Çok haklısın vallaKız senin ki cıkmak istemıyor. Okadar badireye napıcam cıkıp dio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok haklısın vallaKız senin ki cıkmak istemıyor. Okadar badireye napıcam cıkıp dio
Ümitlerimizi kırma kızYalan ya atamadım hala bir gelişme yok 1 hafta oldu sanırım
Nasıl bir kaşıntıydi canım bu kaşıninca kızarıklık sivilce gibi birşey oluyor muydu yoksa sadece kaşıntı mi vardı. Allah kurtarsın bu arada sende kavuşuyorsun yavrunaKızlar 3 gündür süren kaşıntılarım sebebiyle doktora gittim gebelik kolestazı çıktı akşam acil sezeryana alınıyorum dualarınıza talibiz Kaşıntınız olursa sakın beklemeyin kesin gidin siz de boştan yere riske atmışım çocuğumu ama şükür şu an iyi gayet
Maşallah kuşum hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok sevindim sürecin rahat geçmesine ve evladının sağlıklı olmasınaCanımlar tek tek alıntılayamadım 5.50de doğdu benim bebe yaklaşık 4 saat sancı 40 dk doğum sürdü. 3200 doğdu sağlıklı emzirdim yanımda uyuyo şimdi normal doğumu merak eden varsa en gerçekçi şekilde anlatabilirim
Oy maşallah hadi bakalım annesi her şey güzel olsunKızlar bizde çıktık perşembe günü hastaneden eve geldik inşallah daha iyi olucaz
Ben giderdimHanımlar vajinaya ve makata baskı + alt kasık/vajinada batma ve sancı hissi hastaneye gitmek için bi sebep mi?
Ayy ne guzel hasretlik bittiKızlar bizde çıktık perşembe günü hastaneden eve geldik inşallah daha iyi olucaz
Ben fitness antrenoruyum sezeryan sonrasi agir antrenman yapilamiyor iyilesme sureci uzun suruyor ya o yuzden normal istiyorum ben inşallah. Ama her gordugum neden sanci cekiyorsun sezeryan vs diye veya kotu normal dogum tecrubesi anlatiyorlar korkutmayaSonuna kadar normal doğumu bekle kzuum olmadı tabi mecbur sezeryan çevremde sezeryan olan herkes doğumdan sonra iyileşse bile en küçük üşütme de ağridan duramıyor normal başta zor ama sonrası için rahat
Yapıcam kuşum pazartesi başlıyorum mesaiyeBütün tuşlara bas bence evde pilates topu dışarıda ip atla hurma ananas adaçayı ahududu çayı, fingirdeşmek, meme ucu uyarısı ne varsa yap
Başla başla ben bugün itibariyle fingirdemeyi hayatımdan çıkardım. Sağolsun eşim olacak şahıs tam gaz hata yapmaya devam ediyor ve bunu kabul etmeyi geçtim kendini haklı görüyor. Bu zorlu süreci kendi kendime halledicem inşallahYapıcam kuşum pazartesi başlıyorum mesaiye
Maşallah size kavuştunuz çok şükür şimdi güzel güzel büyüyünKızlar bizde çıktık perşembe günü hastaneden eve geldik inşallah daha iyi olucaz
Olsun kuşum fingirdemedende doğrulur kocanla strese girme sen elinden geleni yap yeter gerisi Allaha kaldı zatenBaşla başla ben bugün itibariyle fingirdemeyi hayatımdan çıkardım. Sağolsun eşim olacak şahıs tam gaz hata yapmaya devam ediyor ve bunu kabul etmeyi geçtim kendini haklı görüyor. Bu zorlu süreci kendi kendime halledicem inşallah
Benim kırılan ümidim ne olacak peki benim kız midemi yaktıkça doğuramadım isyanları geliyor zatenÜmitlerimizi kırma kız
Her iki doğum için de kötü hikâye var araştırırsak ikiniz için en iyisi sağlıklısı hangisi olacaksa öyle olsun kuzum anlatılanlara kulak asmaBen fitness antrenoruyum sezeryan sonrasi agir antrenman yapilamiyor iyilesme sureci uzun suruyor ya o yuzden normal istiyorum ben inşallah. Ama her gordugum neden sanci cekiyorsun sezeryan vs diye veya kotu normal dogum tecrubesi anlatiyorlar korkutmaya
Göbekte kaşıntı bnden de oluyor ama karın büyümesinden sanırım dediğin gibi birşey yok bnde. Erkn teşhis edilmesi iyi olmuş ikiniz için de doğuma saat kaçta alacaklar belli miTek tek yazamadım kızlar kaşıntı önce göbekte başladı sonra el ayaklar ve tüm vücuda yayıldı kaşıyınca sivilce gibi sinek ısırığı gibi oluyordu B bluedarkk BB_Queen S Sevimli_35
Kıyamam ya ben de hamileliğin başından beri gaviscon ile besleniyorum adeta, çok iyi anlıyorum seniBenim kırılan ümidim ne olacak peki benim kız midemi yaktıkça doğuramadım isyanları geliyor zaten