2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Hiç sorma bazen nispet yapar gibi konuştuklaırını bile düşünüyorum

Öyle denir mi yaaa insanlar kalp kırmaktan hiç çekinmiyorlar

Ya canım benim en yakımımız bizi kırıyor inşallah en güzeli sizin olur Allahın imkanları sonsuz biz isteyelim
Her ay internetten 1 torba test alıyorum onlar bitiyo eczaneden almaya başlıyorum ve eşime test yapmiycam diye söz verdim ama dayanamayıp yine yapıyorum halimiz nolacak bilmiyorum hayırlısı bakalım

Ben de ama yine de içimde bir kurt var.. Teşekkür ederim yazdığınız için benim işe gitmem gerekiyor Allah razı olsun ferahlık versin hepimize inşallah
Yaa hayır kötü düşünme iyi düşün iyi olsun. Hayırlı işler

Günaydın kızlar. Ben dayanamadım yine test yaptım. Alt 2 tanesi bu sabaha ait üsttekiler düne ait. Umutlanmak istemiyorum artık. Sırf yapmak için yapıyorum testleri bozuksa da hepsi mi bozuk olur ya of. Kan veriyorum 1.20 çıkıyor. O kadar etklilenmişim ki Sabah rüyamda beta 2600 çıkmıştı oooo kesim hamileyim dedim uyandım rüyalarıma girmeye başladı. #direngizem dedim ama yok direnemiyorum asjsjsjjsj

Eklentiler

• IMG_4237.jpeg
    103,4 KB · Görüntüleme: 61
Evet dün itibari ile duphaston bitti her an adet olabilirim. Genelde 2 gün aonra oluyorum bakalım olacaka mıyım

Günaydın kızlar. Ben dayanamadım yine test yaptım. Alt 2 tanesi bu sabaha ait üsttekiler düne ait. Umutlanmak istemiyorum artık. Sırf yapmak için yapıyorum testleri.
Sanki küçücük bir koyulaşma gördüm ama yinede bişey demek istemiyorum çünkü testlere güvenmiyorum artık

Günaydın kızlar. Ben dayanamadım yine test yaptım. Alt 2 tanesi bu sabaha ait üsttekiler düne ait. Umutlanmak istemiyorum artık. Sırf yapmak için yapıyorum testleri.
Kuzum günaydın. Koyulaşma var mı sen çıplak gözle daha iyi görürsün

Sanki küçücük bir koyulaşma gördüm ama yinede bişey demek istemiyorum çünkü testlere güvenmiyorum artık

Kuzum günaydın. Koyulaşma var mı sen çıplak gözle daha iyi görürsün
gözlerim oyun oynuyor artık bana hiç birşey anlamıyorum şaka gibi. Kafayı yemek üzereyim bata 8 gün kaldı. Kan vermeyeceğim inat ettim.

gözlerim oyun oynuyor artık bana hiç birşey anlamıyorum şaka gibi. Kafayı yemek üzereyim bata 8 gün kaldı. Kan vermeyeceğim inat ettim.
Batı bekle zaten kan verme boşuna net çizgi görelim öyle

Psikolojik mi bilmiyorum ama belirtilerim şunlar :

Göğüslerde hassasiyet , dolgunluk
Ateş basıyor yüzüme sankı yanıyor
Sol kasıkta batma , sizlama
Akıntım çoğaldı
Sürekli WC ye gidiyorum.
Dünden beri canım aşırı tatlı istiyor kaşık kaşık yiyorum.

Daha bata çok var canım bekle biraz daha

Batı bekle zaten kan verme boşuna net çizgi görelim öyle
Bekliyorum canlarım içim içimi yiyor ama . Yaptığım testler de silikte olsa çift çizgi görüp gidip kan verip 1.20 çıkması aklıma başka şeyleri getiriyor. Daha öncede böyle şeyler yaşadım hemde 2 defa üst üste 3. Denemede oğlum tuttu. Geçen ayda çift çizgi gördüm o gün regli oldum kimyasal geçirdim büyük ihtimalle. Olumsuz düşünüp olumsuzu çağırmak istemiyorum ama aklımdan bin bir türlü şey geçiyor. Şnstagram da büyük anne bebek sayfam var oraya bile giremiyorum doğru düzgün kendimde değilim.

Kuzu bu alttakilerde görünüyor bence ya

Günaydın kızlarr. Silik var mı yoksa gözlerim mı sıyırdı anlamıyorum artık valla

Eklentiler

• IMG_3582.jpeg
    136,3 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_3581.jpeg
    140,6 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_3575.jpeg
    76,6 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…