Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin Ay o doktor ne diceğini şaşırmış delimidir nedir iyi yapmışsın değiştirmekle 5+6 olamaz canım benim sat 27 Kasım ona rağmen bugün daha 5+2 yim yanlış mı girdin acaba gününüMerhaba ben de aranıza katıldım.
Sat 30.11.2023
Bat 25.12.2023 (1 gün önce testte silik çıktı, ovülasyon testim de pozitifti şüphelendim heyecanlandım. )
27 Aralık’ta beta verdim 79 çıktı.
28 Aralık’ta özele kontrole gittim ama doktorum henüz bir şey söyleyemeyeceğini, Haftaya cuma gelmem gerektiğini söyledi hiçbir muayene yapmadı ve biraz olumsuz konuştu durduk yere. Her şey olabilir kimyasal, dış gebelik, hiçbiri olmazsa 6. Ayda kalbi durur, 9 ay 9 günde kordon dolanır kaybedebilirsin stres yapma dedi ama bunları zaten bilmeme rağmen güya sakinleştirmek için(mutluluğumu?????) söyledi. Değiştirdim doktorumu 5Aralıkta başka doktora gideceğim.
2 Ocak’ta beta yaptırdım meraktan sağlık ocağında 1889 çıktı.
Memede şişkinlik ve ağrıdan başka hiçbir bekirtim yoktu düne kadar bugün bulantı ve koku hassasiyetiyle gözümü açtım. Üye olup deneyimlerimi paylaşmak ve aramıza katılmak istedim.
Bu arada bir sorum da var kızlar, Uygulamada bugün için 5+6 yazıyor ama doğru mu kızlar?
Hoşgeldin aramıza Olumsuz bişey düşünme canım önemli olan 2 gün sonraki değerin tabiki geç döllenme olabilirKızlar merhaba. Sanırım bu grupta olacağım Allah'tan birşey olmaz ise. Sat 4 Aralık Bat 1 Ocakti dün test yaptım silik çizgi çıkınca kan verdim 31.07 çıktı. Acaba gününe göre neden düşük geç döllenme denilen şey bu mu ?
Hoşgeldinn canım Rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsinCanım benide listeye eklermisin
Yaş 29 sat 06.12.2023 8. Gebelik yaşayan 2 tane evladım var
Doktorunun söyledikleri akıl alır gibi değil bütün bunlari söyleyip stres yapma mi dedi bir de pes vallahi.Merhaba ben de aranıza katıldım.
Sat 30.11.2023
Bat 25.12.2023 (1 gün önce testte silik çıktı, ovülasyon testim de pozitifti şüphelendim heyecanlandım. )
27 Aralık’ta beta verdim 79 çıktı.
28 Aralık’ta özele kontrole gittim ama doktorum henüz bir şey söyleyemeyeceğini, Haftaya cuma gelmem gerektiğini söyledi hiçbir muayene yapmadı ve biraz olumsuz konuştu durduk yere. Her şey olabilir kimyasal, dış gebelik, hiçbiri olmazsa 6. Ayda kalbi durur, 9 ay 9 günde kordon dolanır kaybedebilirsin stres yapma dedi ama bunları zaten bilmeme rağmen güya sakinleştirmek için(mutluluğumu?????) söyledi. Değiştirdim doktorumu 5Aralıkta başka doktora gideceğim.
2 Ocak’ta beta yaptırdım meraktan sağlık ocağında 1889 çıktı.
Memede şişkinlik ve ağrıdan başka hiçbir bekirtim yoktu düne kadar bugün bulantı ve koku hassasiyetiyle gözümü açtım. Üye olup deneyimlerimi paylaşmak ve aramıza katılmak istedim.
Bu arada bir sorum da var kızlar, Uygulamada bugün için 5+6 yazıyor ama doğru mu kızlar?
Hoş bulduuum Ben de analamadım 1 hafta fazla ekliyor galibaHoşgeldin Ay o doktor ne diceğini şaşırmış delimidir nedir iyi yapmışsın değiştirmekle 5+6 olamaz canım benim sat 27 Kasım ona rağmen bugün daha 5+2 yim yanlış mı girdin acaba gününü
Hoşbulduk canım inşallahHoşgeldin aramıza Olumsuz bişey düşünme canım önemli olan 2 gün sonraki değerin tabiki geç döllenme olabilir
HappyMom programını öneririm canımHoş bulduuum Ben de analamadım 1 hafta fazla ekliyor galiba
Doktorum boş boş, kötü kötü ihtimalleri sıralayacağına bi baksaydı bir şey deseydi keşke…
ve bir de youtube’da Barış Şahin diye bir hesap var orada da gebelik takibi yapıyorlar eşiyle orada da aynı hesabı yaptı kafam karıştı. Birinin dediğine göre 6 haftanın içindeyim diğerinin dediğine göre 5 Matematiğim de iyi değildir ondan uygulamaya güveneyim dedim en son Cuma günü hastanede illa ki netleşir artık
Hep beraber güzel günlerimiz olsun. Bu site sayesinde ovulasyon takibi yapmak aklıma geldi ve hamile kaldım umarım yardımlaşarak bilgi paylaşarak deneyim paylaşarak sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. şu an 4.haftanın sonlarıya 40’ı hayal edemiyorum Bu süreç bitince oh bee mi diyeceğim yoksa biraz daha yavaş geçseydi mi diyeceğim onu bile merak ediyorum şimdiden.Aramıza yeni katılanlara hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlemesini diliyorum herkese ❤ hep beraber güzel günlerimiz olsun
Hemen yükledim eşim de yükledi teşekkürler 4+6 orada tamHappyMom programını öneririm canım
Evet Şimdi oldu canımHep beraber güzel günlerimiz olsun. Bu site sayesinde ovulasyon takibi yapmak aklıma geldi ve hamile kaldım umarım yardımlaşarak bilgi paylaşarak deneyim paylaşarak sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. şu an 4.haftanın sonlarıya 40’ı hayal edemiyorum Bu süreç bitince oh bee mi diyeceğim yoksa biraz daha yavaş geçseydi mi diyeceğim onu bile merak ediyorum şimdiden.
Hemen yükledim eşim de yükledi teşekkürler 4+6 orada tam
Kesinlikle aynı tatlı telaş hepimizde var yaşayıp göreceğizHep beraber güzel günlerimiz olsun. Bu site sayesinde ovulasyon takibi yapmak aklıma geldi ve hamile kaldım umarım yardımlaşarak bilgi paylaşarak deneyim paylaşarak sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. şu an 4.haftanın sonlarıya 40’ı hayal edemiyorum Bu süreç bitince oh bee mi diyeceğim yoksa biraz daha yavaş geçseydi mi diyeceğim onu bile merak ediyorum şimdiden.
Hemen yükledim eşim de yükledi teşekkürler 4+6 orada tam
En zevkli kısmı ilk tekmesi. 6 sene aradan sonra yine yeniden heyecanla o anı bekliyorumKesinlikle aynı tatlı telaş hepimizde var yaşayıp göreceğiz
5 yıldır beraberiz ama 1 yıldır evliyiz neredeyse , evlendiğimiz ay konuşmaya başladık, Kız olursa Umay Erkek olursa Ata diye. Ama dün Can Bonomo’nun Güneş şarkısını dinlerken ağlaya ağlaya “Güneş olsun muu”dedim. En son ne olur bilinmez o yüzden benim durumdaİsim telaşına girdiniz mi ben daha hamile kalmadan düşünmeye başlamıştım Erkek olursa belli Yağız Selim (Selim babasının ismi ben istedim) Yağızı da eşim istedi Kız olursa karar veremedimm ikili isim düşünüyorum biri kurandan olsun istiyorummm
Aminn canım Güneş bende bu aralar çok görüyorum bende düşünmedim değil çok hoş bir isim5 yıldır beraberiz ama 1 yıldır evliyiz neredeyse , evlendiğimiz ay konuşmaya başladık, Kız olursa Umay Erkek olursa Ata diye. Ama dün Can Bonomo’nun Güneş şarkısını dinlerken ağlaya ağlaya “Güneş olsun muu”dedim. En son ne olur bilinmez o yüzden benim durumda
Seçtiğiniz isimler de güzel bencee Adıyla seslenmek nasip olsun.
Kızlar ben geç yumurtladım reglime 5 gün kala ve değerlendirdik. geçen hafta perşembe kan verdim 0.1 çıkmıştı sonucum ama hala adet olmamıştım cumartesi günü test yapayım bir umut dedim ve yaptım silik çizgiyi gördüm ilk defa. düne kadar test yaptım birsürü hepsinde silik çizgi vardı. dün verdiğim kan sonucumda 48 e yükselmiş ne diyosunuz gebelik var mı geç döllenme miAramıza yeni katılanlara hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlemesini diliyorum herkese ❤ hep beraber güzel günlerimiz olsun