- 21 Ocak 2024
- 725
- 411
- 28
ne zaman yapacaksınız testtBenimde bat ayın 6 da
Var bence ama çok silikGünaydın kızlarr. Silik var mı yoksa gözlerim mı sıyırdı anlamıyorum artık valla
Günaydın kızlarr. Silik var mı yoksa gözlerim mı sıyırdı anlamıyorum artık valla
Kuzum ben gördüm silik var görüyorum net bi şekilde seninkini. Ben kendiminde görüyorum ama korkuyorum ya nedenseKuzu bu alttakilerde görünüyor bence ya
Bu ay güzel haber alacağına inanıyorum benGünaydın kızlar
reglin 3. Gunundan selamlar
Var bence ama çok silik
Evet işte çok silik var gibi zorlayınca görünüyor gibi ama zorlayıp da içini mi görüyorum anlamadım hahahhaKuzum ben gördüm silik var görüyorum net bi şekilde seninkini. Ben kendiminde görüyorum ama korkuyorum ya nedense
Testi açmadan çek fotosunu öyle daha iyi oluyorEvet işte çok silik var gibi zorlayınca görünüyor gibi ama zorlayıp da içini mi görüyorum anlamadım hahahha
Evet şu an uçmuş o zaman fiyatlar.Kisaymis evet anestezili olanlar sanırım biraz daha uzun kalıyor hastanede 15 binlerden bahsediliyor öyleyse eğer özelde cektiremem en güzeli hastaneden öğrenmek gerek sanırım. Acılı diyende var acısız diyende ama acı eşiğim yüksektirde bilemedim
Açılmamışı da var hahahaTesti açmadan çek fotosunu öyle daha iyi oluyor
Bence bunda daha iyi görünüyor açık olandanAçılmamışı da var hahaha
Hadi inşallah bakalım regl olmazsam belki yarın daha koyu olurrBence bunda daha iyi görünüyor açık olandan
Onu da nerden çıkarttın hasta olmıycam de haahha. Sen test yapacak mısın canım bugünVeee evet uyarıyı aldımbakalım neler olacak
İnşallah daha koyu çıkar canım bence koyulaşacak senin. Yaptım bugün negatifHadi inşallah bakalım regl olmazsam belki yarın daha koyu olurr
Onu da nerden çıkarttın hasta olmıycam de haahha. Sen test yapacak mısın canım bugün
negatif görüp sonra pozitif görmek olabiliyor mu ya olabilir değil mi erken yaptıysak falan (her gün bir milyon tane test sonucu atılan gruba benim sorunun salaklığının ortama girişi)İnşallah daha koyu çıkar canım bence koyulaşacak senin. Yaptım bugün negatif
gününe bağlı olabilir tabiinegatif görüp sonra pozitif görmek olabiliyor mu ya olabilir değil mi erken yaptıysak falan (her gün bir milyon tane test sonucu atılan gruba benim sorunun salaklığının ortama girişi)
gözle hayal mayal görünen birşey yok mu oynadın mı hiç fotoğrafın üzerinde falanİnşallah daha koyu çıkar canım bence koyulaşacak senin. Yaptım bugün negatif
Neden ceza aldı ki oBuLioo kaç günlük ceza aldı acaba ya hala gelmedi
regle 5 kala yaptıklarım negatifti dün diye full ümidi kestim aslında ben bu aydan ama kesmesem mi yanigününe bağlı olabilir tabii
Tabi canım kesme varsa da daha yeni yeni çıkmaya başlarregle 5 kala yaptıklarım negatifti dün diye full ümidi kestim aslında ben bu aydan ama kesmesem mi yani4 gün kaldı