- 17 Temmuz 2022
- 2.786
- 2.393
- 30
Benim bebe full saçla doğmuştu döküldü baya yanları arkaları bakalım ne zaman çoğalcakbebeklerinizin saçları uzadı mı? benim bebeğim yarı kel doğmuştu. şimdi minik minik sarı tüyler var ama saç denecek bir şey hâlâ yokne zaman uzayacak çok merak ediyorum
Ben de senin gibi besleniyorum inanılmaz tatlı krizleri yaşıyorum elime ne geçerse çikolata gofret yiyip açlığımı bastırıyorum ama artık eve bile almıcam onun yerine kuruyemiş kuru meyve yicem
Bende kuruyemiş ile idare etmeye çalışcam ama o tstlı isteğini kapamıyor hiç bişey arka arkaya 3-4 tane yediğimi biliyormartık bulucaz bi yolunu
Al benden de okadar kahvemi yaptım yanına tatlımı cıkardım iç rahatlatma itemi üstüne tahin dökücem. Bu olmasa tahil helvası yerdimtatlı krizi için ben tahin helvası yiyorum canım hem sütü de yağlandırıyor tatlı isteği de kayboluyor
bebeklerinizin saçları uzadı mı? benim bebeğim yarı kel doğmuştu. şimdi minik minik sarı tüyler var ama saç denecek bir şey hâlâ yokne zaman uzayacak çok merak ediyorum
Benimkinin saclar sarımtırak oldu sonra önler dokuldu tüpçü fikret oldu sanki şindi yeni saçlar cıkıyo koyu koyu cunku. Ama dokulme cok halaBenim bebe full saçla doğmuştu döküldü baya yanları arkaları bakalım ne zaman çoğalcak
Bizimki de 6.850Kızlar bebeğiniz kaç kilo ? Ben az önce kendimle tarttım bebişi. 7 kilo çıktısizinkiler ne alemde
Benimki simsiyah saçla doğdu esmerdi şimdi saçlar kumral ten beyaz habire değişiyorAl benden de okadar kahvemi yaptım yanına tatlımı cıkardım iç rahatlatma itemi üstüne tahin dökücem. Bu olmasa tahil helvası yerdimhurma falan baydı beni
Benimkinin saclar sarımtırak oldu sonra önler dokuldu tüpçü fikret oldu sanki şindi yeni saçlar cıkıyo koyu koyu cunku. Ama dokulme cok hala
Ben de senin gibi besleniyorum inanılmaz tatlı krizleri yaşıyorum elime ne geçerse çikolata gofret yiyip açlığımı bastırıyorum ama artık eve bile almıcam onun yerine kuruyemiş kuru meyve yicem
Ay arkadaşlar tatlı krizi dediniz mi ben… resmen yiyorum yani hem de ne yemek. Hurma alacağım ben de ama keser mi emin değilim djdhdhAl benden de okadar kahvemi yaptım yanına tatlımı cıkardım iç rahatlatma itemi üstüne tahin dökücem. Bu olmasa tahil helvası yerdimhurma falan baydı beni
Benimkinin saclar sarımtırak oldu sonra önler dokuldu tüpçü fikret oldu sanki şindi yeni saçlar cıkıyo koyu koyu cunku. Ama dokulme cok hala
Maşallah arkadaşlar sizin minnoşlara. Bizimki 2.895 doğdu daha 6 yı göremedi minnakBizimki de 6.850
Yaa ben sıkıldım hurmadan. İlk baslarda yiyodum da. Diyetisyenler ne derse desin. Yiyince süt oluyo ya canının istedigini ye arkadad kuruyemişte masum değil kiAy arkadaşlar tatlı krizi dediniz mi ben… resmen yiyorum yani hem de ne yemek. Hurma alacağım ben de ama keser mi emin değilim djdhdh
bu arada benim bebe de tüpçü Fikret takımından bakalım ne zaman çıkacak saçlar
Maşallah arkadaşlar sizin minnoşlara. Bizimki 2.895 doğdu daha 6 yı göremedi minnak
Amaaan gelişimi iyi olsun kilo alımı optimal olsun da varsın tosun olmasın. Anası onun yerine tosun oldu zatenYaa ben sıkıldım hurmadan. İlk baslarda yiyodum da. Diyetisyenler ne derse desin. Yiyince süt oluyo ya canının istedigini ye arkadad kuruyemişte masum değil kiayrıca kilo almayabilir minyon zayıftır belki. Benim etrafımda ole cocuklar cok. Yapı olarak zayıf. Ne yerse yesün almıyo. ( ilerde mükemmel olucak ) şindi aldıralım die ugrasıyoz sonra versin die ıgrascaz.
aynı ben de böyleyim. hamileyken tatlıyı ağzıma süremiyordum lohusalıkta tatlı krizleri başladı ve hâlâ devam ediyor. her kahvaltıda bir kase tahin pekmez ve tahin helvası yiyor olabilirimAy arkadaşlar tatlı krizi dediniz mi ben… resmen yiyorum yani hem de ne yemek. Hurma alacağım ben de ama keser mi emin değilim djdhdh
Maşallah arkadaşlar sizin minnoşlara. Bizimki 2.895 doğdu daha 6 yı göremedi minnak
Bizimki tonton canımAy arkadaşlar tatlı krizi dediniz mi ben… resmen yiyorum yani hem de ne yemek. Hurma alacağım ben de ama keser mi emin değilim djdhdh
Canım arkadaşımın bebeğide aylık 1 kg alırken 3. Ayda 700 gr almıştı doktor çok normal demiş rakamlara takılma. Benim bebeğimde ayda 1.5 kg alıyor diye doktor gazını vs hep ona bağladı çocuğum emmek istediği halde 3 saat vermeyecekmişim sadece anne sütü alıyor mecbur veriyorum durmuyor çünkü. Her türlü korkutuyorlar yani bizi.Bu ay 650 gr almış doktor kilo alımı iyi dedi de bana göre değil ya az almış zaten doğduğu zaman çok kilo kaybetti geriden başladı yavrum. Bi de bundan sonra kilo alımları azalacakmış iyice zayıf kalırsa diye korkuyorum
Aynı kiloda bizim bebişlerKızlar bebeğiniz kaç kilo ? Ben az önce kendimle tarttım bebişi. 7 kilo çıktısizinkiler ne alemde
Ya evet bir sürü kişiyle konuştum geresiz yere üzmüşüm kendimi. Zayıf değil gayet sağlıklı fit bir bebek zaten çok hareketli bir de boyu çok uzadı. Gelişim geriliği vs yok her bebek tombalak olacak diye bir şey yok babasının bebeklik fotolarına baktık vücut yapıları birebir aynı ona benzemiş.Canım arkadaşımın bebeğide aylık 1 kg alırken 3. Ayda 700 gr almıştı doktor çok normal demiş rakamlara takılma. Benim bebeğimde ayda 1.5 kg alıyor diye doktor gazını vs hep ona bağladı çocuğum emmek istediği halde 3 saat vermeyecekmişim sadece anne sütü alıyor mecbur veriyorum durmuyor çünkü. Her türlü korkutuyorlar yani bizi.