2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Bende mesela doktor iyiki anestezili cektirmissin cünkü basincla actim cok agrin olurdu dedi. Ama tüpler acik olunca hic gerek yok bence anestezi.

Hayırlısı olsun cnm

valla korkuyom bacım test yapmaya dayanabildiğim kadar dayanmak istiyorum ama çokta dayanabileceğimi düşünmüyorum bide ben 9 eylül kürtaj oldum 9 ekimde ilk reglimi oldum dr um bir regl sonrası korunmayı bırak dedi sonuç ne olur bilmiyorum hayırlısını diliyorum bebeğimi kaybetmenin üzüntüsü bi yandan

Reactions: As6
Başın sağolsun canım
Bize şefaatçi olacak minikler bide burdan düşün seni bekleyecek
Her şerde vardır bi hayır merak etme sende bebiş sahibi olacaksın

Başın sağolsun canım
Bize şefaatçi olacak minikler bide burdan düşün seni bekleyecek
Her şerde vardır bi hayır merak etme sende bebiş sahibi olacaksın
tabiki canım Rabbim verdi Rabbim aldı hikmetinden sual olunmaz bitanede 4 yaşında oğlum var Rabbim bağışlasın bana kardeşi olsun istiyoruz ama herşey nasip tabi Allahın dediği olur

tabiki canım Rabbim verdi Rabbim aldı hikmetinden sual olunmaz bitanede 4 yaşında oğlum var Rabbim bağışlasın bana kardeşi olsun istiyoruz ama herşey nasip tabi Allahın dediği olur
Amin cnm sen korkma yap erken gebelik testi
Ben belkide ayın birini bile bekleyemem
Çatlamadan itibaren mi sayıyoduk 10. Gün oluyo benim ayın biri

Amin cnm sen korkma yap erken gebelik testi
Ben belkide ayın birini bile bekleyemem
Çatlamadan itibaren mi sayıyoduk 10. Gün oluyo benim ayın biri
eskiden bende öyleydim oğlum olmadan önce şimdi bi tık daha sabır edebiliyorum galiba ama benimde ne yapacağım belli olmaz senin çatlaman ne zaman oldu canım

benim adetin 11-12 pik 13 çatladı sanırım bugün 17.gün saat 12 geçti

Eklentiler

• IMG_7731.jpeg
    167,1 KB · Görüntüleme: 30
eskiden bende öyleydim oğlum olmadan önce şimdi bi tık daha sabır edebiliyorum galiba ama benimde ne yapacağım belli olmaz senin çatlaman ne zaman oldu canım
Benim 14. Gün yumurtlama sabahdan yaptım doruktu çizgi çok ağrım oldu o gün
Akşamına agrı gitti tekrar yaptım test hafiften sılinmiş gibiydi galiba catlamıştı
15. Gün baktım silikti yine
Yani 22 ekim hem yumurtlayıp çatladım galiba ben

Eklentiler

• Screenshot_20241024_154934_Gallery.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20241025_014737_Femometer Lite.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 28
Yaptim test negatif ama adet olmadim arada bir adet olucakmis gibi agri giriyor
Bundan sonra test önermem cünkü yaptikca strese girersin. 2 -3 gün bekle bakalim adetin sökülmezse ya kan ver yada evde bi test yap. Kan verirsen kesin olur en azindan var mi yokmu. Testlere hic güvenmiyorum

Benimki şekil bozuklugu vardi düzelttim onu dedi. Sonrasi hsg cekilmedigim icin bilmiyorum son görünüşü nasil. Ama yana yatik degilde sekil bozuk dedi
Hmm anladım bana iyi sorun yok dedi ama fotoğrafına bakıyorum da yana yatık gibi

Günaydın kızlar. Bat pazar günü bugünkü testim negatif diğerleri hatalıymış olsaydı artık acaba dedirtmeden çıkardı. Normalde adet olunca ağlamam ama galiba bu sefer ağlıycam çok umtlanmıştım ilk gebeliğimdeki gibiydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…