2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Geçmiş olsun
Rabbim en kısa zamanda tekrar gebe kalmayı nasip etsin cnm

İşte sabırla adet tarihimi bekliyorum. Hamile olmadığım kesinleşir kesinleşmez bir kalp doktoruna görüneceğim. Olsamda görüneceğim de o ayrı

Bende temmuzda 12 haftalık bebeğimi kaybettim. Anlıyorum acını. İnşallah tekrar hamile olacaz. Evet öyle kontrol gerekiyor ve düşük önleyici ilaçlar almam lazımmış
Dediğim o arkadaşta hergün karnına iğne yapıyordu, düşük önleyici. Esas hamile kalalım da. Artık kalbimde bir yara oldu bebek kokusuna hasret yaşamak...inşallah kavuşuruz bebeklerimize

İşte sabırla adet tarihimi bekliyorum. Hamile olmadığım kesinleşir kesinleşmez bir kalp doktoruna görüneceğim. Olsamda görüneceğim de o ayrı
Aynen git ihmale gelmez kalp. Bizim ailede genetik kalp hastalığı birde. Çok şükür şimdilik bir sıkıntım yok bu konuda inşallah uzun bir zamanda olmaz. Teşekkür ederim dostlar sağolsun. İnşallah alırız bebeklerimizi. Bana fitil olandan kullanırsın dedi sonrasına duruma göre bakarız ona dedi. Ama iğnede olabilir galiba bilmiyorum hele bir olsun da.

Aranızda hiç ovülasyon ağrısı olduğu gün ovülasyon testinde negatif çıkan oldu mu? İlk defa bu ay kullanıyorum da garip geldi

20 saniye kuralı nasıl oluyor canım anlamadım anlatır mısın ve kullanışını nasıl kullandığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…