2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Kızlar indirimlerden bahsetmişken ben ilk etapta bebişe oda yapmayı düşünmüyorum 2 yaşına kadar anne yanında yatıyor zaten o süreçten sonra oda yapacağım inşallah. Bu süreçte de anne yanına şöyle bir beşik almayı düşünüyorum da sizce kullanışlı olur mu? Önerileriniz nedir? Sizler ne düşünüyorsunuz 🥰
Ben oğlumda bundan kullandım 1 sene çokkk memnun kaldım canım kullanışlı

Ben de perişanım şuan sdjfsjf daha da çıkmama 1 saat eve gitmeme 1 bucuk saat var yemek yemeden kivi yicem skfjksfj
Ben de doktorun muaynesindeyim şimdi bitcek bakcak ta cıkıcam daa ohoo ev uzakta. Ayy kalp atısı duycam heyecanında girerken unuttum ay ünşallahh guzel gecer de cıkınca bi manav yapayım. Kivi de öle yenen bişey deilki protakal falan soy ye 😂 eve gidene kadar dayanamıcem heralde😂

Ben de doktorun muaynesindeyim şimdi bitcek bakcak ta cıkıcam daa ohoo ev uzakta. Ayy kalp atısı duycam heyecanında girerken unuttum ay ünşallahh guzel gecer de cıkınca bi manav yapayım. Kivi de öle yenen bişey deilki protakal falan soy ye 😂 eve gidene kadar dayanamıcem heralde😂
Ay nasıl geçti muayenen iyisiniz dimi inşallah :dua::KK49:

Kızlar ciğer yiyor musunuz gebelikte bı zararı var mı canım istiyor benim ciğer kebabı
Canım bunu buldum;

Ciğer içerisinde yoğun A vitamini bulundurması nedeniyle hamilelerde toksit etki oluşabilir. Toksit maddelerin azalmasında önemli bir işlevi olan karaciğer hamilelikte bebeğin gelişimini olumsuz etkileyebileceğinden dolayı riskli bir grupta olabilmektedir. İçerdiği A vitamini bakımından bebek için riskli bir beslenme şekli olan ciğer, hamileliğin birinci trimester'ında tüketilmemesi gereken yiyecekler arasında yer alır. İlk üç ayda fetüsü direkt olarak etkileyebilen ciğer tüketimi, ikinci trimestera doğru az miktarda tüketilebilir. Ancak, buradaki sınırı iyi bilmelisiniz. Eğer ciğer tüketiminde ölçüyü kaçırırsanız bebeğinizde doğum kusurları ortaya çıkabilir.

Ayy şimdi cıktım 6+5 te kalp atısı duydukk. Ama ultrasonda 6+4 ölçtü gec dollenme olmus olabilir dedi. Ay insan gene de korkuyor. İyi dedi ama bakalım 3 hafta sonra gidicez 21 şubatta🙈
Kız 1 haftaya bile normal diyorlar deli deli konuşma benimki de 6 haftalıktı ilk kontrolde baktı 5+5 geç döllenme dedi paketledi gönderdi sdofdskf :emir_bebek: kalp atışını duydun mu duydun hadi maşallah size gerisi de su gibi aksın geçsin :KK200::nazar::nazar:

Kızlar ciğer yiyor musunuz gebelikte bı zararı var mı canım istiyor benim ciğer kebabı
Bana doktorum ilk muaynede yeme dedi sakatattan uzak duralım dedi. :) ama kızlar şimdi sordum kan sulandırıcıyla nar falan yeme diolar die hayır oyle bişey yok yiyebilirsin dedi. Bir oturusta kilolarcaaa yiyemeyecegi için sakıncası yok dedi. Sadece sakatat yasak :)

Kız 1 haftaya bile normal diyorlar deli deli konuşma benimki de 6 haftalıktı ilk kontrolde baktı 5+5 geç döllenme dedi paketledi gönderdi sdofdskf :emir_bebek: kalp atışını duydun mu duydun hadi maşallah size gerisi de su gibi aksın geçsin :KK200::nazar::nazar:
Ay kız ben hayatta onemsemezdim de kendi öyle bi dipnot gecince lann noluyoz dedim içimden😂

Ayyy cok şükür cok korkmustum duyamam diyee. İnşallah 21 şubatta da saglıklıca gecerrr 🙈🙈

X