- 6 Aralık 2021
- 1.933
- 2.307
Ben doğurdum kızlar darısı kalanlara inşallah 16.57 de doğdu şuan çok yorgunum
Oy maşallah canım geçmiş olsun dinlenin güzelce Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben doğurdum kızlar darısı kalanlara inşallah 16.57 de doğdu şuan çok yorgunum
Oyyyy. Dünyanın en güzel yorgunlugu.Ben doğurdum kızlar darısı kalanlara inşallah 16.57 de doğdu şuan çok yorgunum
Kız ben utanmasam şıpıdak açıcam ya nasıl yapamıyonuz bunu yapın hepiniz zaten kaç kişiyiz şurada hepiniz doğurcağnız ben burada tek başıma kalıcam yaKızlar bu yerde duvara yaslanıp oturunca bacak bacak üstüne atamıyosanız doğum yakın muhabbeti doğru mu acaba denedim şimdi asla atamıyorum iki bacağımı da
Bacağa ikinci turu da döndürürüm az önce denedim yalnız değilsinKız ben utanmasam şıpıdak açıcam ya nasıl yapamıyonuz bunu yapın hepiniz zaten kaç kişiyiz şurada hepiniz doğurcağnız ben burada tek başıma kalıcam ya
Tamam canım haklısın ölcümlerden demekki. Doktor haftasıyla uyumlu dedi.Bende de bazıları haftamı bazıları ileriyi bazıları geriyi gösteriyor her seferinde takılma kuşum o rakamlara doktor önemli bişey olsa söylerdi zaten
Ben de sendenim her ikisinide atıyorum vallaKız ben utanmasam şıpıdak açıcam ya nasıl yapamıyonuz bunu yapın hepiniz zaten kaç kişiyiz şurada hepiniz doğurcağnız ben burada tek başıma kalıcam ya
Ay çok şükür lütfen destek olalım birbirimize bunlar bebeklerini alıp alıp gitcekler belli olduBacağa ikinci turu da döndürürüm az önce denedim yalnız değilsin
Oh mis daha var ondan ondan biz sonra doğuralımBen de sendedim her ikisinide atıyorum valla
Oh mis kuşum takılma bunlaraTamam canım haklısın ölcümlerden demekki. Doktor haftasıyla uyumlu dedi.
Yok valla bacağım kalkmadı bileKız ben utanmasam şıpıdak açıcam ya nasıl yapamıyonuz bunu yapın hepiniz zaten kaç kişiyiz şurada hepiniz doğurcağnız ben burada tek başıma kalıcam ya
Eyvah eyvahBende şimdi denedim ayağım çok çok az kalktı. Doğruysa yolcuyum ben
Ne üzülcem ya yemk temiz çamaşır bulduklarına şükür etsinler çok zor geliyor hepsiKocalarimiza uzuldum suan ahahahah
Olsun sen 2 hafta daha sık dişini arkadaşım sonra beraber doğurucaz inşallahYok valla bacağım kalkmadı bile
Ben yapabildim ama bence çok az kaldı doğumumaKız ben utanmasam şıpıdak açıcam ya nasıl yapamıyonuz bunu yapın hepiniz zaten kaç kişiyiz şurada hepiniz doğurcağnız ben burada tek başıma kalıcam ya
Gözün aydın kzum bebiş nasıl iyi miBen doğurdum kızlar darısı kalanlara inşallah 16.57 de doğdu şuan çok yorgunum
Seni çok merak ediyorum zaten o iki bebeyle hepimizi solllayacaksın sanırım maşallah çok güzel dayanıyorsunBen yapabildim ama bence çok az kaldı doğumuma
36+3 üm ben senin ne kadarlık kızEyvah eyvah
Karnım şahane pazardaki balon gibi oldu nerde patlarım belli değilSeni çok merak ediyorum zaten o iki bebeyle hepimizi solllayacaksın sanırım maşallah çok güzel dayanıyorsun
Ben de cok rahat atiyorum ikisini de daha yolumuz var bizim belli olduKız ben utanmasam şıpıdak açıcam ya nasıl yapamıyonuz bunu yapın hepiniz zaten kaç kişiyiz şurada hepiniz doğurcağnız ben burada tek başıma kalıcam ya