Bat gününden eminmisin pekiKızlar günaydın lütfen cevap verinbenim tam bundan 1 hafta önce adet olmma gerekiyordu.. İdrar testlerinde çıkmadı. Dün beta verdim 27 çıkmış kötü bir şey mi dış gebelik ya da o tarz şeylerdem korkuyorum aklıma kötü şeyler geliyor daha önce düşüklerin falan olduğu için.
Canım benim de böyle hep negatif geçen ay çok ağladım ama napalım bizim de imtihanımız buGünaydın kızlar. Bat pazar günü bugünkü testim negatif diğerleri hatalıymış olsaydı artık acaba dedirtmeden çıkardı. Normalde adet olunca ağlamam ama galiba bu sefer ağlıycam çok umtlanmıştım ilk gebeliğimdeki gibiydimEki Görüntüle 3494516 Eki Görüntüle 3494517
Geç döllenme olabilir 2 gün sonra tekrarla kaniKızlar günaydın lütfen cevap verinbenim tam bundan 1 hafta önce adet olmma gerekiyordu.. İdrar testlerinde çıkmadı. Dün beta verdim 27 çıkmış kötü bir şey mi dış gebelik ya da o tarz şeylerdem korkuyorum aklıma kötü şeyler geliyor daha önce düşüklerin falan olduğu için.
Evet eminim hiç şaşmazdıBat gününden eminmisin peki
İçini rahat tut geç döllenme olabilir mevlam neylerse güzel eyler canımEvet eminim hiç şaşmazdı
Araya da tatil giriyor ya özel hastaneye falan gideyim bari acilde almazlar değil mi kanGeç döllenme olabilir 2 gün sonra tekrarla kani
Allah razı olsun canım benim dünden beri ne kabuslar gördüm demkeki kafama çok takıyormuşum. Sınav sonucum açıklanır gibi bekledimİçini rahat tut geç döllenme olabilir mevlam neylerse güzel eyler canım
Çok umutlandığım için çok üzüldüm hayırlısı bakalımSakın ağlama sadece Zaman bitanem
Acil yapmiyo ama benim kalp rahatsızlığım olduğu için bunu söylediğimde yapmışlardı sende şansını dene hamilelik yasak kalp rahatsızlığım var deAraya da tatil giriyor ya özel hastaneye falan gideyim bari acilde almazlar değil mi kan
Ya normalde çok umutlanmıyorum oyüzden çokta üzülmüyorum ama bu sefer başkaydı yaa ne bileyimCanım benim de böyle hep negatif geçen ay çok ağladım ama napalım bizim de imtihanımız buyalnız değilsin
Beni de biliyorsun temmuzda ne kadar belirgin pozitifler yaşadım sonra negatif o yüzden testlere güvenme reglini bekle daha bı kaç gün var sıkma canınıÇok umutlandığım için çok üzüldüm hayırlısı bakalım
Canım bu değer çıkmadan önce test yapmış mıydınKızlar günaydın lütfen cevap verinbenim tam bundan 1 hafta önce adet olmma gerekiyordu.. İdrar testlerinde çıkmadı. Dün beta verdim 27 çıkmış kötü bir şey mi dış gebelik ya da o tarz şeylerdem korkuyorum aklıma kötü şeyler geliyor daha önce düşüklerin falan olduğu için.
Ben geçen ay adet olduğumda sanki düşük yapıyorum gibi ağladım üzüldüm. Ağlamakta kötü değil napalım kimse anlamıyor çünkü halimizden ancak biz anlarız. Ben bu sayfaya girmek ihtiyacı hissediyorum hep çünkü hepimiz aynıyız ama etrafımda kimseye bişey anlatmak istemiyorum bebek düşündüğümü bile söylemiyorumYa normalde çok umutlanmıyorum oyüzden çokta üzülmüyorum ama bu sefer başkaydı yaa ne bileyim
Evet hemen önceki gün akşam falan hep yapmıştım idrarda hiç çıkmadıCanım bu değer çıkmadan önce test yapmış mıydın
Ayyyyy senin o testlerin çok kötü ya hemde baya belirgindi. Evet daha zaman var hayırlısıBeni de biliyorsun temmuzda ne kadar belirgin pozitifler yaşadım sonra negatif o yüzden testlere güvenme reglini bekle daha bı kaç gün var sıkma canını
Hele bana ne diyolar bir bilsen en yakınım annem ablam çocuklarınız var inşallah olmaz başınıza bela mi istiyosunuz diyolar ama esiminde benimde ilk evliligimizden var biz bitane ortak istiyoruz deyince manyakmisiniz diyolar o yüzden artık ailemede bişey söylemiyorum Allah büyük diyorum bu 5 ay deniyoruz ama olmuyoBen geçen ay adet olduğumda sanki düşük yapıyorum gibi ağladım üzüldüm. Ağlamakta kötü değil napalım kimse anlamıyor çünkü halimizden ancak biz anlarız. Ben bu sayfaya girmek ihtiyacı hissediyorum hep çünkü hepimiz aynıyız ama etrafımda kimseye bişey anlatmak istemiyorum bebek düşündüğümü bile söylemiyorum
Ayyy hislerime tercüman oldun. Bende burdan kopamıyorum konuşup dertleşmek iyi geliyor. Benimde çevremde kimse anlamıyor hepside 1-2 ay içinde hamile kaldılar ve istedikleri zaman kalabiliyorlar. Bazen çevrenin bakışlarından bile rahatsız oluyorum aaaa neden olmuyor ki diye yadırgayarak bakıyorlarBen geçen ay adet olduğumda sanki düşük yapıyorum gibi ağladım üzüldüm. Ağlamakta kötü değil napalım kimse anlamıyor çünkü halimizden ancak biz anlarız. Ben bu sayfaya girmek ihtiyacı hissediyorum hep çünkü hepimiz aynıyız ama etrafımda kimseye bişey anlatmak istemiyorum bebek düşündüğümü bile söylemiyorum
Ya canım benim en yakımımız bizi kırıyor inşallah en güzeli sizin olur Allahın imkanları sonsuz biz isteyelimHele bana ne diyolar bir bilsen en yakınım annem ablam çocuklarınız var inşallah olmaz başınıza bela mi istiyosunuz diyolar ama esiminde benimde ilk evliligimizden var biz bitane ortak istiyoruz deyince manyakmisiniz diyolar o yüzden artık ailemede bişey söylemiyorum Allah büyük diyorum bu 5 ay deniyoruz ama olmuyo
Aaaa çok ilginç ay umutlanasım geldi bir anEvet hemen önceki gün akşam falan hep yapmıştım idrarda hiç çıkmadı