Kızlar 2. güncelleme
özeldeki doktora gittik tanıştık. Doktora gerçekten bayıldım. Bebeğimin kafa boyutuyla alakalı endişemi ben daha dile getirmeden kendisi anlatmaya başladı. Eşime döndü bi baktı, babasının kafa yapısını almış yoksa öyle ileri düzey bir irilik yok dedi. Doğum esnasında da bıngıldak sayesinde sıkıntı yaşamayacağımdan falan bahsetti. Diyabetim çocuğu çok da etkilememiş, kendine iyi bakmışsın dedi.
Diyabetli olduğum için 39 da doğuma alınacağımı ama bunun sağlık bakanlığı tarafından koyulmuş bir kural olduğunu, 39 dan sonra doğum derlerse herhangi bir komplikasyon durumunda doktorun sorumlu olacağını söyledi. O yüzden en geç 39 da doğum var
Perine masajı ve meme uçlarına masajlara başlamamı, diyetisyenimin izin verdiği ölçüde ananas ve hurma yememi, günlük toplam 1 saat yürüyüş, 10 squat yapmamı, yemeği falan yerde yememi, yere oturmamı, yere çömelip kalkmamı falan önerdi. Yani kısaca diyor ki, evet seni 39. haftada doğurtucaz, 39 u geçmicez ama hazırlıklara artık başlaman lazım diyor. Sürece girdik arkadaşlarım. Gazamız mübarek olsun