Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende gebelik öncesi gittiğim de bana kardiyoloji bişey yok dediğinde ama benim şikayetim var deyince anksiyetesi olan kaygılı biri misin demişti evet demiştim ondan işte gibi davranmıştı, bende kaygı düzeyi yüksek biriyim açıkçası malum gebelikten de kan basıncı yorgunluk derken olduğunu düşünüyorum ama doğumumu normal yapmıştım ilkini ikinci de öyle umuyorum ama bakalımBen geçen hamileliğimde de aynıydım doktorum pek tınlamadı zaten panik atak bir tipim biraz bu çarpıntı durumumdan dolayı normal doğuma cesaret edemedim sezeryan yapalım diye karar kılmıştık sen sor bakalım ne diyecek canım benim de tansiyon genelde düşük nabız dinlenirken normal ama heyecan ve eforla yükseliyor
Senin ki nasıl bir his canım nefes darlığı gibi mi sadece çarpıntıda var mıBenim en sık yaşadığım problem bu son üç aylık döneminde hamileliğimin. Ben de göğüs hastalıkları uzmanına falan göründüm bir şey yok. Hatta astım hastalarının kullandığı fıs fıstan kullandım işe yaramad. En son eşim düşük tansiyon kaynaklı nefes darlığı olabileceğini düşünüp tuzlu kefir yaptı bir kaç kere ve iyi geldi ciddi ciddi. Nefes darlığım azaldı ve gece tuzlu kefir içince uyuyabildim. Ben tuzu tamamen kesmiştim özelikle tatlı meyve çikolata tarzı şeyler yediğimde kan şekerinin hızlı yükselişine bağlı olarak yaşdğımı farketti eşim. Sonra da bunun düşük tansiyona sebep olabileceği ihtimali üzerine tuzlu kefir denedik falan. Son dönemki dr kontrolündeki ölçümler de düşük tansiyon ihtimalini onayladı. Siz d bir deneyin isterseniz. Evinizde tansiyon aleti varsa hatta nefes darlığı esnasında ne ölçüm yapın.
Nefes darlığı, nabız artışı şeklinde oluyor canım. Yatamıyorum oturamıyorum panik atağa benzer bir daralma hissi. Tuzu arttırdığım çdan beri daha nadir yaşıyorum ama,Senin ki nasıl bir his canım nefes darlığı gibi mi sadece çarpıntıda var mı
Doktor olunca psikoloji bilimine de vakıf sanıyorlar kendilerin. Ne kolay kaygıya bağlamak şu durumu. Halbuki tiroid değerinin yüksekliği de nefes darlığına sebep olabilir mesela.Canım bende gebelik öncesi gittiğim de bana kardiyoloji bişey yok dediğinde ama benim şikayetim var deyince anksiyetesi olan kaygılı biri misin demişti evet demiştim ondan işte gibi davranmıştı, bende kaygı düzeyi yüksek biriyim açıkçası malum gebelikten de kan basıncı yorgunluk derken olduğunu düşünüyorum ama doğumumu normal yapmıştım ilkini ikinci de öyle umuyorum ama bakalım
Aç kalmasında gerisi önemli değilAğzına almıyor memeyi açmıyor uyanmıyor biberonda ısıttım zorla verdim öyle besledim ya
Senin alt kısım. Benimde sağ kürek kemiğim. Acısı mahvediyor nefes bile alamıyorum hiçbir şekilde geçmiyorBı güncelleme de benden gelsin o zaman İki gündür geceleri siyatik ağrısıyla baş etmeye çalışıyorum ama maf etti beni en son 20. Haftalarda olmuştu geçti diye seviniyodum iki gündür başıma bela oldu yine çok canımı yakıyor ne dönebiliyorum yatak da ne adım atabiliyorum çok kötüyüm bu şekilde beni normal doğuma da alamazlar
Benimde sağ bacak canım hala uyumadm kivranmaktan tam uyuyorum uyku sersemi dönmem gerekiyor bıçak batmasiyla uyaniyorunSenin alt kısım. Benimde sağ kürek kemiğim. Acısı mahvediyor nefes bile alamıyorum hiçbir şekilde geçmiyor
Nefes darlığı, nabız artışı şeklinde oluyor canım. Yatamıyorum oturamıyorum panik atağa benzer bir daralma hissi. Tuzu arttırdığım çdan beri daha nadir yaşıyorum ama,
Anksiyetem teşhisli olduğu için direk hak verdim bende nefes darlığı olmuyor bende ya çarpıntı gibi tiroidim de hep normal çıktı ama gittiğimde doktor olmadı bi baksın kana ya haklısınDoktor olunca psikoloji bilimine de vakıf sanıyorlar kendilerin. Ne kolay kaygıya bağlamak şu durumu. Halbuki tiroid değerinin yüksekliği de nefes darlığına sebep olabilir mesela.
Artık normal canım hiç mi hareket etmiyor sen onu takip et yeter bı gün keyifsiz bı gün çok hareketli olabiliyor36+1 den sesleniyorum. Bu sıpanın hareketleri yine azaldı….
Benimde sırtım öylr hatta dün daha da kötüleşti ne yapıcaz biz yaa. Bide ikimiz 38. Haftanın içindeyiz daha doğuramadıkBenimde sağ bacak canım hala uyumadm kivranmaktan tam uyuyorum uyku sersemi dönmem gerekiyor bıçak batmasiyla uyaniyorun
Bu gidişle kararimdan dönüp sezeryana giricem bir an önce . Çünkü bu gece yaşadığımı hiç unutamamBenimde sırtım öylr hatta dün daha da kötüleşti ne yapıcaz biz yaa. Bide ikimiz 38. Haftanın içindeyiz daha doğuramadık
Ne güzel işte cok sancılanmadan doğurursun benim krdeşime suni sancı vermişlerdi oda aşırı regl sancısı çeker hastanelik olur. Suni sancı etkilemedi bile beni yattım uyudum dediKızlar sancılar regli ağrısı gibi olacakmış ya ben regli ağrısı çeken bir insan olmadım hiç sadece kasıklarımda tatlı tatlı sızılar olur bazen çok az karın ağrısı hop regli olurum. Acaba benim sancılardamı öyle gelir dün çok az tatlı tatlı sızılar hissettim aha dedim doğuruyorum duşa gireyim duş iyi geldi geçti
Eşimde diyor hiç suni sancı çekme direk sezeryan için gün alalımBu gidişle kararimdan dönüp sezeryana giricem bir an önce . Çünkü bu gece yaşadığımı hiç unutamam