Bende mesela doktor iyiki anestezili cektirmissin cünkü basincla actim cok agrin olurdu dedi. Ama tüpler acik olunca hic gerek yok bence anestezi.Kisaymis evet anestezili olanlar sanırım biraz daha uzun kalıyor hastanede 15 binlerden bahsediliyor öyleyse eğer özelde cektiremem en güzeli hastaneden öğrenmek gerek sanırım. Acılı diyende var acısız diyende ama acı eşiğim yüksektirde bilemedim
Hayırlısı olsun cnmKendi doktorum özelde çekelim önümüzdeki ay dedi ama çok pahalıysa eğer cektiremem zaten özel saglik yaptırdım onu oduyorum birde o fazla gelebilir her gitmemde ekstra karşılamadığı şeyleri de oduyorum zaten
Yaptim test negatif ama adet olmadim arada bir adet olucakmis gibi agri giriyorYarin ilk idrarla test yapin negatif cikarsa adeti bekleyin bence
korkuyorumAy o zaman 1 kasım cuma sabah ya bismillah diyelim
valla korkuyom bacım test yapmaya dayanabildiğim kadar dayanmak istiyorumKorkma kız
Başın sağolsun canımvalla korkuyom bacım test yapmaya dayanabildiğim kadar dayanmak istiyorumama çokta dayanabileceğimi düşünmüyorum bide ben 9 eylül kürtaj oldum 9 ekimde ilk reglimi oldum dr um bir regl sonrası korunmayı bırak dedi sonuç ne olur bilmiyorum hayırlısını diliyorum bebeğimi kaybetmenin üzüntüsü bi yandan
tabiki canım Rabbim verdi Rabbim aldı hikmetinden sual olunmaz bitanede 4 yaşında oğlum var Rabbim bağışlasın banaBaşın sağolsun canım
Bize şefaatçi olacak minikler bide burdan düşün seni bekleyecek
Her şerde vardır bi hayır merak etme sende bebiş sahibi olacaksın
Amin cnm sen korkma yap erken gebelik testitabiki canım Rabbim verdi Rabbim aldı hikmetinden sual olunmaz bitanede 4 yaşında oğlum var Rabbim bağışlasın banakardeşi olsun istiyoruz ama herşey nasip tabi Allahın dediği olur
Amin cnm sen korkma yap erken gebelik testi
Ben belkide ayın birini bile bekleyemem
Çatlamadan itibaren mi sayıyoduk 10. Gün oluyo benim ayın biri
Benim 14. Gün yumurtlama sabahdan yaptım doruktu çizgi çok ağrım oldu o güneskiden bende öyleydim oğlum olmadan önce şimdi bi tık daha sabır edebiliyorum galiba ama benimde ne yapacağım belli olmaz senin çatlaman ne zaman oldu canım
Bak buda benim yumurtlama olduğu günbenim adetin 11-12 pik 13 çatladı sanırım bugün 17.gün saat 12 geçti
Amin amin amin yüzlerce binlerce kez aminevet bu pik hadi inşAllah hayırlı haberler alırız
Bundan sonra test önermem cünkü yaptikca strese girersin. 2 -3 gün bekle bakalim adetin sökülmezse ya kan ver yada evde bi test yap. Kan verirsen kesin olur en azindan var mi yokmu. Testlere hic güvenmiyorumYaptim test negatif ama adet olmadim arada bir adet olucakmis gibi agri giriyor
Benimde bat ayın 6 dakızlaar haftaya cuma test yapacağım normalde adetim 4 ü gibi falan olması gerekiyor afak saymaya başlıyoruum bende ŞAFAK 9 :)) var mı o tarihlerde test yapacak olann
Hmm anladım bana iyi sorun yok dedi ama fotoğrafına bakıyorum da yana yatık gibiBenimki şekil bozuklugu vardi düzelttim onu dedi. Sonrasi hsg cekilmedigim icin bilmiyorum son görünüşü nasil. Ama yana yatik degilde sekil bozuk dedi
Sakın ağlama sadece Zaman bitanemGünaydın kızlar. Bat pazar günü bugünkü testim negatif diğerleri hatalıymış olsaydı artık acaba dedirtmeden çıkardı. Normalde adet olunca ağlamam ama galiba bu sefer ağlıycam çok umtlanmıştım ilk gebeliğimdeki gibiydimEki Görüntüle 3494516 Eki Görüntüle 3494517