adet oldum belim ağrıdı kan renginde geldi öyle anladım. Öncesinde akıntı şeklinde koyu renk geliyordu günlük ped ile idare ediyordum
Kuşum hemen doktora git ihmal etmekorkmaya başladım
Ben fitil ile normal doğurmaya çalıştım olmayınca sezaryene döndükSezeryan mj oldu en yüksek senin heralde
Ya gün aşırı kaka yapıyor yaptığı zaman da sırtına kadar taşıyor ve bacaklardan da dışarı çıkıyor direk banyoya sokmak zorunda kalıyoruzTek seferde taşacak kadar kaka yapıyo mu ya bir kaç kakanın birleşimi mi yoksatek seferde taşırıyosa maşallah
O zamanda mastit olmaz mı sence çünkü o da boşaltmamaktan oluyor yaanneme sormuştum, önce gece emzirmeye bırakıyorsun sonra gündüz azaltıyorsun zaten sütü sağmayınca kendiliğinden kesiliyor demişti. Bi anda değil yavaş yavaş
Tavada yanıyosa acaba bi poşete koyup kaynar suda ısıtılır mıGaz için son çare kiraz çekirdeği yastığı almıştım tavada ısıtırken beceremedim kumaşı yandı ve içinden çekirdekler döküldü bunu nasıl ısıtcaz başka anlamadım şimdi yanan yere yama yapıcam ne yapayım mikrodalga fırınım da yok ki benim ısıtmak için bi tava ve mikrodalga fırında ısıtın yazıyor var mı kullanan bu yastıktan ?
Ben ebebekten kemer ve patik aldım. Biz normal fırında 120 derecede 15-20 dk ısıtıyoruz veya mikrodalgada 340 watta 1-2 dakika ısıtıyoruz. Fırınlarda ısıtma yaparken de içeriye ısıya uyumlu bir kapta biraz su koyun ki nemlensin çekirdekler demişler. Öyle yazıyor kullanma talimatında. Tavada ısıtmadık hiç.Gaz için son çare kiraz çekirdeği yastığı almıştım tavada ısıtırken beceremedim kumaşı yandı ve içinden çekirdekler döküldü bunu nasıl ısıtcaz başka anlamadım şimdi yanan yere yama yapıcam ne yapayım mikrodalga fırınım da yok ki benim ısıtmak için bi tava ve mikrodalga fırında ısıtın yazıyor var mı kullanan bu yastıktan ?