- 17 Temmuz 2022
- 2.631
- 2.273
- 30
Zaten son günleri keyfini çıkartsın öyle zevke göre yemek yok bundan sonraBırak kalsın biraz bebek geliyor çocuk onun gibi olmasın yesin herşeyi sebzenin yeride çok ayrı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten son günleri keyfini çıkartsın öyle zevke göre yemek yok bundan sonraBırak kalsın biraz bebek geliyor çocuk onun gibi olmasın yesin herşeyi sebzenin yeride çok ayrı
maşallah maşallah bir an önce annesine babasına evine kavuşsun bebeklerimiz. birbirimizi müjdeleyelim inşallahOlsun inşallah çok iyi olacaklar merak etme. Benim de eşim gitti bugün doğum fotoğraflarımızı almaya hastaneye gitmişken doktoruyla da konuşayım demiş işte doktor bugün solunum cihazını çıkarttık kendi nefes almaya başladı demiş iki gün önce cihazı çıkarttığımız an değerleri düşmeye başlıyordu ama bugün cihazı çıkarttık ve değerleri normal düzeyde devam ediyor 24 saat boyunca düşme olmazsa solunum cihazını tekrardan bağlamayacağız şuan durumu iyi demiş inşallah bi problem çıkmaz bi yandan çok sevindim kendi kendine nefes almaya başladığı için ama hala risk devam ediyor kilo olarak da daha doğduğundan beri 100 gr aldı
Ay o ne kız adam kalsiyumu nerden alıyo. Benimki en azından sadece sebze sevmiyo yemese bile yiyomuş gibi yapması lazım çocuklar örnek alıp yemiyolar çok zorlanırsınızBenim esim de yeni lezzetlere kapali zeytin domates yogurt ayran peynir deniz urunleri recel vs tadini bilmez asla da tadina bakmiyor. Cocugun yaninda asla yemem etmem demeyeceksin cocuga kotu ornek olmayacaksin diyorum
Aaa hayatta en sevdiğim şeyler mantı makarna pilav makarnanın her çeşidini hergün yerim heraldeBenimki mantı, makarna, pirinç pilavı yemez Pirinci dolmaların, sarmaların içinde yiyor ancak
Hic sorma her yerleri agriyor zaten, bir kere tadina bak belki seveceksin diyorum yok anam inat. Cocugun yaninda asla yemem sevmem dememesi lazim gercektenAy o ne kız adam kalsiyumu nerden alıyo. Benimki en azından sadece sebze sevmiyo yemese bile yiyomuş gibi yapması lazım çocuklar örnek alıp yemiyolar çok zorlanırsınız
Benimki yogurdun tadini bilmez yogurt corbasi sever, domatesin tadini bilmez ama domates soslu kizartma sever ilginc benim babam da pirinc beyaz un hamur isi tatli seker turu vs asla agzina surmez ama o saglikli beslenmek icin yapiyorBenimki mantı, makarna, pirinç pilavı yemez Pirinci dolmaların, sarmaların içinde yiyor ancak
Sabah öğle akşam çorba olsun baska bisey istemez bir de tavukAyy ne zor ne yiyor bu adam
Kocalarimiza uzuldum suan ahahahahZaten son günleri keyfini çıkartsın öyle zevke göre yemek yok bundan sonra
Yapcak bi şey yok vallaKocalarimiza uzuldum suan ahahahah
Ayy gözün aydın iyi misinizBen doğurdum kızlar darısı kalanlara inşallah 16.57 de doğdu şuan çok yorgunum
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, çok mutlu bir ömrü olsun inşallahBen doğurdum kızlar darısı kalanlara inşallah 16.57 de doğdu şuan çok yorgunum
Oyy çok sevindim sağlıkla büyüyün iyileşin inşallah kendine gel toparlan anlat bize nasılsınBen doğurdum kızlar darısı kalanlara inşallah 16.57 de doğdu şuan çok yorgunum
Canımmmm sağlıcakla büyüsün lohusalığın hayırlı olsun gözün aydın maşallahBen doğurdum kızlar darısı kalanlara inşallah 16.57 de doğdu şuan çok yorgunum
Bende şimdi denedim ayağım çok çok az kalktı. Doğruysa yolcuyum benKızlar bu yerde duvara yaslanıp oturunca bacak bacak üstüne atamıyosanız doğum yakın muhabbeti doğru mu acaba denedim şimdi asla atamıyorum iki bacağımı da
Bende de bazıları haftamı bazıları ileriyi bazıları geriyi gösteriyor her seferinde takılma kuşum o rakamlara doktor önemli bişey olsa söylerdi zatenKızlar merhaba ben de bugun itibariyle 36+0 oldum. Kontrolüm vardı nstde cekildi ilk defa cok sükür :) bir sorun yok dendi ama ölcümlerde 35+4ler felan var. Sizdede öyle oluyor mu ? Önemli mi ? Doktorum gelişimi iyi dedi ama ne bileyim bazen bir kaç gün önde oluyordu, şimdi böyle olunca. Gerilemiş mi acaba ya da ölcümden mi kaynaklandı
Gözün aydın arkadaşım Allah ömrünü güzel eylesin bebiş nasılBen doğurdum kızlar darısı kalanlara inşallah 16.57 de doğdu şuan çok yorgunum
xessica da doğum yapacaktı herşey yolunda dır umarımBen de merak ettim durumlarını son yazdığından beri bakamamış henüz inşallah iyidirler