2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Bende perde yokmuş öyle dedi doktor bir kimyasal oldu sonra 12 haftalık kaybım oldu nöral tüp defekti ama en şiddetlisi olmuş beyni kafasının dışına çıkmış. Gelişimi durmuş ilaçlı düşük yaptım. Temmuzda oldu. Birde Eylül de kimyasal oldu tahminimce. Çok ağrılı bir regl dönemi geçirdim benim hep ağrısız olur. 10 gün de geciktim o zaman. Birde aşırı koku vardı. Önceki kimyasal gibi oldu.
Geçmiş olsun
Rabbim en kısa zamanda tekrar gebe kalmayı nasip etsin cnm ❤️

Canım benim vücuda yeni bir misafir gelmişse (gebelik varsa) vücut misafire alışmaya uyum sağlamaya çalışıyor. Kan basıncı yükseliyor kalp artık iki kişilik atıyor. Ee tabi hayatımıza yeni bir heyecan katılıyor. Sen birde tedirginlik yaşamışsın normaldir bence ama tekrar ederse bu durum doktora görünmekte yarar var
İşte sabırla adet tarihimi bekliyorum. Hamile olmadığım kesinleşir kesinleşmez bir kalp doktoruna görüneceğim. Olsamda görüneceğim de o ayrı 🥲

Bende temmuzda 12 haftalık bebeğimi kaybettim. Anlıyorum acını. İnşallah tekrar hamile olacaz. Evet öyle kontrol gerekiyor ve düşük önleyici ilaçlar almam lazımmış
Dediğim o arkadaşta hergün karnına iğne yapıyordu, düşük önleyici. Esas hamile kalalım da. Artık kalbimde bir yara oldu bebek kokusuna hasret yaşamak...inşallah kavuşuruz bebeklerimize 🙏

İşte sabırla adet tarihimi bekliyorum. Hamile olmadığım kesinleşir kesinleşmez bir kalp doktoruna görüneceğim. Olsamda görüneceğim de o ayrı
Aynen git ihmale gelmez kalp. Bizim ailede genetik kalp hastalığı birde. Çok şükür şimdilik bir sıkıntım yok bu konuda inşallah uzun bir zamanda olmaz. Teşekkür ederim dostlar sağolsun. İnşallah alırız bebeklerimizi. Bana fitil olandan kullanırsın dedi sonrasına duruma göre bakarız ona dedi. Ama iğnede olabilir galiba bilmiyorum hele bir olsun da.

Aranızda hiç ovülasyon ağrısı olduğu gün ovülasyon testinde negatif çıkan oldu mu? İlk defa bu ay kullanıyorum da garip geldi

X