2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Ben de senin gibi besleniyorum inanılmaz tatlı krizleri yaşıyorum elime ne geçerse çikolata gofret yiyip açlığımı bastırıyorum ama artık eve bile almıcam onun yerine kuruyemiş kuru meyve yicem

Bende kuruyemiş ile idare etmeye çalışcam ama o tstlı isteğini kapamıyor hiç bişey arka arkaya 3-4 tane yediğimi biliyorm artık bulucaz bi yolunu

tatlı krizi için ben tahin helvası yiyorum canım hem sütü de yağlandırıyor tatlı isteği de kayboluyor
Al benden de okadar kahvemi yaptım yanına tatlımı cıkardım iç rahatlatma itemi üstüne tahin dökücem. Bu olmasa tahil helvası yerdim hurma falan baydı beni
bebeklerinizin saçları uzadı mı? benim bebeğim yarı kel doğmuştu. şimdi minik minik sarı tüyler var ama saç denecek bir şey hâlâ yok ne zaman uzayacak çok merak ediyorum

Benim bebe full saçla doğmuştu döküldü baya yanları arkaları bakalım ne zaman çoğalcak
Benimkinin saclar sarımtırak oldu sonra önler dokuldu tüpçü fikret oldu sanki şindi yeni saçlar cıkıyo koyu koyu cunku. Ama dokulme cok hala

Son düzenleme:
Benimki simsiyah saçla doğdu esmerdi şimdi saçlar kumral ten beyaz habire değişiyor

Ben de senin gibi besleniyorum inanılmaz tatlı krizleri yaşıyorum elime ne geçerse çikolata gofret yiyip açlığımı bastırıyorum ama artık eve bile almıcam onun yerine kuruyemiş kuru meyve yicem

Ay arkadaşlar tatlı krizi dediniz mi ben… resmen yiyorum yani hem de ne yemek. Hurma alacağım ben de ama keser mi emin değilim djdhdh

bu arada benim bebe de tüpçü Fikret takımından bakalım ne zaman çıkacak saçlar
Bizimki de 6.850
Maşallah arkadaşlar sizin minnoşlara. Bizimki 2.895 doğdu daha 6 yı göremedi minnak

Yaa ben sıkıldım hurmadan. İlk baslarda yiyodum da. Diyetisyenler ne derse desin. Yiyince süt oluyo ya canının istedigini ye arkadad kuruyemişte masum değil ki ayrıca kilo almayabilir minyon zayıftır belki. Benim etrafımda ole cocuklar cok. Yapı olarak zayıf. Ne yerse yesün almıyo. ( ilerde mükemmel olucak ) şindi aldıralım die ugrasıyoz sonra versin die ıgrascaz.

Amaaan gelişimi iyi olsun kilo alımı optimal olsun da varsın tosun olmasın. Anası onun yerine tosun oldu zaten

Kız dur ben daha yemedim hurmayı sıkılana kadar şu tatlıdan uzak tutar belki

aynı ben de böyleyim. hamileyken tatlıyı ağzıma süremiyordum lohusalıkta tatlı krizleri başladı ve hâlâ devam ediyor. her kahvaltıda bir kase tahin pekmez ve tahin helvası yiyor olabilirim hurma işe yarıyor ama yeterli olur mu bilmiyorum benim bebiş prematüre, düzeltilmiş 80 günlük. biz de daha 6yı görmedik geliyoruz yavaş yavaş

Bizimki tonton canım

Canım arkadaşımın bebeğide aylık 1 kg alırken 3. Ayda 700 gr almıştı doktor çok normal demiş rakamlara takılma. Benim bebeğimde ayda 1.5 kg alıyor diye doktor gazını vs hep ona bağladı çocuğum emmek istediği halde 3 saat vermeyecekmişim sadece anne sütü alıyor mecbur veriyorum durmuyor çünkü. Her türlü korkutuyorlar yani bizi.

Ya evet bir sürü kişiyle konuştum geresiz yere üzmüşüm kendimi. Zayıf değil gayet sağlıklı fit bir bebek zaten çok hareketli bir de boyu çok uzadı. Gelişim geriliği vs yok her bebek tombalak olacak diye bir şey yok babasının bebeklik fotolarına baktık vücut yapıları birebir aynı ona benzemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…