- 18 Haziran 2021
- 1.618
- 851
Dolduruşa getirmek istemem canım ama dediğin gibi başka bir hayat kurmuş olmasın kendisine sana karşı bu kadar sorumsuz olmasının başka bir anlamı gelmiyor bana ve 8 ayda 2 maaş alması da Çok tuhaf değil miBacım benim adam ocak 4 de özbekistana gitti. Normalde planda o düzen kurunca ben de gidecektim direkt istifa etmedim. (Alman menşeli bi makine fabrikasında çalışıyodum) sonra benim hamile olduğum ortaya çıktı ben özbekistana gidemedim. Ailemin evine döndüm. İş yeri servisi beni ailemin evinden almadı ve ben hamile halimle günde 6 vasıta değiştirip işe gidemedim. (Eşim bana otomatik araba almadı ben de inat ettim ) istifa ettim ailemin yanındayım şu an
Neyse eşim 8 aydır toplamda sadece 2 maaş aldı. Evet sadece 2 maaş. Kurban bayramında izin için geldiğinde gitmemesi gerektiğini söyledim benim anne babam da aynı şeyi söyledi. Kv ve kple de konuştum. Konuşun dönmesin dedim. Bu arada patronu sözde temmuz başında 3 aylık maaş verecekti vermedi. Şu zaman vereceğiz diyorlar vermiyorlar sürekli erteleniyor. Bu arada beyfendi daha önce de yurt dışında çalıştı katar da. Yani süreci vs biliyor gayet.
Benim bebek haftasından ileride cuma günü 2700 47 cm di. Doktor her an doğurabilirsin yeterince büyümüş falan dedi. Eşime her şeyi söyledim. En son salı gününü bekleyorum dedi. Dün bana dedi ki patron benden bir çalışmalar istedi işte 21 i gibi geleyim.
Yani ben 29 o 31 yaşında ytü mezunuyuz itü masterımız var ikimizin de. Evimiz ve bir arabamız var. Borcumuz yoktu o gidene kadar. Düğün takılarına da dokunmadık.
Ben aşerdim babam gitti aldı benim her şey çok zoruma gidiyor artık. Elbette ona hemen babalık yüklenmesini beklemiyorum ama beni çok yanlız bıraktı. Biz 2014 den beri beraberiz ve her günümüz beraber geçti neredeyse. Şimdi ona karşı bi duygum bile yok gibi. İnanmıyorum belki orada başka bir hayatı karısı var belki maaşını alıyor bilmiyorum güvenmiyorum artık.
Bu sabah zatürre olduğunu yazmış kocam. En son kv mi aradım ben şu an mahkemeye gitmedim annemin babamın ricasıyla ama cocuk doğunca gidicem boşayacağım dedim. Senin oğluna ne karı ne çocuk lazım değil dedim. Sende eğer biraz mertlik varsa arayıp gelmezsen sütümü helal etmiyorum dersin dedim. Hep benim ailem üzülüyor biraz da onlar üzülsün. Çocuğu da göstermeyeceğim hiç birinizin hakkı yok dedim.