Kız oyle dedigime bakma benim ilkinde de boyle basladı gerideydi kese zamanı kalp atısı zamanı gec dollenme falan muhabbeti sonra 12. Haftada takipli doktoruma basladım doguma kadar 1 hafta öndeydi hepYok annesi arayı sonra hızlıca kapatıyorlar bir bakmışsın bata göre 15 haftalık olması gereken bebeğin 15+5 falan olmuş sdkfjsdkjfds
Ayy kızz hele 30 lara gelirken seninki kaç külooooo falan diycez inşalllaaahhYok annesi arayı sonra hızlıca kapatıyorlar bir bakmışsın bata göre 15 haftalık olması gereken bebeğin 15+5 falan olmuş sdkfjsdkjfds
İnşallah ben de nasipse yarın şu kalp atışını bir duysaydım dua et sen de bana olur mu Rabbim o günlere kavuştursun biziAyy kızz hele 30 lara gelirken seninki kaç külooooo falan diycez inşalllaaahh
Kuşum çok normal benim de 5+5 te başladı tam şu iki gündür biraz gözümü açabildim.Ben ilk defa bugün aşırı kötüydüm su içsem çıkıyor. Çok kötü oldum daha 5+4 deyim erken sanki biraz
Ya benim 2.5 yaşında bir kızım var o beni çok zorluyor bu süreçte. İlaç falan kullandın mı, nasıl geçirdinKuşum çok normal benim de 5+5 te başladı tam şu iki gündür biraz gözümü açabildim.
Ciğer önerilmiyor canım yüksek A vitamini içermesi sebebiyle zararlı.Kızlar ciğer yiyor musunuz gebelikte bı zararı var mı canım istiyor benim ciğer kebabı
Yaaa evetttKızlar sizinde kaşlarınız bıyıklarınız daha da çabuk çıkıyormu ? Ne zaman alsam cımbızla ertesi gün çıkmış oluyor normalde 2 3 gün idare ederdi beni. Hormonlardan herhalde
Hayır kuzum yeme zararlıKızlar ciğer yiyor musunuz gebelikte bı zararı var mı canım istiyor benim ciğer kebabı
Aa çok sevindimBen oğlumda bundan kullandım 1 sene çokkk memnun kaldım canım kullanışlı
Canım çok önerilmiyo yiyeceksen çok az ye ve güvendiğin yerden al ciğeriKızlar ciğer yiyor musunuz gebelikte bı zararı var mı canım istiyor benim ciğer kebabı
Hormonlardan dolayı göğüs kenerlarinda bile benim tüy çıkmış ne güzel kaybolmustuKızlar sizinde kaşlarınız bıyıklarınız daha da çabuk çıkıyormu ? Ne zaman alsam cımbızla ertesi gün çıkmış oluyor normalde 2 3 gün idare ederdi beni. Hormonlardan herhalde
Normal cnm 6 haftanın içinde başlıyor bulantı kimim 3 veya 4 ayllik Ken bitiyor kiminde doğum olana kadar sürüyor inşallah erken biter bulantıBen ilk defa bugün aşırı kötüydüm su içsem çıkıyor. Çok kötü oldum daha 5+4 deyim erken sanki biraz
Malesef yiyemiyoruz cnm dayanicaksinKızlar ciğer yiyor musunuz gebelikte bı zararı var mı canım istiyor benim ciğer kebabı
Ayy hadi bakalım sag salim git gel yarın. Ben de dün sorucaktım sana sonradan aklıma geldi yarın oldugu. Benden 1 gun once 1 gun sonra gibi randevu vardıİnşallah ben de nasipse yarın şu kalp atışını bir duysaydım dua et sen de bana olur mu Rabbim o günlere kavuştursun bizi
Normal canım hepimizde var bu haftalarda olağan şeylerKızlar 7+3 ten selaaamsizin midede durumlar nasıl benim yaklaşık 4-5 gündür midem çok bulanıyor bir yandan acaba erken mi ilerleyen zamanlarda daha mı kötü olacak diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Doktorum çok zorda kalırsan sadece parol alabilirsin dedi bana. Zencefil içebilirsin bir deKızlar hasta olacağım galiba neler kullanabiliyorduk bu dönemde bol c vitamini alıyorum zaten bunun dışında ne yapabilirim. Biraz öksürüğüm vardi 2 gündur bugünde hapşırık tuttu beni