2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Ay kızlar ben daha bebişimi geçen hafta gördüm ama yarın yine gidicem kontrol süresindeyken görmek istiyorum sonra 1 ay sonra gel dediler nasıl dayanıcaz 1 ay ben çok özlüyorummm

Ay kızlar ben daha bebişimi geçen hafta gördüm ama yarın yine gidicem kontrol süresindeyken görmek istiyorum sonra 1 ay sonra gel dediler nasıl dayanıcaz 1 ay ben çok özlüyorummm
Bende öyle canım yaa 21 şubata kadar beklemem lazım tam 1 ay

Bana da 2 hafta sonra gel dedi yine canım.Kayıplar olduğu için riskli dedi ilk 3 ay böyle olsun dedi ben de çok sık gitme taraftarı değilim.İyi bişey de değil

Bn de dün aynı sorunu yaşadım canım korkulacak birşey yokmuş hapa devam ediyorum ve ayrıca kivi greyfurt kabakçekirdeği ceviz bunları da bol tuketmemiz gerekiyor
Epey korktum ilk defa olunca dün temizlik yapmıştım o yüzden olabilir mi acaba

Bn de dün aynı sorunu yaşadım canım korkulacak birşey yokmuş hapa devam ediyorum ve ayrıca kivi greyfurt kabakçekirdeği ceviz bunları da bol tuketmemiz gerekiyor
Aa öyle mi ben kivi zararlı sanıyorum yaa ananasla mı karıştırdım acaba kızlar

Kızlar bende gördüm keseyi hamdolsun, karından gözüktü 5+1 dedi , 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı, doğum 30 Eylül gibi oluyor bu tarihe göre, benim oğlan da 30 Mart ta doğacakken 5 Nisan da gelmişti gene ekime kayar mıyım bilmem Eylül sonu ekim başı gibi gözüküyor benim doğum

Aynen bir hafta oncede doğa bilir cnm sağlıklı dogsunlar da gerisi önemli değil bende yarın gidicem 9:40 randevum var hayırlısıyla bir görsem

Çoğu kişi cevaplamış teşekkür ederim bu kuruluk çok kişide varmış bebecikler sağlıklı olsunda artık bişekilde geçecek bu günler

Aa öyle mi ben kivi zararlı sanıyorum yaa ananasla mı karıştırdım acaba kızlar
Yok canım kivi zararlı değil ananas olabilir onu duymadım. Batıl bir inanç var sadece kiviyle ilgili kivi yersen çocuk kıllı olur diye o da olursa olsun diyorum artık

Çoğu kişi cevaplamış teşekkür ederim bu kuruluk çok kişide varmış bebecikler sağlıklı olsunda artık bişekilde geçecek bu günler
Ay hem de ne kuruluk canım yüzüm bacaklarım ellerimde hayatımda ilk defa egzamatik bir atak falan yaşıyorum. Dudağım desen almış başını gitmiş. Su ile nemlendirici ile de çözülmüyor anlamıyorum

Yok canım kivi zararlı değil ananas olabilir onu duymadım. Batıl bir inanç var sadece kiviyle ilgili kivi yersen çocuk kıllı olur diye o da olursa olsun diyorum artık
Haahahahah o sırada mevzuyla uzaktan yakından alakası olmayan kivi

Ananasın söktürücü özelliği nedeniyle tavsiye etmiyorlar. Kivi oldukça faydalıymış hanımlar bilgilerinize. Canım çekti he

Haahahahah o sırada mevzuyla uzaktan yakından alakası olmayan kivi

Ananasın söktürücü özelliği nedeniyle tavsiye etmiyorlar. Kivi oldukça faydalıymış hanımlar bilgilerinize. Canım çekti he
Hemen ye canım benim de canım çok şeyler istiyor bazı yiyeceklerden de baya tiksindim

Kızlar sizinde kaşlarınız bıyıklarınız daha da çabuk çıkıyormu ? Ne zaman alsam cımbızla ertesi gün çıkmış oluyor normalde 2 3 gün idare ederdi beni. Hormonlardan herhalde

Havalardan mı dicem ama çok soğuğa maruzda kalmıyorum niye böyle oldu anlamadım ilk gebeliğimde hiç böyle bir şey olmamıştı

Hemen ye canım benim de canım çok şeyler istiyor bazı yiyeceklerden de baya tiksindim
Kocama söyleyeyim de iş çıkışı alsın şimdi ekşi ekşi oh Ben bir sürü yiyecekten tiksindim. Düşündüğüm an midem kalkıyor çok fena... Sayılı şeyi iştahla yiyebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…