Adet sancılarım çok şiddetli oluyordu, doktor polipten süphelendi. Hsg de teyit etti ve direkt amaliyata aldı. Rahmimi temizledi çok şükür. Polipler temizlendikten sonra sanirim 4 defa adet gördüm ve hiç ağrım olmadı, ilk gün bile. Resmen ağrisiz adet oluyorum artik. Kanamam düzene girdi, kesik kesik geliyordu. Simdi ped yetistiremiyorum. Ayriyetten elim değmişken rahimdede ufak defek şekil bozukluklarini giderdim dedi.Niye histeroskopi oldun cnm
Insan umutlanıyor birseyler yaptirdiktan sonra ama malesef 4 ay oldu benimde tık yokNeden histeroskopi oldunuz bende oldum da benim t rahimdi düşüklerim vardı sebebi bu gördüler oldum geçen sene şubat ayında 2 3 ay kadar korun dedi doktorum bi 2 3 aydırda deniyoruz henüz bir gebelik olmadı
Sizin sorun neydiInsan umutlanıyor birseyler yaptirdiktan sonra ama malesef 4 ay oldu benimde tık yok
Merhaba benim 5. Günüm gecikmede. Ama idrar testlerinde bir şey çıkmıyor dediğiniz gibi sarı akıntı var. Bugün kan verdim devlet hastanesinde sonucun çıkmasını bekliyorum hala çıkmadımerhaba bennn reglim gecikeli 5 gün oldu aşırı akıntım var bazen açık sarıya dönüyor bazen de şeffaf ama çok oluyor 2 gün öncede pembe kan geldi ama baya açık bi pembe regle bir gün varken kan testim negatif çıktı çok siz ne durumdasınız
Rahim filminde sağ tüp komple kapalı cıkti hsg ile açildi. Sol tüp ise yumurtalik ile tüp arası kapali gibi duruyordu. Ikiside basincla acildi aslinda. Tabi bunu duyan ben cok umutlandim. Esimin spermi kötü gelmis olsa bile sanki tüm engeller artik kalkti gibi hissettimSizin sorun neydi
İnşallah kalkmıştır canım Allahım sağlıkla nasip etsin bizlereRahim filminde sağ tüp komple kapalı cıkti hsg ile açildi. Sol tüp ise yumurtalik ile tüp arası kapali gibi duruyordu. Ikiside basincla acildi aslinda. Tabi bunu duyan ben cok umutlandim. Esimin spermi kötü gelmis olsa bile sanki tüm engeller artik kalkti gibi hissettim
Canım seninki de benimki gibi hafif yana yatık gibi doktorun bir şey dedi mi bunla ilgili. Bak buda benimValla ben narkozlu çektirdiğim icin hic birsey hatirlamiyorumuyandiktan sonrasindan bahsediyim. Çekildikten sonrası hic ağrim sızım veya kanamam olmadı. 3 gün sonrası da zaten histeroskopi oldum. Hsg ben 15bin ödedim
Rahim filmimide ekledim.işte bu rahim aylardir birtürlü gebe kalamayan
Agrısız adet görmene sevindim nasıl rahatlamışsındırAdet sancılarım çok şiddetli oluyordu, doktor polipten süphelendi. Hsg de teyit etti ve direkt amaliyata aldı. Rahmimi temizledi çok şükür. Polipler temizlendikten sonra sanirim 4 defa adet gördüm ve hiç ağrım olmadı, ilk gün bile. Resmen ağrisiz adet oluyorum artik. Kanamam düzene girdi, kesik kesik geliyordu. Simdi ped yetistiremiyorum. Ayriyetten elim değmişken rahimdede ufak defek şekil bozukluklarini giderdim dedi.
Èger eşinin spermi normal gelirse 3ay icinde gebelik bekliyorum dedi. Sonra eşimin morfoloji 2% hizli sperm 0% yavas ileri hız 15% ciktitamamiyla hüsran yani. Doktor dogal gebelikte morfoloji en az 4% bekliyoruz dedi ve 3 ay denememiz icin eve yolladi. Olmazsa Eylül gelin bir sonraki adima bakalim (asilama veya tüp bebek) dedi. Ekim bitecek, gitmedik. Daha dogrusu gidemedim cünkü yurt dışında çalışıyorum.
Geçmiş olsun canımAdet sancılarım çok şiddetli oluyordu, doktor polipten süphelendi. Hsg de teyit etti ve direkt amaliyata aldı. Rahmimi temizledi çok şükür. Polipler temizlendikten sonra sanirim 4 defa adet gördüm ve hiç ağrım olmadı, ilk gün bile. Resmen ağrisiz adet oluyorum artik. Kanamam düzene girdi, kesik kesik geliyordu. Simdi ped yetistiremiyorum. Ayriyetten elim değmişken rahimdede ufak defek şekil bozukluklarini giderdim dedi.
Èger eşinin spermi normal gelirse 3ay icinde gebelik bekliyorum dedi. Sonra eşimin morfoloji 2% hizli sperm 0% yavas ileri hız 15% ciktitamamiyla hüsran yani. Doktor dogal gebelikte morfoloji en az 4% bekliyoruz dedi ve 3 ay denememiz icin eve yolladi. Olmazsa Eylül gelin bir sonraki adima bakalim (asilama veya tüp bebek) dedi. Ekim bitecek, gitmedik. Daha dogrusu gidemedim cünkü yurt dışında çalışıyorum.
Benimki şekil bozuklugu vardi düzelttim onu dedi. Sonrasi hsg cekilmedigim icin bilmiyorum son görünüşü nasil. Ama yana yatik degilde sekil bozuk dediCanım seninki de benimki gibi hafif yana yatık gibi doktorun bir şey dedi mi bunla ilgili. Bak buda benim
Ben umudu kestim . Ovulasyon testinide artik Çaliştigim icin adet olacagim günü bilim diye yapiyorum resmenAgrısız adet görmene sevindim nasıl rahatlamışsındır
Doktor okadr hüsran görmese eve yollamazdı bence demekki olabilicek kendi kendinede imkansız dememiş nice imkansızlar hamile kalıyor
Yurtdısında nerdesin canm kalıcımı ordasınz
Nedir bu bizim çektigimiz onca sıkıntı ya. Sanada gecmis olsun canim. Hic kolay degil. Gülüyoruz geciyoruz ama cok yipratici bir sürecGeçmiş olsun canım
Bnde hem laporoskopı hem histeroskopi oldum.göbek deliğimde kocaman dikiş var
Benimde rahmim doğuştan kalp şeklinde iki kez yaptılar
Tekrar perde olabiliyormuş diye duydum ama inşallah olmaz.Olursa düşük yada gebe kalamama sorunum var.Gebelik olmassa tekrar gitmeyi düşünüyorum doktora
Aynen öyle bıktım bnde inankiNedir bu bizim çektigimiz onca sıkıntı ya. Sanada gecmis olsun canim. Hic kolay degil. Gülüyoruz geciyoruz ama cok yipratici bir sürec
Benim hiç belirtim yoktu ne agrı ne sızı kızıma hamile kaldığımdaKızlar iyi geceler üç günlük bir gecikme yaşıyorum ama mayıs ayındaki hamileliğim gibi göğüslerimde ağrı vs hissetmediğim için test yapmıyorum hiç belirtim de yok dengem şaştı iyice
Ayy baya pahalıymıs yaValla ben narkozlu çektirdiğim icin hic birsey hatirlamiyorumuyandiktan sonrasindan bahsediyim. Çekildikten sonrası hic ağrim sızım veya kanamam olmadı. 3 gün sonrası da zaten histeroskopi oldum. Hsg ben 15bin ödedim
Rahim filmimide ekledim.işte bu rahim aylardir birtürlü gebe kalamayan
Ay hadi İnşallah bu ay benimde yumurtlama takibi yapılacak prolaktin falan gene yükselmiş olusmazsa rahim filmi cektiririz dedi dualarım sizinleKısa 10 dklık bir işlem ama anestezili çektirdim ben hiçbir şey hissetmedim 1 1,5 yıl önce çektirdim yarım gün yatışlıydı 6.000 tlydi.
12 sinde çatlatma iğnesi vuruldum ben. Ayın 7-10-11 ilişki oldu. Anneannemin rahatsızlığıyla şehir değiştirmem gerekti eşimle o yüzden 11 inden sonra 14 ü akşamı görüşebildik :) 14-15-17 diye gidiyor sonra. Çok ihtinal vermemekle birlikte bekliyorum bakalım 26-27 dedi doktorum hedef güne
Kısa 10 dklık bir işlem ama anestezili çektirdim ben hiçbir şey hissetmedim 1 1,5 yıl önce çektirdim yarım gün yatışlıydı 6.000 tlydi.
12 sinde çatlatma iğnesi vuruldum ben. Ayın 7-10-11 ilişki oldu. Anneannemin rahatsızlığıyla şehir değiştirmem gerekti eşimle o yüzden 11 inden sonra 14 ü akşamı görüşebildik :) 14-15-17 diye gidiyor sonra. Çok ihtinal vermemekle birlikte bekliyorum bakalım 26-27 dedi doktorum hedef güne
Bn üniversite hastanesinde çektirdim ücretsizdi devlet karşıladıAyy baya pahalıymıs yatss var benim ama karşılamıyormuş sanırım hahaha ay çok güldüm ya bakalım benimkisi nasıl
Kisaymis evet anestezili olanlar sanırım biraz daha uzun kalıyor hastanede 15 binlerden bahsediliyor öyleyse eğer özelde cektiremem en güzeli hastaneden öğrenmek gerek sanırım. Acılı diyende var acısız diyende ama acı eşiğim yüksektirde bilemedimUzun değil en fazla 5 dk sürüyor.
Özel görüntüleme merkezinde olmuştum 1 sene önce ve 3bin küsürdü yanlış hatırlamıyorsam şuan daha da artmıştır.
Anestezili olmadım ama olanlarda var acıyabilir diye
Kendi doktorum özelde çekelim önümüzdeki ay dedi ama çok pahalıysa eğer cektiremem zaten özel saglik yaptırdım onu oduyorum birde o fazla gelebilir her gitmemde ekstra karşılamadığı şeyleri de oduyorum zatenBn üniversite hastanesinde çektirdim ücretsizdi devlet karşıladı
Anestezi olmadan