Bol bol portakal suyu sık iç sıvı al meyve sebze yoğurt süt tüketmeye çalış canım ayaklarını sıcak tut üşütmeKızlar hasta olacağım galiba neler kullanabiliyorduk bu dönemde bol c vitamini alıyorum zaten bunun dışında ne yapabilirim. Biraz öksürüğüm vardi 2 gündur bugünde hapşırık tuttu beni
laeKızlar iyi geceler. Bir şey sormak istiyorum bu gün kontrole gittim ben. Kese felan gözüktü herşey iyi dedi. İki hafta sonra tekrar çağırdı. Kan tahlili istedi benden. Arkadaşım hamile ve ondan istenmemiş. Çok kararsız kaldım yaptırıp yaptırmamakla sizden de istediler mi?
Kirpiklerin güzelliğine maşallah ❤Allah bağışlasın sağlıklı ömürler versinBeş dakkika önce üstünü degistigim oğlummun halıtukurcuk saliyo kırmızı yanak
Aynıyız o zamanaaaa benimde 27 kasım :)
Hiçbir şey yapmadım bir gün o kadar çok kustum ki bence azaldı insafa gelip fkfkjgfsd. Yataktan kalkınca 2 tane çubuk kraker yiyerek kalktım, kocamı mutfağa saldım mutfağa adım bile atmıyorum. Bol bol uyuyorum benim akşamları oluyor bulantım çünkü. Onun dışında hormonel dengesizlikler işte kuşum kah iyiyiz kah kötüYa benim 2.5 yaşında bir kızım var o beni çok zorluyor bu süreçte. İlaç falan kullandın mı, nasıl geçirdin
Heyecandan benim kalp atışım onunkinin önüne geçecek benceAyy hadi bakalım sag salim git gel yarın. Ben de dün sorucaktım sana sonradan aklıma geldi yarın oldugu. Benden 1 gun once 1 gun sonra gibi randevu vardı
Valla şans biraz canım. görebilirde görmeyebilirde genelde 6. haftadan sonra görünüyorBugün ultrasonum var. Sadece 5hafta + 5 günlük hamileyim. Birṣey gözükür mü sizce?
Endiṣeliyim karın kasık ağrılarım var. Ve hiç mide bulantım yok. Bu arada yüzüm sivilcede doldu
Merhaba benim de 2.5 yaşında kızım var ve sürekli ilgi ve kucak istiyor..Onu taşırken korkuyorum bi sıkıntı olur mu diyeYa benim 2.5 yaşında bir kızım var o beni çok zorluyor bu süreçte. İlaç falan kullandın mı, nasıl geçirdin
Benim 5+1 de gordu.Bugün ultrasonum var. Sadece 5hafta + 5 günlük hamileyim. Birṣey gözükür mü sizce?
Endiṣeliyim karın kasık ağrılarım var. Ve hiç mide bulantım yok. Bu arada yüzüm sivilcede doldu
Benim hesaba göre eylül sonu :)Sizin doğum ekim olmuyor mu canım
10 kilodan fazladır kızınız taşımasanız bence daha iyi. Belinizin ağrıdığını söyleseniz anlamaz mı kuzucuk ? Ya da otururken gelsin kucağına sarılın ama yerden almayın bnceMerhaba benim de 2.5 yaşında kızım var ve sürekli ilgi ve kucak istiyor..Onu taşırken korkuyorum bi sıkıntı olur mu diyegeçen sene bi düşük yaptım çünkü.. Yüreğim ağzımda sürekli
Amin teyzesi tesekkur ederim kardeşi için konturolumuz vardı randevumu iptal etmişler sabahtan beri sıra bekliyorum resmenKirpiklerin güzelliğine maşallah ❤Allah bağışlasın sağlıklı ömürler versin
Kuzuuum naptın, merak ettim seni, nasılmış bebiş, gördün inşallah miniğiniHeyecandan benim kalp atışım onunkinin önüne geçecek bencesaat 16.45te randevumuz inşallah müjdeyi vereceğim
5 dogru gidicekKuzuuum naptın, merak ettim seni, nasılmış bebiş, gördün inşallah miniğini
Sizin doğum ekim olmuyor mu canım
Sizin doğum 6 ekim görünüyor beklenen doğum tarihi yani. Erken olur geç olur onu bilemeyiz. Hepimiz beklenen tarihi yazıyoruz şimdilik. O sebeple. Çünkü 32 den sonra her tarih artık dogum tarihi oluyorBenim hesaba göre eylül sonu :)
Ay bugün mü gideceeek? Ben dün diye aklımda kalmıış5 dogru gidicek