2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Kızlar aramızda keseye vs bakıp cinsiyet tahmini yapan var mı karından 6+4
KUZU şimdi kesenin şekli yuvarlaksa tezi var. benimki yuvarlaktı. dün gittim baktım aha yuvarlak gene sonra doktor açı değiştirdi kese yassılaştı o sebeple kese şekliyle cinsiyet olayı bana saçma geldi cunku ikisinide gördüm. ultrasonu basgtırınca sekli değişti 10 gun onceki kese seklim yuvarlak. dün verdiği fotograf cıktısında yassı gorunuyo ama ekranda yuvarlak resmi de gorduk. bebek net diye yassı olanı cıkardı. belki ilk kese olustugu hali belirteçtir. gelelim 2. secenek bebegın plesantası yenı olsurken sagda olusuyor bebek soldaysa kız tersiyse erkek. senin ne tarafta . sanki altında. benim bilgiler buraya kadar tükendi

Lina canım benide ekleye bilirmisin bat tarihi Aralık 11 giresunluyum 6+7 haftalık hamileyim

Canım bide diyorlar ilk duyduğumuz 6 veya 7.haftallardaki kalp atışı sayısı bir rivayete göre 140 altıya erkek üstğyğse kız .Sen duydun mu kalp atışını biz dün duyduk.Kese şekli evet saçma çünkü geçen hafta fasulye idi benim

yaaa evet onu da duydum ama atış sayısını nasıl bilicez nerde yazıyo ben ekranda oyle bişey goremedimmm

Hadi kızlar kese tahmini

Eklentiler

• IMG-20240201-WA0014.jpeg
    67,1 KB · Görüntüleme: 50
Evet ya onu bende duydum arkadaşlarımda söyledi ve gerçekten dedikleri gibi olmuş onların ama şanstır ama denk gelmiştir bilemiyorum

Bide otomatik olarak hesaplayan çin takvimini bi deneyelim kızlar.Ama kendiniz yapmayın otomatik hesaplayan çin takvimi hatta link atim benim erkek diyor bakalım tutacak mı
Tabi doğum tarihizin de doğru olması gerek

ben bu sayafaya girince kız cıkıyor. ama ilk hamileliğimin tarihlerini girince erkek cıkıyor ozaman kızım olmuştu

Kızlar sulu akıntı yaşayan var mı? Normal mi? Progestan fitil kullaniyorm ondan olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…