- 4 Ekim 2023
- 2.355
- 1.654
- 30
Ay hadi bakalımDüşmüş nerdeyse göğüs kafesındekı mesafe artmıs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi bakalımDüşmüş nerdeyse göğüs kafesındekı mesafe artmıs
Ben sezeryan oldum bu ikinci defaydı hiç göbeğim kalmadı üçüncü günü tamamen indi göbeğimBenimde tek cekincem sezeryanda göbek kalıyor denmesi. Bu gerçek mi ? Hayatım boyunca hic göbeğim olmadı cunku. Kalırsa eger psikolojim kesin çöker
Ben ayın 20 sinde bi yaptım sağ bacağımı atabildim solu ise bi kaç denemede atabildim. Sonra dün denedim, dün iki bacağımı da hiç bir şekilde atamadımKızlar bu bacak bacak üstüne atma deneyini yaptınız mı ne olmustu. Ben bugun yatakta otururken deneyeyim dedim yapamadım da
Kız biraz önce çömüp yerleri sildim şimdi oturup denedim yaptım deli etceğniz beni benden önce hepiniz doğurcağnız yaBen ayın 20 sinde bi yaptım sağ bacağımı atabildim solu ise bi kaç denemede atabildim. Sonra dün denedim, dün iki bacağımı da hiç bir şekilde atamadım
Kız ben 13 gün içinde kendi kendime sancılanıp doğurmazsam suni sancıyla doğumu başlatacaklar, el mecburKız biraz önce çömüp yerleri sildim şimdi oturup denedim yaptım deli etceğniz beni benden önce hepiniz doğurcağnız ya
Yere oturup kalkamadıgım için sert zeminde deneyemedim ben ama yaBen ayın 20 sinde bi yaptım sağ bacağımı atabildim solu ise bi kaç denemede atabildim. Sonra dün denedim, dün iki bacağımı da hiç bir şekilde atamadım
Benim belimde 58 cm idi bir zamanlar :)))Bende bunu merak ediyorum incecik belim vardı geri gelsin istiyorummmm
Karnında daha hareketler devam ediyor cünkü bebek karnında die zihnin oyun oynuyodurBebeğin benim olduğuna tam olarak alışamadım galiba başkasının çocuğuymuş da evine gidecekmiş gibi niye öyle oldu ya adapte olamadım
Kıyamaamm Sert zeminde bi dene bence ayağa kalkmak için de bir ayağını sanki tek dizinin üzerine çöker gibi yerleştir öylelikle kalkabilirsinYere oturup kalkamadıgım için sert zeminde deneyemedim ben ama ya
Evet ben bi ara sertte deneyeyim. Atamazsak 1 hafta mı oluyoduKıyamaamm Sert zeminde bi dene bence ayağa kalkmak için de bir ayağını sanki tek dizinin üzerine çöker gibi yerleştir öylelikle kalkabilirsin
Benimde var canım scotish long hair hemde. Baya tüylü yani. O yüzden bebekten bir süre uzak tutmayı dusunuyorum. Tüyünden cekiniyorum biraz açıkcası. Cunku kıyafetlerimizede bulasıyor ister istemez. Belli bir süre kediyle bende teması keserim. Asıları vs tam ama yinede dikkat edeceğimKonuyla alakasız ama evinde kedisi olan var mı? Eğer varsa bebekle alışma sürecinde nelere dikkat etmek gerekiyor
3 güne diyor Tolga ÇevikEvet ben bi ara sertte deneyeyim. Atamazsak 1 hafta mı oluyodu
Çok normal çoğu anne yaşıyor bir tık yabancı yeni biri sonuçta annem ben 3 günden sonra kalmam tanışıp kaynaşmanız anca bir hafta diyor yavaş yavaş alışıcaz birbirimizeBebeğin benim olduğuna tam olarak alışamadım galiba başkasının çocuğuymuş da evine gidecekmiş gibi niye öyle oldu ya adapte olamadım
Sen daha yenisin kuzum cok normal tabi. Ben hani bir kaç ay sonrası icin sordum. Sezeryanda hic gitmiyor dikişlerin oldugu kısımda ödem oluyor vs diyenler oldudaNormal doğumda da kalıyor içerde başka bebek kalmış gibi şu an benim karnım
Benim 12 gün sonra 40 haftam doluyor bebek iri diyor doktor yani her türlü koca karı inançlarını bile açığım pazartesiden itibaren ip atlamaya başlasam mıKıyamaamm Sert zeminde bi dene bence ayağa kalkmak için de bir ayağını sanki tek dizinin üzerine çöker gibi yerleştir öylelikle kalkabilirsin
Kaşıntı nasıl ve hangi bölgelerde olan bir kaşıntı canım? Bu arada gözün aydın sağlıkla gelsin bebişin inşallahKızlar 3 gündür süren kaşıntılarım sebebiyle doktora gittim gebelik kolestazı çıktı akşam acil sezeryana alınıyorum dualarınıza talibiz Kaşıntınız olursa sakın beklemeyin kesin gidin siz de boştan yere riske atmışım çocuğumu ama şükür şu an iyi gayet
Allah yardımcın olsun canım. Sağlıcakla dogsun insallah bebişin. Hadi bakalım dualarımız seninleKızlar 3 gündür süren kaşıntılarım sebebiyle doktora gittim gebelik kolestazı çıktı akşam acil sezeryana alınıyorum dualarınıza talibiz Kaşıntınız olursa sakın beklemeyin kesin gidin siz de boştan yere riske atmışım çocuğumu ama şükür şu an iyi gayet