2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Kızlar hasta olacağım galiba neler kullanabiliyorduk bu dönemde bol c vitamini alıyorum zaten bunun dışında ne yapabilirim. Biraz öksürüğüm vardi 2 gündur bugünde hapşırık tuttu beni
Bol bol portakal suyu sık iç sıvı al meyve sebze yoğurt süt tüketmeye çalış canım ayaklarını sıcak tut üşütme 💘

Beş dakkika önce üstünü degistigim oğlummun halı 🤣🤣🤣 tukurcuk saliyo kırmızı yanak 🤣🤣🤣

Eklentiler

• 17067332588622200513212416699294.jpg
    17067332588622200513212416699294.jpg
    98,9 KB · Görüntüleme: 81
selamlar, 8+4 deyım bende 🙏🏻 Grupta hep guzel haberler alırız.
İlk randevuda dırek ıstedı. Hatta baska seylerde vardı.
Bu ıstedıkları gebelık saglıgı ıcın cok onemlı
Kızlar iyi geceler. Bir şey sormak istiyorum bu gün kontrole gittim ben. Kese felan gözüktü herşey iyi dedi. İki hafta sonra tekrar çağırdı. Kan tahlili istedi benden. Arkadaşım hamile ve ondan istenmemiş. Çok kararsız kaldım yaptırıp yaptırmamakla sizden de istediler mi?
lae

Ya benim 2.5 yaşında bir kızım var o beni çok zorluyor bu süreçte. İlaç falan kullandın mı, nasıl geçirdin
Hiçbir şey yapmadım bir gün o kadar çok kustum ki bence azaldı insafa gelip fkfkjgfsd. Yataktan kalkınca 2 tane çubuk kraker yiyerek kalktım, kocamı mutfağa saldım mutfağa adım bile atmıyorum. Bol bol uyuyorum benim akşamları oluyor bulantım çünkü. Onun dışında hormonel dengesizlikler işte kuşum kah iyiyiz kah kötü :110:

Bugün ultrasonum var. Sadece 5hafta + 5 günlük hamileyim. Birṣey gözükür mü sizce?
Endiṣeliyim karın kasık ağrılarım var. Ve hiç mide bulantım yok. Bu arada yüzüm sivilcede doldu 😅

Bugün ultrasonum var. Sadece 5hafta + 5 günlük hamileyim. Birṣey gözükür mü sizce?
Endiṣeliyim karın kasık ağrılarım var. Ve hiç mide bulantım yok. Bu arada yüzüm sivilcede doldu 😅
Valla şans biraz canım. görebilirde görmeyebilirde genelde 6. haftadan sonra görünüyor😊

Ya benim 2.5 yaşında bir kızım var o beni çok zorluyor bu süreçte. İlaç falan kullandın mı, nasıl geçirdin
Merhaba benim de 2.5 yaşında kızım var ve sürekli ilgi ve kucak istiyor..Onu taşırken korkuyorum bi sıkıntı olur mu diye😓 geçen sene bi düşük yaptım çünkü.. Yüreğim ağzımda sürekli

Merhaba benim de 2.5 yaşında kızım var ve sürekli ilgi ve kucak istiyor..Onu taşırken korkuyorum bi sıkıntı olur mu diye😓 geçen sene bi düşük yaptım çünkü.. Yüreğim ağzımda sürekli
10 kilodan fazladır kızınız taşımasanız bence daha iyi. Belinizin ağrıdığını söyleseniz anlamaz mı kuzucuk ? Ya da otururken gelsin kucağına sarılın ama yerden almayın bnce🫶🏻

Kızlar aramızda keseye vs bakıp cinsiyet tahmini yapan var mı 😂😂karından 6+4

Eklentiler

• IMG_0518.jpeg
    IMG_0518.jpeg
    128,1 KB · Görüntüleme: 61
X