2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Kisaymis evet anestezili olanlar sanırım biraz daha uzun kalıyor hastanede 15 binlerden bahsediliyor öyleyse eğer özelde cektiremem en güzeli hastaneden öğrenmek gerek sanırım. Acılı diyende var acısız diyende ama acı eşiğim yüksektirde bilemedim 😂
Bende mesela doktor iyiki anestezili cektirmissin cünkü basincla actim cok agrin olurdu dedi. Ama tüpler acik olunca hic gerek yok bence anestezi.

Kendi doktorum özelde çekelim önümüzdeki ay dedi ama çok pahalıysa eğer cektiremem zaten özel saglik yaptırdım onu oduyorum birde o fazla gelebilir her gitmemde ekstra karşılamadığı şeyleri de oduyorum zaten
Hayırlısı olsun cnm

valla korkuyom bacım test yapmaya dayanabildiğim kadar dayanmak istiyorum 🫣 ama çokta dayanabileceğimi düşünmüyorum 🤭bide ben 9 eylül kürtaj oldum 9 ekimde ilk reglimi oldum dr um bir regl sonrası korunmayı bırak dedi sonuç ne olur bilmiyorum hayırlısını diliyorum bebeğimi kaybetmenin üzüntüsü bi yandan 😢

• Üzgünüm
Reactions: As6
valla korkuyom bacım test yapmaya dayanabildiğim kadar dayanmak istiyorum 🫣 ama çokta dayanabileceğimi düşünmüyorum 🤭bide ben 9 eylül kürtaj oldum 9 ekimde ilk reglimi oldum dr um bir regl sonrası korunmayı bırak dedi sonuç ne olur bilmiyorum hayırlısını diliyorum bebeğimi kaybetmenin üzüntüsü bi yandan 😢
Başın sağolsun canım
Bize şefaatçi olacak minikler bide burdan düşün seni bekleyecek
Her şerde vardır bi hayır merak etme sende bebiş sahibi olacaksın ❤️

Başın sağolsun canım
Bize şefaatçi olacak minikler bide burdan düşün seni bekleyecek
Her şerde vardır bi hayır merak etme sende bebiş sahibi olacaksın ❤️
tabiki canım Rabbim verdi Rabbim aldı hikmetinden sual olunmaz bitanede 4 yaşında oğlum var Rabbim bağışlasın bana 🤲 kardeşi olsun istiyoruz ama herşey nasip tabi Allahın dediği olur 🤲

• Beğen
tabiki canım Rabbim verdi Rabbim aldı hikmetinden sual olunmaz bitanede 4 yaşında oğlum var Rabbim bağışlasın bana 🤲 kardeşi olsun istiyoruz ama herşey nasip tabi Allahın dediği olur 🤲
Amin cnm sen korkma yap erken gebelik testi
Ben belkide ayın birini bile bekleyemem 😂😂
Çatlamadan itibaren mi sayıyoduk 10. Gün oluyo benim ayın biri

Amin cnm sen korkma yap erken gebelik testi
Ben belkide ayın birini bile bekleyemem 😂😂
Çatlamadan itibaren mi sayıyoduk 10. Gün oluyo benim ayın biri
🤭😂 eskiden bende öyleydim oğlum olmadan önce şimdi bi tık daha sabır edebiliyorum galiba ama benimde ne yapacağım belli olmaz 🫣 senin çatlaman ne zaman oldu canım

• Komik
benim adetin 11-12 pik 13 çatladı sanırım bugün 17.gün saat 12 geçti 😂🤭

Eklentiler

• IMG_7731.jpeg
    IMG_7731.jpeg
    167,1 KB · Görüntüleme: 30
🤭😂 eskiden bende öyleydim oğlum olmadan önce şimdi bi tık daha sabır edebiliyorum galiba ama benimde ne yapacağım belli olmaz 🫣 senin çatlaman ne zaman oldu canım
Benim 14. Gün yumurtlama sabahdan yaptım doruktu çizgi çok ağrım oldu o gün
Akşamına agrı gitti tekrar yaptım test hafiften sılinmiş gibiydi galiba catlamıştı
15. Gün baktım silikti yine 😀
Yani 22 ekim hem yumurtlayıp çatladım galiba ben 😂😂😂

Eklentiler

• Screenshot_20241024_154934_Gallery.jpg
    Screenshot_20241024_154934_Gallery.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20241025_014737_Femometer Lite.jpg
    Screenshot_20241025_014737_Femometer Lite.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 28
Yaptim test negatif ama adet olmadim arada bir adet olucakmis gibi agri giriyor
Bundan sonra test önermem cünkü yaptikca strese girersin. 2 -3 gün bekle bakalim adetin sökülmezse ya kan ver yada evde bi test yap. Kan verirsen kesin olur en azindan var mi yokmu. Testlere hic güvenmiyorum

Benimki şekil bozuklugu vardi düzelttim onu dedi. Sonrasi hsg cekilmedigim icin bilmiyorum son görünüşü nasil. Ama yana yatik degilde sekil bozuk dedi
Hmm anladım bana iyi sorun yok dedi ama fotoğrafına bakıyorum da yana yatık gibi

Günaydın kızlar. Bat pazar günü bugünkü testim negatif diğerleri hatalıymış olsaydı artık acaba dedirtmeden çıkardı. Normalde adet olunca ağlamam ama galiba bu sefer ağlıycam çok umtlanmıştım ilk gebeliğimdeki gibiydim 😔😢
IMG_6315.jpeg
IMG_6316.jpeg

X