Benimki biliyor ama büyük bir kesik ve görünür olacağı için biraz fazla stresli sezeryan konusunda yani ben o ameliyat odasına girersem dışarda ne yapicak çok çok merak ediyorumBu erkekler vajinal doğumda hiç kesi dikiş falan olmadığını zannediyorbenimki de öyle diyodu öğrenince şaşırdı
O zaman alayım hemen hem ondan hem zıbın koyarım hangisini giydirirse artıkİlk doğduğunda onlar gerekliymiş düzgün durmasa bile hemşire onu giydiriyormus ilk bir tane de olsa koy canım sen sonra istersen kndin giydirmezsin
Özellerde alıyorlar ama almayan yerlerde oluyor. Benim ilk doğumum özeldeydi normalde girebiliyordu fakat o gün arka arkaya cok sayıda sezeryan olunca almadılarKızlar ya sezeryanda alıyorlar mı eşleri içeri
Ay o dikişlerin iyileşmesi ne kadar sürüyo ya çok ağrı yapıyo muHahah gulucegım yoktu ilk doğumda iç dıs toplam 16 dıkıs yedım ıkıncıde iç dıs toplam 14 dıkıs yedım üçüncüde dıkıs yemedım çok şükür
Benim doktorun paylaşımlarından gördüğüm kadarıyla alıyolar ama her hastane aynı değil galiba sormak lazımKızlar ya sezeryanda alıyorlar mı eşleri içeri
Yanı ilk zaman lar zorluyor sonra gün gectıkce toparlıyorsun dıkısler se 40 dolana kadar ıglesmıs oluyorAy o dikişlerin iyileşmesi ne kadar sürüyo ya çok ağrı yapıyo mu
Geldim hastaneye, kalp atışları hep aynı düzeyde doktor begenmedı. Tekrar uzun nstye baglayacak. Olmadı doğurtalım dedi çok korkuyorum nolur dua edınCanım benimde öyle oldu 35+2 de bende endişelendim hatta boynuna kordon dolanmış benimkinin biraz korktum sadece hıçkırıgını hissediyordum ve hareketleri cok güçsüzdü bir iki gün öyle devam etti şimdi düzeldi galiba haftasıyla alakalı olabilir içini ferah tut bişey olmaz inşallah yine takip et uzarsa git acile
Ben iki türlüden de korkmuyorum ya hayatımda bademcik dışında da ameliyat olmadım cahil cesareti galibaBenimki biliyor ama büyük bir kesik ve görünür olacağı için biraz fazla stresli sezeryan konusunda yani ben o ameliyat odasına girersem dışarda ne yapicak çok çok merak ediyorumadı ameliyat olunca daha farklı oluyormuş diyor
merhaba, raporu çalıştığın yerde muhasebeye veriyorsun o sisteme işledikten sonra, sanırım 1 hafta 10 gün sonunda yatırıyorlar parayı. yarısını doğumdan önce yarısını doğumdan sonra diye biliyorumKızlar birşey soracağım ya geçen kontrolde doktorumdan çalışamaz raporu aldım otomatik olarak sisteme işlendi kndimde kontrol ettim şimdi bu doğum parası için ekstra bir başvuruda bulunmamız gerekiyor mu yoksa hesaba aktarılıyor mu rapordan sonra
İki türlü de acı çekcez işte ya korkunun ecele faydası yok demişler yedik bi nane napalımYanı ilk zaman lar zorluyor sonra gün gectıkce toparlıyorsun dıkısler se 40 dolana kadar ıglesmıs oluyor
Aynen ıkı türlü yıyoruz dikişleriİki türlü de acı çekcez işte ya korkunun ecele faydası yok demişler yedik bi nane napalım
Kuzum vajinal doğumda ister istemez genişleme oluyo ya hani dikişlerden sonra eski haline dönüyor muAynen ıkı türlü yıyoruz dikişleri
Eskı halıne gelmesı zaman alıyor ama eskısı gibi olmuyor yanı hamıle kalmadan oncekı darlıgı arama genıslık azda olsa kalıyor malesefKuzum vajinal doğumda ister istemez genişleme oluyo ya hani dikişlerden sonra eski haline dönüyor mu
Doğum sırasında sakinleştirici ilaç vursalar, anksiyetini bastıracak olmaz mı ki öyleKızlar alerjik astım bronşitim var kronik ailemden gelen çok şükür şuan iyiyim üniversiteye kadar tedavi gördüm şuan ilaçsız bir şekilde yaşıyorum 9-10 yıldır sadece astım spreyimi var o yanımda olması bana iyi geliyor. Ama yorulduğumda veya astımımı tetikleyen şeylere maruz kaldığımda nefes alamadığımı hissediyorum doktor anksiyetik olduğunu söylüyor. Şuan normal doğum şeklinde ilerliyoruz ama doktorum bu hafta tatilde tekrar coştu anksiyetelerim hiç iyi değilim sanki çocuğumu yarı yolda bırakırım, ben doğuramam, tıkanırım, çocuğuma bişey olur gibi kuruyorum kafamda normal doğumda eşim yanımda olacak astım spreyimi cebinde taşıyacak ama yinede ben kaynaklı bebeğime bişey olur korkum var aşamıyorum bunu. Doğunca da ben kaynaklı astımı olmasından çok korkuyorum. Sizde böyle şeyler yaşıyor musunuz
Anladım canım bu kötü haberEskı halıne gelmesı zaman alıyor ama eskısı gibi olmuyor yanı hamıle kalmadan oncekı darlıgı arama genıslık azda olsa kalıyor malesef
Yazarım canım valla kaynanaya bende şaşırdım işleri varmış perşembe gelicez dediler bakalım bekliyorum o zamana kadar da kendi annem gelicek kalıcak yanımda aslında bi yönden iyi oldu kalabalık yokken benim annem babam da rahat sever bebeği onlar gelince ev kalabalık olur ailem rahat edemez zatenBebik eve gelince yaz bizegeliyor mu fotoğraf fetişi kaynanan
Canım zaten alıyor 35 lira maaş 12.5 kira faturalar market alışverişi pazar derken bi bakıyoruz para bitmiş valla bu zamanda geçinmek çok zor bakalım bide bebiş de var artık biraz sıkıcaz dişimiziBizim ev sahibi de hiç acımadan zam yaptı bizim de 12.5 oldu zor valla bilmiyorum nasıl yapıcaz.
Olsun kuzu dünyaya bır canlı getırıyorsun okadar olucakAnladım canım bu kötü haber