Ben oğlumda bundan kullandım 1 sene çokkk memnun kaldım canım kullanışlıKızlar indirimlerden bahsetmişken ben ilk etapta bebişe oda yapmayı düşünmüyorum 2 yaşına kadar anne yanında yatıyor zaten o süreçten sonra oda yapacağım inşallah. Bu süreçte de anne yanına şöyle bir beşik almayı düşünüyorum da sizce kullanışlı olur mu? Önerileriniz nedir? Sizler ne düşünüyorsunuz
Kız ben hergün kivi yiyorum hemde baya yiyorum eşim kilolarca almış pazardan içimi ferahlatıyo bazen soyarken kabuk kalınca onu bile atıyorum agzıma dayanamayıpAa öyle mi ben kivi zararlı sanıyorum yaa ananasla mı karıştırdım acaba kızlar
Kuzum benim kalp atışı 7+1 yazabilirsinAy kızlar ben daha bebişimi geçen hafta gördüm ama yarın yine gidicem kontrol süresindeyken görmek istiyorum sonra 1 ay sonra gel dediler nasıl dayanıcaz 1 ay ben çok özlüyorummm
Kuzum bende ananas tüketiyorum sürekli ama günde 2 dilim mideme çok iyi geliyor aşırı yemediğin sürece sıkıntı yokAa öyle mi ben kivi zararlı sanıyorum yaa ananasla mı karıştırdım acaba kızlar
Ben de perişanım şuan sdjfsjf daha da çıkmama 1 saat eve gitmeme 1 bucuk saat var yemek yemeden kivi yicem skfjksfjUlen kivi dediniz canım çekti haa. Yolda doktora gidiyoruz şimdide utanmasam gir markete kivi bul bana dicem
Ben de doktorun muaynesindeyim şimdi bitcek bakcak ta cıkıcam daa ohoo ev uzakta. Ayy kalp atısı duycam heyecanında girerken unuttum ay ünşallahh guzel gecer de cıkınca bi manav yapayım. Kivi de öle yenen bişey deilki protakal falan soy yeBen de perişanım şuan sdjfsjf daha da çıkmama 1 saat eve gitmeme 1 bucuk saat var yemek yemeden kivi yicem skfjksfj
Ay nasıl geçti muayenen iyisiniz dimi inşallahBen de doktorun muaynesindeyim şimdi bitcek bakcak ta cıkıcam daa ohoo ev uzakta. Ayy kalp atısı duycam heyecanında girerken unuttum ay ünşallahh guzel gecer de cıkınca bi manav yapayım. Kivi de öle yenen bişey deilki protakal falan soy yeeve gidene kadar dayanamıcem heralde
Aynen ya aman sağlıklı olsunlar da boşver sonra yerizKocama söyleyeyim de iş çıkışı alsın şimdi ekşi ekşi ohBen bir sürü yiyecekten tiksindim. Düşündüğüm an midem kalkıyor çok fena... Sayılı şeyi iştahla yiyebiliyorum.
Hayatım ciğer hiç önerilmiyor diye biliyorum ya :/Kızlar ciğer yiyor musunuz gebelikte bı zararı var mı canım istiyor benim ciğer kebabı
Canım bunu buldum;Kızlar ciğer yiyor musunuz gebelikte bı zararı var mı canım istiyor benim ciğer kebabı
Ayy şimdi cıktım 6+5 te kalp atısı duydukk. Ama ultrasonda 6+4 ölçtü gec dollenme olmus olabilir dedi. Ay insan gene de korkuyor. İyi dedi ama bakalım 3 hafta sonra gidicez 21 şubattaAy nasıl geçti muayenen iyisiniz dimi inşallah
Kız 1 haftaya bile normal diyorlar deli deli konuşma benimki de 6 haftalıktı ilk kontrolde baktı 5+5 geç döllenme dedi paketledi gönderdi sdofdskfAyy şimdi cıktım 6+5 te kalp atısı duydukk. Ama ultrasonda 6+4 ölçtü gec dollenme olmus olabilir dedi. Ay insan gene de korkuyor. İyi dedi ama bakalım 3 hafta sonra gidicez 21 şubatta
Bana doktorum ilk muaynede yeme dedi sakatattan uzak duralım dedi. :) ama kızlar şimdi sordum kan sulandırıcıyla nar falan yeme diolar die hayır oyle bişey yok yiyebilirsin dedi. Bir oturusta kilolarcaaa yiyemeyecegi için sakıncası yok dedi. Sadece sakatat yasak :)Kızlar ciğer yiyor musunuz gebelikte bı zararı var mı canım istiyor benim ciğer kebabı
Ay kız ben hayatta onemsemezdim de kendi öyle bi dipnot gecince lann noluyoz dedim içimdenKız 1 haftaya bile normal diyorlar deli deli konuşma benimki de 6 haftalıktı ilk kontrolde baktı 5+5 geç döllenme dedi paketledi gönderdi sdofdskfkalp atışını duydun mu duydun hadi maşallah size gerisi de su gibi aksın geçsin
Ayyy cok şükür cok korkmustum duyamam diyee. İnşallah 21 şubatta da saglıklıca gecerrrKız 1 haftaya bile normal diyorlar deli deli konuşma benimki de 6 haftalıktı ilk kontrolde baktı 5+5 geç döllenme dedi paketledi gönderdi sdofdskfkalp atışını duydun mu duydun hadi maşallah size gerisi de su gibi aksın geçsin
Yok annesi arayı sonra hızlıca kapatıyorlar bir bakmışsın bata göre 15 haftalık olması gereken bebeğin 15+5 falan olmuş sdkfjsdkjfdsAy kız ben hayatta onemsemezdim de kendi öyle bi dipnot gecince lann noluyoz dedim içimden
Ben ilk defa bugün aşırı kötüydüm su içsem çıkıyor. Çok kötü oldum daha 5+4 deyim erken sanki birazSlm annisler nasılsınız nasıl gidiyor bugün ilk defa midem bulanmadi kaç gündür perttim sizde durumlar ne