Hiç sorma bazen nispet yapar gibi konuştuklaırını bile düşünüyorumAyyy hislerime tercüman oldun. Bende burdan kopamıyorum konuşup dertleşmek iyi geliyor. Benimde çevremde kimse anlamıyor hepside 1-2 ay içinde hamile kaldılar ve istedikleri zaman kalabiliyorlar. Bazen çevrenin bakışlarından bile rahatsız oluyorum aaaa neden olmuyor ki diye yadırgayarak bakıyorlar
Öyle denir mi yaaa insanlar kalp kırmaktan hiç çekinmiyorlarHele bana ne diyolar bir bilsen en yakınım annem ablam çocuklarınız var inşallah olmaz başınıza bela mi istiyosunuz diyolar ama esiminde benimde ilk evliligimizden var biz bitane ortak istiyoruz deyince manyakmisiniz diyolar o yüzden artık ailemede bişey söylemiyorum Allah büyük diyorum bu 5 ay deniyoruz ama olmuyo
Ben de ama yine de içimde bir kurt var.. Teşekkür ederim yazdığınız için benim işe gitmem gerekiyor Allah razı olsun ferahlık versin hepimize inşallahAaaa çok ilginç ay umutlanasım geldi bir an
Aynen aynen bende öyle düşünüyorumHiç sorma bazen nispet yapar gibi konuştuklaırını bile düşünüyorum
Her ay internetten 1 torba test alıyorum onlar bitiyo eczaneden almaya başlıyorum ve eşime test yapmiycam diye söz verdim ama dayanamayıp yine yapıyorum halimiz nolacak bilmiyorum hayırlısı bakalımYa canım benim en yakımımız bizi kırıyor inşallah en güzeli sizin olur Allahın imkanları sonsuz biz isteyelim
Yaa hayır kötü düşünme iyi düşün iyi olsun. Hayırlı işlerBen de ama yine de içimde bir kurt var.. Teşekkür ederim yazdığınız için benim işe gitmem gerekiyor Allah razı olsun ferahlık versin hepimize inşallah
Sanki küçücük bir koyulaşma gördüm ama yinede bişey demek istemiyorum çünkü testlere güvenmiyorum artıkGünaydın kızlar. Ben dayanamadım yine test yaptım. Alt 2 tanesi bu sabaha ait üsttekiler düne ait. Umutlanmak istemiyorum artık. Sırf yapmak için yapıyorum testleri.
Kuzum günaydın. Koyulaşma var mı sen çıplak gözle daha iyi görürsünGünaydın kızlar. Ben dayanamadım yine test yaptım. Alt 2 tanesi bu sabaha ait üsttekiler düne ait. Umutlanmak istemiyorum artık. Sırf yapmak için yapıyorum testleri.
İnşallah olmazsin bebiş varsa ama yoksa hemen ol ki kafan bosalsinEvet dün itibari ile duphaston bitti her an adet olabilirim. Genelde 2 gün aonra oluyorum bakalım olacaka mıyım
Sanki küçücük bir koyulaşma gördüm ama yinede bişey demek istemiyorum çünkü testlere güvenmiyorum artık
gözlerim oyun oynuyor artık bana hiç birşey anlamıyorum şaka gibi. Kafayı yemek üzereyim bata 8 gün kaldı. Kan vermeyeceğim inat ettim.Kuzum günaydın. Koyulaşma var mı sen çıplak gözle daha iyi görürsün
İnşallah bebiş vardır da olmam. Olacaksamda pazar günü kesin olurumİnşallah olmazsin bebiş varsa ama yoksa hemen ol ki kafan bosalsin
Daha bata çok var canım bekle biraz dahagözlerim oyun oynuyor artık bana hiç birşey anlamıyorum şaka gibi. Kafayı yemek üzereyim bata 8 gün kaldı. Kan vermeyeceğim inat ettim.
Batı bekle zaten kan verme boşuna net çizgi görelim öylegözlerim oyun oynuyor artık bana hiç birşey anlamıyorum şaka gibi. Kafayı yemek üzereyim bata 8 gün kaldı. Kan vermeyeceğim inat ettim.
Daha bata çok var canım bekle biraz daha
Bekliyorum canlarım içim içimi yiyor ama . Yaptığım testler de silikte olsa çift çizgi görüp gidip kan verip 1.20 çıkması aklıma başka şeyleri getiriyor. Daha öncede böyle şeyler yaşadım hemde 2 defa üst üste 3. Denemede oğlum tuttu. Geçen ayda çift çizgi gördüm o gün regli oldum kimyasal geçirdim büyük ihtimalle. Olumsuz düşünüp olumsuzu çağırmak istemiyorum ama aklımdan bin bir türlü şey geçiyor. Şnstagram da büyük anne bebek sayfam var oraya bile giremiyorum doğru düzgün kendimde değilim.Batı bekle zaten kan verme boşuna net çizgi görelim öyle
Kuzu bu alttakilerde görünüyor bence yaGünaydın kızlar. Ben dayanamadım yine test yaptım. Alt 2 tanesi bu sabaha ait üsttekiler düne ait. Umutlanmak istemiyorum artık. Sırf yapmak için yapıyorum testleri bozuksa da hepsi mi bozuk olur ya of. Kan veriyorum 1.20 çıkıyor. O kadar etklilenmişim ki Sabah rüyamda beta 2600 çıkmıştı oooo kesim hamileyim dedim uyandımrüyalarıma girmeye başladı. #direngizem dedim ama yok direnemiyorum asjsjsjjsj
ay bende vallahi yapıp evde bırakıp çıkabilirim bende :)))korkuyorum